Regisztráció  Belépés
A tudomány, mint Isten
... boldognak. De ez sajnos csak illúziója a fenti világ valóságának, azaz nem igaz! Igen ezen teremtő erőn belül létezünk, de Isten akaratára nemet mondva, mi az ő akaratán kívül csak olyan dolgot tudunk létrehozni, ami nem létezik, saját világunkban igaznak hisszük, de kintről fentről nézve, nem létezik, mert ami nem Isten akarata szerint van az nincs, csak Te hiszed, hogy van. Amíg...
2018-01-20 17:49:28
Kötelező olvasmány?
... Együtt senkivel sem akar szövetségre lépni, mondta telefonon a párt egyik vezetője. A Kisgazdák, a maguk nyolcezer szavazatával egyenesen azt az elvárásukat közölték velem, hogy egyetlen dolgot tartanak elképzelhetőnek, ha A Haza Pártja beolvad a Kisgazdapártba és megszűnik létezni, mint önálló párt. Az önbizalom az fontos.

A MIÉP sem mutatott együttműködési hajlandóság...
2018-01-19 13:38:49
Halálunk előtti nagytakarítás
... adományozhatjuk. Szintén egy példa a gyakorlati tanácsokra, hogy előbb a személyes emlékekkel kevésbé átitatott tárgyakat kezdjük el szortírozni, mert ha például a fotók válogatásával kezdjük el a dolgot, fennáll a veszélye, hogy teljesen elveszünk az emlékekben, és semmit nem haladunk előre. Épp ezért jó kezdési hely a konyha, ha pedig a folyamat végén eljutunk majd a fotókig, ér...
2018-01-17 17:42:33
Téli mesék

TÉLI MESÉK


ESS HÓ, ESS!


Ess hó, ess három napig!
Vagy egy hétig egyfolytában!
Öltöztesd szű...
2018-01-15 20:30:31
Mi legyen ma az ebéd?
... asztalon kissé megfagyott. Akkor nosza, pont jó lesz levesnek. Szuper! De nuku tejszín meg ilyesmi. Egy , hogy nem is ehetem, kettő, sosincs itthon, mert mindig akkor vettem ,amikor tejszínes dolgot készítettem.
Előkotortunk egy zacskó tökmagot a kamrából, lepirítottam kókuszolajon, egy kis só, egy picuri pirospaprika és tökéletes íz és állagot kapott. A leves hip-hop elkész...
2018-01-15 13:54:45
Rrecept makacs köhögés, asztma és tüdőbetegségek ellen

Nagyanyáink receptje makacs köhögés, asztma és tüdőbetegségek ellen

A különböző betegségek, mint például asztma, allergia, tüdőproblémák, bronchitis, hörghurut, erős köhögés, egy közös dolgot rejtenek magukban: mindeniknél legtöbb esetben a tüdővel is probléma van.
Az alábbi recept azért fantasztikus, mert bármilyen légúti problémával is küzdjünk, m...
2018-01-10 08:44:16
Vízkeresztség, lelki egység
... emberre. Isten az Atyja mindenkinek aki hisz; ők Isten gyermekei (Jn 1:12; Gal 3:26). Ő mindegyikük felett áll mindenható Úrként. Ő él rajtuk keresztül és megnyilvánul bennük.

Két dolgot kell megfigyelnünk e hét egyesítő elemmel kapcsolatban (Ef 4:4-6).

Először azt, hogy a Szentháromság szerves része a felsorolásnak. A hívők egy testét az egy Lélek mozgósítj...
2018-01-07 22:19:06
Karácsony a Fény ünnepe!
... kapcsolni. A szellemi megismerésből kiindulva kell valamit újra hozzáfűznie. Mégpedig csakis ezt: az ember magához engedheti a szellemi megismerést, és megérthet még valami mást is. Ezt a másik dolgot tárjuk önmagunk elé, hogy az mélyen a lelkünkbe vésődjék!

A húsvéti gondolat: sírba tették, feltámadt. Most tárjuk azt a másik gondolatot magunk elé, amelynek el kell érni...
2017-12-28 08:55:19
Tallóztam
... megkérdezte a csöppséget, miért nem írt még egyetlen sort sem.
A kislány válasz helyett a könnyeivel küszködött, de azért nagy nehezen elárulta, hogy azért pityereg, mert ő egy nagyon nagy dolgot szeretne kérni karácsonyra. Egy olyat, amit még talán a Jézuska sem teljesíthet.

Anyukája megnyugtatta a pityergő kislányt és elmesélte neki, hogy egyetlen egy olyan szemé...
2017-12-24 13:54:00
Karácsonyi történet
... megkérdezte a csöppséget, miért nem írt még egyetlen sort sem.
A kislány válasz helyett a könnyeivel küszködött, de azért nagy nehezen elárulta, hogy azért pityereg, mert ő egy nagyon nagy dolgot szeretne kérni karácsonyra. Egy olyat, amit még talán a Jézuska sem teljesíthet.

Anyukája megnyugtatta a pityergő kislányt és elmesélte neki, hogy egyetlen egy olyan szemé...
2017-12-22 08:30:12
1 2 3 .........................159 160 .............239 240 .............317 318 319 
Címkék: Haza Pártja, TÉLI MESÉK, fenti világ, párt egyik, maguk nyolcezer, elvárásukat közölték, gyakorlati tanácsokra, személyes emlékekkel, fotók válogatásával, folyamat végén, hétig egyfolytában, zacskó tökmagot, picuri pirospaprika, leves hip-hop, különböző betegségek, közös dolgot, alábbi recept, szellemi megismerésből, ember magához, szellemi megismerést, másik dolgot, lelkünkbe vésődjék, húsvéti gondolat, másik gondolatot, kislány válasz, könnyeivel küszködött, nagyon nagy, pityergő kislányt, olyan szemé, adományozhatjuk, elképzelhetőnek, tüdőbetegségek, együttműködési, kisgazdapártba, tüdőproblémák, wintermarchen, megfigyelnünk, felsorolásnak, nagytakarítás, vízkeresztség, megismerésből, szentháromság, válogatásával, kókuszolajon, lepirítottam, pirospaprika, kapcsolatban, megnyugtatta, fantasztikus, megnyilvánul, előkotortunk, egyfolytában, szavazatával, valóságának, szortírozni, problémával, megkérdezte, mindegyikük, teljesíthet, megismerést, karácsonyra, világunkban, szövetségre, mindenkinek, mindeniknél, nagyanyáink,
© 2013 TVN.HU Kft.