Regisztráció  Belépés
V4-Ausztria - Egyetértésüket hangsúlyozták a visegrádi kormányfők a budapesti találkozón
... fel.
Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő kijelentette, országa sem tartozik a menekülteket befogadó "baráti körbe", és nincs is ilyen szándékuk.
Úgy fogalmazott: az Európai Bizottságnak a vasárnapi migrációsminicsúccsal kapcsolatos dokumentumait egyaránt "felmelegített múltbéli javaslatokként" értékelték, amelyek elfogadhatatlanok. Az Európai Tanács teljes fórumát nevez...
2018-06-21 18:05:33
V4-Ausztria - Orbán: Európának képesnek kell lennie megvédeni saját határait
... csúcstalálkozó szervezése, ez a tanács elnökének a dolga, aki ennek eleget is tett, hiszen jövő csütörtökön - például menekültügyben is - lesz csúcstalálkozó.
A V4-ek ezért nem lesznek ott a vasárnapi minicsúcson. A jövő csütörtökön esedékes brüsszeli találkozón fogják kifejteni az álláspontjukat - közölte Orbán Viktor.
A sajtótájékoztatón Orbán Viktoron kívül részt vett...
2018-06-21 16:26:01
Bőköz Fesztivál harmadszor az Ormánságban
... fesztivál nyitórendezvényeként az augusztus 23-i nulladik napon Hobo (Földes László) ősszel megjelenő Hé, Magyar Joe című lemezének előbemutatóját tartja a szaporcai Hétölés-tónál.
Nagy Vasárnapi Vadásznapnak ad otthont az Ős-Dráva Látogatóközpont, a Diabelli Alapítvány tehetségnapot rendez, a baranyai magyar és horvát polgármesterek pedig találkozót tartanak.
Madaras Zo...
2018-06-20 16:11:58
Huszadik alkalommal rendeznek rózsaünnepet Szőregen
... virágzó rózsaföldekre szervezett látogatás. A rendkívül csapadékos időjárás miatt idén Bata András faiskolája várja az érdeklődőket, ahol több százezer virágzó rózsatő látható.
A vasárnapig vágottrózsa-kiállítás, különféle tárlatok, virágkötészeti bemutató, virágvásár, koncertek, gyermekprogramok, táncbemutatók, labdarúgó mérkőzések várják az érdeklődőket, a zárónapon félmara...
2018-06-18 14:52:36
Illegális bevándorlás - Horst Seehofer: a CSU nem akar kormányválságot Németországban
...
"A CSU-ban senkinek sem áll érdekében a kancellár megbuktatása, a CDU/CSU frakciószövetség felbontása vagy a koalíció felrobbantása" - mondta Horst Seehofer a Bild am Sonntag című vasárnapi lapnak.
Azonban a párt tartós megoldást akar a menekültek visszautasításával kapcsolatban - mondta a pártelnök-belügyminiszter a lapnak, amely szerint ez azt jelenti, hogy a CSU semmi...
2018-06-17 13:01:41
Politológus: mindegy ki lesz az MSZP elnöke
... nem sok vizet zavar, megmondják neki "merre az előre". Ez a tisztújítás a régiek bosszúja lehet Mesterházy Attila évekkel ezelőtti fiatalításáért - vélekedett Galló Béla.
Az MS...
2018-06-17 09:21:07
Női röplabda Európa Liga - Ezüstérmes a magyar válogatott
... bolgárok irányítottak, akik ilyen arányban is megérdemelten nyerték meg a találkozót, és hódították el a trófeát.
A magyarok ezüstérmükkel jogot szereztek arra, hogy jövő szerdától vasárnapig Peruban - a házigazdák mellett a most győztes Bulgária, valamint Ausztrália, Puerto Rico és Kolumbia társaságában - részt vegyenek a Nemzetek Ligája interkontinentális selejtezőjén. Az o...
2018-06-15 21:53:06
Női röplabda Európa Liga - Döntős a magyar válogatott
... örömjátékot hoztak, a hazaiak Pintér blokkját követően, másfél óra játék után ünnepelhették a fináléba kerülést.
A magyarok győzelmükkel jogot szereztek arra, hogy jövő szerdától vasárnapig Peruban - a házigazdák mellett Bulgária, Kazahsztán, Puerto Rico valamint Kolumbia társaságában - részt vegyenek a Nemzetek Ligája interkontinentális selejtezőjén. Az ottani hatcsapatos to...
2018-06-14 21:42:44
Női röplabda Európa Liga - Bulgária az első döntős
... követően a bolgárok nagy különbséggel nyertek.
A második elődöntőben a házigazda magyarok a csehekkel mérkőznek.
A bolgárok győzelmükkel jogot szereztek arra, hogy jövő szerdától vasárnapig részt vegyenek a Nemzetek Ligája interkontinentális selejtezőjén, Peruban. Az ottani hatcsapatos torna győztese Argentínával játszhat a sorozatba való bekerülésért.
A négyes dönt...
2018-06-14 18:32:24
Női röplabda Európa Liga - A legjobb játékkal nem lehetetlen a döntőbe kerülés a magyarok számára
... átsegítenek majd minket az esetleg adódó nehezebb pillanatokon" - mondta Bleicher Réka.
A sajtótájékoztatón elhangzott, a torna két döntőse jogot szerez arra, hogy jövő szerdától vasárnapig részt vegyen a Nemzetek Ligája interkontinentális selejtezőjén, Peruban. Az ottani hatcsapatos torna győztese Argentínával játszhat a sorozatba való bekerülésért.
A négyes döntő egybe...
2018-06-13 13:51:56
1 2 3 .........................80 81 .............120 121 ............159 160 161 
Címkék: Bőköz Fesztivál, Horst Seehofer, Európa Liga, Mateusz Morawiecki, Európai Bizottságnak, Európai Tanács, Orbán Viktor, Orbán Viktoron, Földes László, Magyar Joe, Nagy Vasárnapi Vadásznapnak, Ős-Dráva Látogatóközpont, Diabelli Alapítvány, Madaras Zo, Bata András, Mesterházy Attila, Galló Béla, Puerto Rico, Nemzetek Ligája, Bleicher Réka, visegrádi kormányfők, budapesti találkozón, magyar válogatott, első döntős, legjobb játékkal, döntőbe kerülés, magyarok számára, menekülteket befogadó, tanács elnökének, vasárnapi minicsúcson, jövő csütörtökön, sajtótájékoztatón Orbán, augusztus 23-i, szaporcai Hétölés-tónál, baranyai magyar, rendkívül csapadékos, zárónapon félmara, kancellár megbuktatása, koalíció felrobbantása, párt tartós, régiek bosszúja, magyarok ezüstérmükkel, házigazdák mellett, most győztes, hazaiak Pintér, fináléba kerülést, magyarok győzelmükkel, ottani hatcsapatos, bolgárok nagy, második elődöntőben, házigazda magyarok, csehekkel mérkőznek, bolgárok győzelmükkel, sorozatba való, négyes dönt,
© 2013 TVN.HU Kft.