Regisztráció  Belépés
Francia elnökválasztás - Emmanuel Macron: zéró tolerancia az elővárosi bűnözéssel és a rendőri erőszakkal szemb
... szocialista kormány korábbi gazdasági minisztere egy színesbőrű fiatal ellen elkövetett rendőri erőszak nyomán a párizsi elővároskokban két hete kitört zavargások apropóján beszélt a közbiztonsági programjáról a Le Figaro című napilapnak pénteken adott interjúban.
"Az én politikám a zéró tolerancia a bűnözéssel és hasonlóan minden túlzással szemben a rendőri erőszak területé...
2017-02-17 19:43:19
Közterület- és közbiztonsági programot indít Pécs
...
Páva Zsolt a város közterület- és közlekedésbiztonsági programjáról tartott sajtótájékoztatón azt mondta, a rendőrség és a közterület-felügyelet után felkérték a városi tulajdonú Biokom Nonprofit Kft.-t, hogy a városüzemeltetésért felelős társaság is tegyen meg minden tőle telhetőt a biztonság fokozása érdekében.
Ennek részeként augusztustól a társaság munkatársai éjjel-...
2014-08-05 13:23:47
Fidesz: az emberek nem kérnek a baloldal közbiztonsági politikájából
...
Kocsis Máté, a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának kormánypárti elnöke ezt azután közölte, hogy az MSZP kedden a rendvédelmi programjáról tárgyalt szakszervezetekkel.
A fideszes politikus az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy a Gyurcsány-Bajnai-kormányok veszélybe sodorták a közbiztonságot, szétzüllesztették és saját politikai céljaikra használ...
2013-02-26 16:24:06
Diplomamunka
... jutott be, a Polgári Szövetség Soroksárért jelöltjeként) az Oktatási- Kulturális és Közművelődési Bizottság elnöke, tagja a Német Kisebbségi Önkormányzatnak és a Környezetvédelmi és Közbiztonsági Bizottságnak.


A rendszerváltozás elején hozott városrendezési tervekben a következők szerepeltek: a Duna-parti zóna környezetvédelmi problémáinak...
2012-07-01 05:47:15
A frakciók készülődnek a parlamenti szezonkezdetre
... Országgyűlés őszi ülésszakában a legfontosabb feladatuknak a devizahitelesek helyzetének megoldását, valamint az egykulcsos adórendszerrel kapcsolatos kritika folytatását tartják, de lesznek közbiztonsági és büntetés-végrehajtási törvénymódosítási indítványai is a Jobbik képviselőinek.
Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője az MTI kérdésére elmondta, hogy a képviselőcsoport a ...
2011-08-26 08:21:25
Csonka Emil:1945-1946 X.rész
...
Csonka Emil:1945-1946 X.rész

A FORRADALOM KRÓNIKÁJA


Az események napról napra | A Corvin-köz és Kilián | Nagy Imre miniszterelnök
| Szuszlov és Mikolján Budapesten | A forradalom vidéken
| A mosonmagyaróvári ÁVH-vérengzés | Maléter | A fegyverszünet
| Az október 30-i szovjet deklaráció | Mindszenty kiszabadítása
| A komm...
2011-02-06 10:41:57
Na végre!
... esett: elképzeléseik szerint cukorgyárakat és konzervgyárakat fognak nyitni. ,,Lesz bevásárlóközpont is, csak nem Tescónak fogják hívni, hanem Turulnak."

Közbiztonsági programjuk részeként kiemelte a csendőrséget, ami felszámolja a ,,cigánybűnözést", illetve önfenntartó börtönöket alapítanának, amelyekben az elítélteknek kellene megtermelniük f...
2009-11-08 16:20:28
"Nem Tesco lesz, hanem Turul!"
... szó esett: elképzeléseik szerint cukorgyárakat és
konzervgyárakat fognak nyitni. "Lesz bevásárlóközpont is, csak nem Tescónak
fogják hívni, hanem Turulnak."

Közbiztonsági programjuk részeként kiemelte a csendőrséget, ami felszámolja
a "cigánybűnözést", illetve önnfenntartó börtönöket alapítanának,
amelyekeben az elítélteknek kellene megtermelniük...
2009-10-23 22:58:37
1 
Címkék: Emmanuel Macron, Csonka Emil, Páva Zsolt, Biokom Nonprofit Kft, Kocsis Máté, Polgári Szövetség Soroksárért, Oktatási- Kulturális, Közművelődési Bizottság, Német Kisebbségi Önkormányzatnak, Közbiztonsági Bizottságnak, Harrach Péter, FORRADALOM KRÓNIKÁJA, Nagy Imre, Mikolján Budapesten, elővárosi bűnözéssel, rendőri erőszakkal, baloldal közbiztonsági, frakciók készülődnek, parlamenti szezonkezdetre, színesbőrű fiatal, párizsi elővároskokban, közbiztonsági programjáról, zéró tolerancia, rendőri erőszak, város közterület-, városi tulajdonú, biztonság fokozása, társaság munkatársai, parlament honvédelmi, rendvédelmi programjáról, fideszes politikus, rendszerváltozás elején, következők szerepeltek, legfontosabb feladatuknak, devizahitelesek helyzetének, egykulcsos adórendszerrel, események napról, forradalom vidéken, mosonmagyaróvári ÁVH-vérengzés, október 30-i, elítélteknek kellene, bevásárlóközpont, környezetvédelmi, mosonmagyaróvári, rendszerváltozás, képviselőcsoport, devizahitelesek,
© 2013 TVN.HU Kft.