Regisztráció  Belépés
Több embert őrizetbe vettek Törökországban a szíriai hadműveletet ellenző internetes megnyilvánulásaik miatt
... összesen 57 ember ellen indult nyomozás az afríni hadművelettel kapcsolatban. A gyanú szerint az érintettek "terrorista propagandát folytattak", "megsértették az államfőt és a közalkalmazottakat", "nyilvánosan gyengíteni próbálták a török nemzetet, az államot és az ország haderejét", valamint "gyűlölködésre, illetve ellenségeskedésre buzdítottak."
Az 57 gyanúsított között van...
2018-01-22 11:22:15
Valaki mondjon egy jó dolgot amit a fityisz csinált 12 év alatt?
... élezi az ország politikai ellentéteit
144. az orbáni retorika sérti az idősek egy jelentős részének érzéseit
145. a Fidesz saját ideológiáját erőlteti az államtól függő közalkalmazottakra, köztisztviselőkre, tanárokra
146. a Fidesz fokozatosan kiterjeszti az ellenőrzést (cenzúrát) az internetes felületekre
147. a Fidesz súlyos milliárdokat költ saját képviselői...
2018-01-17 01:06:46
Hoppál: 2017-ben 53 milliárdot költött a kormány kulturális nagyberuházásokra
... tanulásra több mint 100 milliárd forint európai uniós forrást sikerült pályázaton kiosztani.
2017-ben 15 százalékos illetménypótlékkal nőtt a kulturális területen dolgozó közalkalmazottak bére, ez több mint 20 ezer főt érint - mondta az államtitkár. Kiemelte: 2018-tól 600 ezer forinttal, 1 millió 800 ezer forintra emelkedik a települések könyvtári és közművelődési feladatokra...
2018-01-09 12:30:44
Béremelést követel a Jobbik a közszolgálatban dolgozóknak
... egészet.
A Jobbik a megoldást abban látja, hogy a közszolgálatban mindenkire egyaránt vonatkozzon a bérfejlesztés - közölte, hozzátéve, hogy a kormányzatnak elsősorban rendeznie kell a közalkalmazottak bértábláját és azonnal körülbelül 20 százalékkal kellene emelnie az önkormányzati köztisztviselők illetményalap.
Hegedűs Lorántné elmondta, pártja támogatja a Magyar Közti...
2018-01-06 13:12:15
Sikeres a korrupcióellenes fellépés a jegybank, a számvevőszék és a Közbeszerzési Hatóság szerint
... tapasztalatait is hasznosítania kell - tette hozzá.
Domokos László közölte: a közszféra korrupciós kockázatait vizsgáló számvevőszéki felméréshez idén minden eddiginél több - a közalkalmazottak több mint 60 százalékát lefedő 3346 adatszolgáltató - szervezet csatlakozott, és különösen nagy hangsúlyt kaptak azok a területek, ahol a köz- és a magánszféra találkozása miatt erős a...
2017-12-11 15:42:33
Lyon kapta az akadálymentesítésért legtöbbet tevő városnak járó Access City díjat
... gépeknek, hangoskönyveknek és nagyítós képernyőknek. A város digitális eszközöket is fejlesztett a fogyatékkal élők számára, emellett a munkahelyi integráció terén elmondható, hogy a közalkalmazottak 7,8 százaléka fogyatékkal élő - indokolta a biztos a döntést.
Az Európai Bizottság a második helyezettnek járó díjat a szlovéniai Ljubljanának, a harmadik helyezettnek járó díjat...
2017-12-05 20:42:16
Ab: nem alaptörvény-ellenes az állami szférában foglalkoztatottak nyugdíjának szüneteltetése
... továbbfoglalkoztatottaknak munkaviszonyuk ideje alatt le kell mondaniuk öregségi nyugdíjukról. A rendelkezés a magánszektorban dolgozókat nem érinti és a közszolgák között is különbséget tesz: például közalkalmazottakra, kormánytisztviselőkre, köztisztviselőkre, bírákra, ügyészekre, igazságügyi alkalmazottakra vonatkozik.
Az Alkotmánybíróságnak az ombudsman, valamint több kon...
2017-10-27 11:52:20
Krónika 4. rész (belügyi tárgyú törvények, környezetvédelmi termékdíj)
... jó javaslatok is a salátatörvényben.
Sallai R. Benedek bővebben a vízgazdálkodással kapcsolatos passzusokról beszélt. Mint mondta, örül, hogy rendezik az ágazatban dolgozó közalkalmazottak státuszát, de arról érdeklődött, hogy a kormánytisztviselők státuszát mikor akarják megoldani.
Az önkormányzatoknak adott rendeletalkotási jog pozitív lépés lenne az LMP-s politikus sz...
2017-10-04 13:41:55
Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
... az oktatáshoz hozzáférés lehetősége. Az ellenzéki politikus bírálta azt is, hogy egy angyalföldi iskolában egy volt fideszes képviselő lett iskolaigazgató, míg Kazincbarcikán a közalkalmazottak egyértelmű támogató véleményével szemben egy másik jelöltet nevezett ki az Emmi.
Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára nagy bátorságnak nevezte, hogy egy MSZP-s egészségügyi t...
2017-09-25 16:33:49
Rajoy: a katalán kormány hagyjon fel törvénysértő tevékenységével
... sodródástól", hogy ne érje őket kár munkájukban, vállalkozásukban és az életükben.
Mariano Rajoy támogatásáról biztosította azokat a polgármestereket, ügyészeket, rendőröket és más közalkalmazottakat, akiket az elmúlt napokban fenyegetések, zaklatások értek, amiért elutasították, hogy megszegjék a törvényességet.
"Szavazni, ez a legkifejezőbb és legvilágosabb képe a demo...
2017-09-20 23:24:34
1 2 3 ........28 29 ....43 44 ....56 57 58 
Címkék: Közbeszerzési Hatóság, Access City, Hegedűs Lorántné, Magyar Közti, Domokos László, Európai Bizottság, Sallai, Rétvári Bence, Mariano Rajoy, szíriai hadműveletet, fityisz csinált, kormány kulturális, közszolgálatban dolgozóknak, korrupcióellenes fellépés, állami szférában, katalán kormány, afríni hadművelettel, gyanú szerint, török nemzetet, ország haderejét, ország politikai, jelentős részének, államtól függő, internetes felületekre, kulturális területen, települések könyvtári, megoldást abban, közszolgálatban mindenkire, kormányzatnak elsősorban, közalkalmazottak bértábláját, önkormányzati köztisztviselők, közszféra korrupciós, közalkalmazottak több, magánszféra találkozása, város digitális, fogyatékkal élők, munkahelyi integráció, második helyezettnek, szlovéniai Ljubljanának, harmadik helyezettnek, magánszektorban dolgozókat, közszolgák között, vízgazdálkodással kapcsolatos, ágazatban dolgozó, önkormányzatoknak adott, oktatáshoz hozzáférés, ellenzéki politikus, angyalföldi iskolában,
© 2013 TVN.HU Kft.