Regisztráció  Belépés
Zöldvérű gyíkok titka..
... Lehetséges, hogy a természet próbálja legyőzni a parazitát a gyíkokban, vagy a múltban élt gyíkok olyan erősen megfertőződtek, hogy testük így válaszolt a kórra - fejtette ki a kutató. A következő lépés a folyamatban közreműködő gén felkutatása.

Számos rovar, pók és puhatestű vérpigmentje tartalmaz rezet, amely átlátszó, amíg oxigénnel nem lép kapcsolatba: akkor k...
2018-07-07 17:18:31
Enneagram - Egyes Archetípus Szintjei
... minden lehetséges döntés következményeit. Nem félnek az értékítélettől sem: annak kimondásától, hogy "Ez helyes vagy helytelen", "Az jó vagy rossz", s mind ítéleteikért, mind az azokból következő cselekedetekért vállalják a felelősséget. Ítélkezésük folyamata így leírva egyébként logikusabbnak fest, mint amilyen valójában. Ítéleteik valójában a meggyőződés mélyen átélt érzéséből f...
2018-07-01 00:32:55
Pénteken a Rigolettóval indul a Szegedi Szabadtéri Játékok évada
... nagyarányú fejlesztései az idén véget értek, a modernizáció utolsó elemeként a világítás tornyai újultak meg, és egy 90 négyzetméteres ledfallal bővült a színpadtechnika. Hozzátette: a következő lépés egy új lelátó kialakítása lesz.
Második éve zajlik a fesztivál kisebbik játszóhelye, az ezer férőhelyes Újszegedi Színpad rekonstrukciója. A jövő nyári újranyitás lehetőséget ad...
2018-06-25 16:21:58
Kamatdöntés - Elemzők: még legalább egy évig maradnak a laza monetáris kondíciók
... forint/eurós sávval, a hosszabb távú technikai kép alapján egyelőre nem várható, hogy tartósan vissza tudna térni a jegyzés a korábbi kereskedési tartományokba. Nem zárható ki, hogy a következő időszakban tovább gyengül a forint, akár a 330-as szintet is elérheti - tette hozzá.
Nyeste Orsolya, az Erste Bank Hungary Zrt. makrogazdasági elemzője is azt emelte ki, hogy az inflác...
2018-06-19 18:03:00
Tolvanen marad a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya
...
A magyar szövetség honlapjának beszámolója emlékeztet rá, hogy Tolvanen egy éve irányítja a nemzeti csapatot, amely közel állt a feljutáshoz az áprilisi, hazai rendezésű divízió I/A világbajnokságon.
A finn szakvezető szerződéshosszabbítása azt jelenti, hogy a jövő évi, kazahsztáni tornára is ő készíti fel a válogatottat.
"A döntésemben a legnagyobb szerepet az játs...
2018-06-19 17:33:07
Költségvetés - Benkő: fontos Magyarország biztonsága
... végrehajtsák. Ennek keretében a honvédség minden erejét fejlesztik, de kiemelt feladat a légierő fejlesztése...
2018-06-19 09:01:23
Timmermans: a 7. cikk ügyében "remélhetőleg konstruktív párbeszéd folytatható" Lengyelországgal
... reformhoz, és bár ezek egybecsengnek az EB ajánlásaival, Timmermans több alkalommal elégtelennek minősítette ők...
2018-06-18 13:02:32
Dmitry Glukhovsky - Metró 2033
... mulatságos
dologra emlékeztették, amin nemegyszer elámult már.
- Azt mondják, hogy korábban, amikor még jártak a vonatok, a kocsikban
bemondták: ,,Vigyázat, az ajtók záródnak, a következő állomás ez és ez, a peron
a jobb vagy a bal oldalon lesz" - mondta. - Ez igaz?
- Miért, furcsának találod? - húzta fel a szemöldökét Kán.
- De hát hogyan ...
2018-06-18 10:24:28
Morawiecki: a lengyel igazságügyi reform a kommunizmus maradványaitól tisztítja meg a bíróságokat
... szabtak ki a szabadságért és a demokráciáért küzdő lengyelekre".
Az EB tavaly decemberben indította el Varsóval szemben az uniós alapszerződés 7. cikke szerint eljárást, amelyben következő lépés Lengyelország meghallgatása lesz az EU-ügyekért felelős tagállami miniszterek június 26-ai tanácsülésén.
A legfelsőbb bíróságra vonatkozó törvényben a lengyel parlament áprilisba...
2018-06-15 18:52:49
Amerikai importvámok - Az uniós tagállamok egyhangúlag jóváhagyták a tervezett ellenintézkedéseket
... védővámokra.
"A tagállamok ma egyhangúlag támogatásukról biztosították a válaszlépésekről szóló bizottsági terveket" - mondta egy illetékes, hozzátéve, hogy ezen intézkedések már a következő napokban hatályba léphetnek.
Az importvámokat még az Európai Bizottságnak is jóvá kell hagynia hivatalosan, a testület következő ülése jövő szerdán lesz.
A megadóztatott amerika...
2018-06-14 18:11:59
1 2 3 ................................196 197 ................294 295 ...............391 392 393 
Címkék: Egyes Archetípus Szintjei, Szegedi Szabadtéri Játékok, Dmitry Glukhovsky, Újszegedi Színpad, Nyeste Orsolya, Erste Bank Hungary Zrt, Európai Bizottságnak, évig maradnak, laza monetáris, lengyel igazságügyi, kommunizmus maradványaitól, uniós tagállamok, természet próbálja, kórra &#8211, következő lépés, folyamatban közreműködő, azokból következő, meggyőződés mélyen, idén véget, modernizáció utolsó, világítás tornyai, fesztivál kisebbik, ezer férőhelyes, jövő nyári, hosszabb távú, korábbi kereskedési, következő időszakban, 330-as szintet, magyar szövetség, nemzeti csapatot, finn szakvezető, legnagyobb szerepet, honvédség minden, légierő fejlesztése, ajtók záródnak, következő állomás, jobb vagy, demokráciáért küzdő, uniós alapszerződés, legfelsőbb bíróságra, lengyel parlament, válaszlépésekről szóló, következő napokban, testület következő, megadóztatott amerika, válaszlépésekről, lengyelországgal, világbajnokságon, következményeit, rekonstrukciója, cselekedetekért, színpadtechnika, támogatásukról,
© 2013 TVN.HU Kft.