Regisztráció  Belépés
Terrorizmus -Három terrortámadást akadályoztak meg az idén Németországban
... zsidóellenes bűncselekmények a jellemzőek, hanem a becsmérlő megjegyzések, az illetlen viccek és - mint fogalmazott - "zsidó polgártársaink diszkriminációja" is.
E fejlemények miatt a következő szövetségi kormánynak a zsidó közösség követelésének és a kormányzat mellett működő független tanácsadó testület ajánlásának megfelelően létre kell hoznia az antiszemitizmus elleni küz...
2017-12-17 16:52:22
Négy évtizedes mélyponton a brit munkanélküliség, de csökkennek a reálbérek
... pénzügyminiszternek.
A Bank of England november elején, tíz év után először kamatot emelt, 0,25 százalékponttal 0,50 százalékra növelve az irányadó rátát. A jegybank indoklása szerint a következő években elfogy a brit gazdaságban még meglévő csekély kapacitástöbblet is, és ennek hatására valószínűleg erősödni fog a hazai eredetű inflációs nyomás.
A brit jegybank monetári...
2017-12-13 14:12:50
Londoni elemzők: Közép-Európa még nem túlfűtött, de a halmozódnak kockázatok
... döntéshozók ezekben az országokban legalábbis egyelőre nem mutatnak hajlandóságot az élénkítő jellegű alapállás visszavonására.
A ház szerint mindez nem veszélyezteti a növekedést a következő 6-12 hónapban, de 2-3 éves távlatban "már hosszú árnyékot vet a térség kilátásaira". A növekedés jelenlegi gyorsulása mindenképpen jó hír a közép- és kelet-európai régiónak, amely kemény...
2017-12-11 16:24:26
Sár vagy csillagok
... eseményeket.
Most szeretnék feltenni neked egy kérdést, melyet magamnak is gyakran felteszek: Melyik listára gondolsz többet?
Sokan hasonlítunk ahhoz a fiatalasszonyhoz, akiről a következő történet szól:
Élete nem úgy alakult, ahogy remélte. Amikor hozzáment szíve választottjához, aki a tengerészetnél szolgált, úgy gondolta, hogy nagyon romantikus és izgalmas lesz i...
2017-12-08 18:17:18
Mateusz Morawiecki váltja fel Beata Szydlót a lengyel miniszterelnöki tisztségben
... Szydlo a Twitteren megköszönte a lengyelek támogatását. "Ez a két év rendkívüli időszak volt számomra" - írta, utalva a 2015 novemberében történt beiktatása óta eltelt időszakra.
Következő lépésként az várható, hogy Szydlo lemondását hivatalosan elfogadja Andrzej Duda elnök is, és megbízza az új miniszterelnököt.
Jaroslaw Sellin kulturális miniszterhelyettes azt mondta ...
2017-12-07 22:00:23
Szíria - Putyin: az Iszlám Államot teljesen szétverték az Eufrátesz jobb és bal partján
... terroristák szétzúzásával ért véget"- tette hozzá.
Hangsúlyozta, hogy a szíriai rendezés összes részvevőjének, így a damaszkuszi kormánynak, a régió országainak és az ENSZ-nek most a következő szakaszra, a politikai folyamatra kell áttérnie, amelyről az orosz, a török és az iráni elnök, valamint Szíria népének "kongresszusa" Szocsiban megállapodott. Putyin elmondta, hogy megk...
2017-12-06 18:44:17
Több tízezren tüntettek szombat este Tel-Avivban a korrupció ellen
... készül, hogy ne hozhassák nyilvánosságra az ügyészségnek hamarosan küldendő nyomozati anyagot.
A Likud párt törvényalkotói az úgynevezett ajánlási törvényt gyorsított eljárással már a következő napokban megpróbálják második és harmadik olvasatban is megszavaztatni.
Állítólag attól tartanak, hogy súlyos politikai vihart okozhat a kormányfőt érintő ajándékozási ügy, amely...
2017-12-03 07:33:55
Illegális bevándorlás - Juncker: meg kell teremteni a legális bevándorlás lehetőségét
... házba a kapun, továbbra is megpróbálnak majd bejutni a hátsó ajtón", ezért "legális útvonalakra van szükségünk" - tette hozzá.
Európának "nyilvánvalóan" szüksége lesz bevándorlásra a következő évtizedekben, "ezért legális útvonalakat kell teremtenünk mindazok számára, akik akarnak és képesek jönni" - mondta Jean-Claude Juncker.
A bizottság vezetője a tartalomszolgáltatá...
2017-11-29 16:33:22
Brexit - Brit sajtó: elvi egyezség született London pénzügyi kötelezettségeinek teljesítéséről, összeg nélkül
... összegben megállapodni, a brit kormány azt viszont el akarja kerülni, hogy...
2017-11-29 07:04:14
Rugólábú Jack
... Jacket a sikátorban!" A nő gyertyával a kezében ment ki, ám a férfi ekkor rátámadt. Az egyik nővére mentette őt meg, ám a támadó ekkor hirtelen elillant. Alsop kisasszony a rendőrségen a következő személyleírást adta támadójáról: kékes fehér lángnyelveket okádott a szájából, miközben szemei vörös tűzgolyókként izzottak. Fején sisak volt és testéhez simuló ruhát hordott.
...
2017-11-26 20:55:26
1 2 3 ...............................99 100 ................149 150 ................198 199 200 
Címkék: Mateusz Morawiecki, Beata Szydlót, Iszlám Államot, Rugólábú Jack, Andrzej Duda, Jaroslaw Sellin, Jean-Claude Juncker, idén Németországban, brit munkanélküliség, halmozódnak kockázatok, lengyel miniszterelnöki, korrupció ellen, legális bevándorlás, becsmérlő megjegyzések, illetlen viccek, következő szövetségi, zsidó közösség, kormányzat mellett, antiszemitizmus elleni, irányadó rátát, jegybank indoklása, következő években, brit gazdaságban, hazai eredetű, brit jegybank, országokban legalábbis, élénkítő jellegű, következő 6-12, térség kilátásaira, növekedés jelenlegi, következő történet, tengerészetnél szolgált, lengyelek támogatását, 2015 novemberében, szíriai rendezés, damaszkuszi kormánynak, régió országainak, következő szakaszra, politikai folyamatra, iráni elnök, ügyészségnek hamarosan, úgynevezett ajánlási, következő napokban, kormányfőt érintő, hátsó ajtón, következő évtizedekben, bizottság vezetője, brit kormány, kezében ment, férfi ekkor, egyik nővére, támadó ekkor, következő személyleírást,
© 2013 TVN.HU Kft.