Regisztráció  Belépés
Személyes adatokat a Facebook gyűjtötte
... oldala valamelyik közösségi hálón. Vajon céged a személyes adatok kezelésért elsődlegesen felelős adatkezelővé válik-e pusztán azért, mert a látogatókról statisztikai információt kap? Az Európai Unió Bírósága egy friss döntésében a fenti kérdésre adott választ.

Tények

A Wirtschaftsakademie Schleswig-Holstein Gmbh egy Németországban bejegyzett, szakmai képzése...
2018-06-21 23:35:48
Novák Katalin: Magyarország nem támogatja a kohéziós alapokból való magyar részesedés csökkentését
... érdekeit, ezért nem tartja elfogadhatónak a külföldön dolgozó magyar emberek támogatásainak csökkentését.
Novák Katalin elmondta, a tanácskozás során megvitatták a Szociális Jogok Európai Pilléréhez kapcsolódó jogszabályjavaslatot is, amelynek célja a nők munkaerőpiaci alulreprezentáltságának csökkentése, és egyben reagálni kíván a demográfiai öregedés társadalmi hatásainak k...
2018-06-21 20:35:54
Európai Bizottság: különösen nagy a természeti erőforrásokra nehezedő nyomás
... származó állati fehérjék fogyasztásával, valamint az élelmiszer-pazarlás csökkentésével.
Mint írták, a talajromlás és az éghajlatváltozás gazdasági költsége évente több tízmillió euró az Európai Unióban, e tényezők 2050-re hozzávetőleg 10 százalékkal csökkentik majd a terméshozamot, de Indiában, Kínában és Afrika szubszaharai régióban a csökkenés 50 százalékos lehet.
A ...
2018-06-21 20:06:10
V4 - Orbán: Közép-Európa a kontinens legsikeresebb régiója
... sosem fordított hátat" Európának, amelynek oszthatatlan részét képezi, és minden területen felelősségteljesen viselkedik. Jelezte ugyanakkor, hogy a V4-ek nézetei nem mindig tetszettek az európai partnereknek, és a jövőben sem fognak mindig tetszeni.
A szlovák V4-elnökség három prioritása: erős Európa, biztonságos környezet és intelligens megoldások - közölte, a következő tiz...
2018-06-21 19:16:06
V4-Ausztria - Egyetértésüket hangsúlyozták a visegrádi kormányfők a budapesti találkozón
... védelmét, mert szerinte a kontinens biztonsága csak így garantálható. Hozzátette: nagyra értékeli az "Európa, amely véd" mottót.
Hangot adott azon meggyőződésének, hogy a kérdésben az Európai Tanácsnak kell megoldást találnia, mert csak az egyhangúlag megszavazott döntés lehet sikeres.
A szlovák kormányfő emellett jogot követelt a következő költségvetésben szereplő forr...
2018-06-21 18:05:33
V4-Ausztria - Kurz: Ausztria a biztonság kérdésére összpontosít az EU-elnökség során
... kancellár.
Hozzátette, ezzel egyidejűleg helyben kell segíteni azoknak, akik valóban szenvednek, nőknek, gyerekeknek, időseknek, betegeknek.
Egy védelmező Európa biztosítja azt is, hogy az európaiak jóléte nemcsak megmarad, hanem növekszik. Ennek érdekében kiemelt figyelmet fordítanak majd a versenyképesség növelésére, a digitális átállásra és a szociális biztonságra is ...
2018-06-21 18:05:23
Illegális bevándorlás - Az EB tanulmányozza az afrikai menedékközpontok létrehozásának lehetőségét
... kezelése érdekében, valamint meg kell erősíteni a külső határok védelmét. Utóbbi kapcsán leszögezte, hogy valódi uniós határrendészettel kell alakítani a Frontexet, és bővíteni kell az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatal (EASO) hatáskörét.
Kiemelte, hogy csak a közös európai válaszok jelenthetnek megoldást, az utóbbi évek rendkívüli eredményei megmutatták, hogy a tagállam...
2018-06-21 17:55:10
Nagy István: a környezetvédelmi problémákat közösen kell megoldani
... között szerepel az állami génmegőrzési tevékenység, a hazai natúrpark hálózat megerősítése, a fűts okosan kampány folytatása, a tájvédelmet szabályozó első hazai jogszabály megalkotása. Az Európai Unió körforgásos gazdaság javaslatcsomagjára vonatkozóan cselekvési terv készül a feladatok pontos meghatározása, végrehajtása és ütemezése érdekében - ismertette.
A miniszter hangs...
2018-06-21 17:18:45
V4-Ausztria - Orbán: Európának képesnek kell lennie megvédeni saját határait
...
A közös nemzetközi sajtótájékoztatón Orbán Viktor azt is mondta: arra is képesnek kell lenni, hogy az Európai Unió (EU) tagállamainak kapcsolatát az együttműködés, ne pedig a konfrontáció jellemezze.
Ebből az következik - folytatta -, hogy a migráció ügyében a hangsúlyt azokra a kérdésekre kell helyezni, amelyekben egyetértés alakítható ki. A kormányfő két ilyet említett...
2018-06-21 16:26:01
Uniós szóvivő: az Európai Bizottság vizsgálni fogja az új magyar migrációs szabályozást
... amellett, hogy menedéket és segítséget nyújt a hajléktalanoknak társadalmi integrációjuk előmozdítása érdekében. Ennek az alapelvnek kell sorvezetőül szolgálnia minden tagország számára. Az Európai Bizottság uniós programokon keresztül, a szociális alapok keretében támogatja a hajléktalanok fedélhez jutását - tette hozzá.
Az Országgyűlés szerdai ülésén fogadta el a "Stop Soro...
2018-06-21 15:45:13
1 2 3 .................856 857 .........1284 1285 .........1711 1712 1713 
Címkék: Novák Katalin, Európai Bizottság, Nagy István, Európai Unió Bírósága, Wirtschaftsakademie Schleswig-Holstein Gmbh, Szociális Jogok Európai Pilléréhez, Európai Unióban, Európai Tanácsnak, Európai Menekültügyi Támogatási Hivatal, Európai Unió, Orbán Viktor, Stop Soro, kohéziós alapokból, természeti erőforrásokra, kontinens legsikeresebb, visegrádi kormányfők, budapesti találkozón, biztonság kérdésére, afrikai menedékközpontok, környezetvédelmi problémákat, személyes adatok, látogatókról statisztikai, friss döntésében, fenti kérdésre, külföldön dolgozó, tanácskozás során, demográfiai öregedés, éghajlatváltozás gazdasági, európai partnereknek, szlovák V4-elnökség, kontinens biztonsága, egyhangúlag megszavazott, szlovák kormányfő, következő költségvetésben, védelmező Európa, európaiak jóléte, versenyképesség növelésére, digitális átállásra, szociális biztonságra, külső határok, közös európai, utóbbi évek, állami génmegőrzési, hazai natúrpark, fűts okosan, tájvédelmet szabályozó,
© 2013 TVN.HU Kft.