Belépés
Brexit - Blair: újabb népszavazást kell tartani az EU-tagságról
... Brexit ugyanebben az időtávlatban 4,13 százalékos GDP-értékveszteséget okozna abban az esetben is, ha az úgynevezett chequersi javaslatcsomag alapján sikerülne megállapodni az EU-val a jövőbeni kétoldalú kereskedelem feltételeiről.
A konzervatív párti brit kormány által még a nyáron, a brit miniszterelnökök vidéki rezidenciáján, Chequersben kidolgozott csomag egyik kulcseleme...
2018-10-11 13:12:43
Honvédelmi miniszter: Európában meg kell őrizni az európai nép értékeit és kultúráját
... ezeket a képességeket még erősebbé tudjuk szőni" - húzta alá.
Hozzátette: azon kívül, hogy a két ország hogyan gondolja az európai népek, európai országok békéjét és biztonságát a jövőben is fenntartani, rendkívül fontos a tárgyalások során arról is beszélni, hogy hogyan tudnak együttműködni.
A miniszter jelezte: horvát kollégájával olyan közös feladatokról fognak tárgy...
2018-10-11 08:31:24
A spanyol David Davis lett a Veszprém vezetőedzője
... Breszt otthonában.
Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója az új vezetőedzőt bemutató keddi sajtótájékoztatón köszönetet mondott a beugró Gulyás Istvánnak, aki a jövőben sportigazgatóként dolgozik majd a klubnál, illetve bejelentette, hogy David Davis vezetőedző másodedzője Pérez Carlos lesz.
A szezon célkitűzései között a bajnoki cím visszaszerzését, ...
2018-10-09 14:42:36
Uniós agrárbiztos: a közös agrárpolitika forrásainak szintje a tagállamok befizetésének növelésével lehet tarta
... szervezett eseményen előadásában kiemelte, Magyarország "kulcspartner", meghatározó szereplő az új uniós köültségvetési időszak és a KAP szabályairól szóló tárgyalásokon.
Elmondta, hogy a jövőben is egy olyan rugalmas közös európai agrárpolitikára van szükség, amely a gazdasági, társadalmi és környezetvédelmi célokat is figyelembe veszi.
Phil Hogan szerint a KAP keretéb...
2018-10-08 15:42:14
A Fidesz bevándorlásellenes kabinetje az ügyészséghez fordul a Migration Aid párttá alakulása miatt
... történik a Migration Aid háza táján - közölte Németh Szilárd.
Szavait azzal zárta: a Soros György által támogatott ...
2018-10-05 12:31:43
Szlovák parlamenti elnök: csak egy erős EU lehet partnere a nagyhatalmaknak
...
Az úgynevezett slavkovi hármas parlamenti vezetői egybehangzóan hangsúlyozták, hogy a jövőben szükség van az Európai Unión belüli együttműködés megerősítésére, s egyben nyilvános társadalmi vitára van szükség az EU jövőjéről.
Andrej Danko szerint a tanácskozás résztvevői elsősorban a jelenlegi szlovák visegrádi elnökséggel, valamint az osztrák európai uniós elnökséggel ...
2018-10-04 23:37:14
Érdekesség
... bűnmegelőzési céllal is, hogy arckifejezések és viselkedés alapján még elkövetés előtt felismerhessék az ártó szándékot.

Az önvezető autók kapcsán is folynak olyan fejlesztések, amik a jövőben lehetővé tennék, hogy a jármű szoftvere felismerje, ha az utasok pánikolnak, lehangoltak, és átvegyék az irányítást az autó felett.

De elég akár a nappalikba bekukkanta...
2018-10-02 21:34:43
Brexit - Theresa May: az új bevándorlási rendszer a szakképzett munkaerőnek kedvez
... kedvezményes hozzáférést a brit munkapiachoz az unióban maradó országok állampolgárainak, ha ezzel kedvezményeket tud elérni a Brexit-tárgyalások más területein, például az EU-val fenntartott jövőbeni kereskedelmi kapcsolatok szabályozásában.
A készülő szabályozás a brit kormányfő keddi vázlatos ismertetése szerint a Nagy-Britanniában hosszabb távon dolgozni kívánó külföldi m...
2018-10-02 13:41:26
Brexit - Theresa May: ha az EU-nak van más Brexit-javaslata, terjessze elő
... nem tudja megítélni, hogy az EU-val folyó Brexit-tárgyalások milyen eredményre vezetnek, és ezért előkészületeket tesz arra az eshetőségre is, hogy nem születik megállapodás az unióval a jövőbeni kapcsolatrendszerről.
A miniszterelnök szerint az EU jelenleg érvényes javaslata azért elfogadhatatlan, mert csak egy alapszintű szabadkereskedelmi megállapodást ajánl Nagy-Britanniá...
2018-09-30 14:41:32
Brexit/EU-csúcs - Theresa May: holtponton a tárgyalások
... brit miniszterelnök.
A Salzburgban történtekről szólva kijelentette: két olyan nagy horderejű ügy van, amelyben London és az EU álláspontja igen messze áll egymástól.
Az egyik a jövőbeni gazdasági kapcsolatrendszer, itt ugyanis az Európai Unió változatlanul mindössze két lehetőséget kínál. Az egyik az, hogy az Egyesült Királyság maradjon az Európai Gazdasági Térség, ille...
2018-09-21 16:39:15
1 2 3 ................204 205 ........306 307 ........408 409 
Címkék: David Davis, Migration Aid, Theresa May, Csík Zoltán, Veszprém Handball Team Zrt, Gulyás Istvánnak, Pérez Carlos, Phil Hogan, Németh Szilárd, Soros György, Európai Unión, Andrej Danko, Európai Unió, Egyesült Királyság, Európai Gazdasági Térség, spanyol David, közös agrárpolitika, tagállamok befizetésének, ügyészséghez fordul, szakképzett munkaerőnek, úgynevezett chequersi, jövőbeni kétoldalú, konzervatív párti, brit miniszterelnökök, európai népek, tárgyalások során, miniszter jelezte, beugró Gulyás, jövőben sportigazgatóként, szezon célkitűzései, olyan rugalmas, úgynevezett slavkovi, jövőben szükség, tanácskozás résztvevői, jelenlegi szlovák, osztrák európai, ártó szándékot, önvezető autók, jövőben lehetővé, jármű szoftvere, utasok pánikolnak, autó felett, nappalikba bekukkanta, brit munkapiachoz, unióban maradó, készülő szabályozás, brit kormányfő, miniszterelnök szerint, jövőbeni gazdasági, környezetvédelmi, miniszterelnökök, állampolgárainak, értékveszteséget, nagyhatalmaknak, elfogadhatatlan,
© 2013 TVN.HU Kft.