Regisztráció  Belépés
Cseh választás - Andrej Babis: az ANO nem jelent veszélyt a demokráciára
... elnöke, Petr Fiala kijelentette, hogy pártja "nem fog tárgyalni az ANO-val a kormánykoalícióról", és továbbra is "a konzervatív-liberális értékeket" fogja védeni. "Arra számítunk, hogy a közeljövőben nagy harc lesz a cseh állam értékei és külpolitikájának irányai körül" - szögezte le.
Az ODS színeiben Prágában képviselőházi mandátumot szerzett az ifjabb Václav Klaus, a volt c...
2017-10-21 20:36:34
Hárommilliárd forintos fejlesztés kezdődik Szolnokon
...
Pókász Endre elmondta: 2,5 milliárd forintból újítják fel a Zagyva-hidat, körforgalom és új út épül a Mester út felé, továbbá kerékpárút létesül a Millérig. A munkálatok a közeljövőben kezdődnek és 2019-ben érnek véget.
Egy másik pályázaton elnyert több mint félmilliárd forintból az egykori Tüdőkórház helyén egy21 telkes családi házas övezetet építenek, a mellette lévő h...
2017-10-21 07:04:43
Megújul a Szinyei Merse-kastély Cserkeszőlőn
...
Szokolai Lajos (Fidesz-KDNP) elmondta: a kivitelezés a közeljövőben elkezdődik, a rendelkezésre álló korabeli felvételeket is figyelembe véve újul meg kívül-belül a kastély.
A jelenleg nem használt épületben a felújítás után a térség borkultúráját, az ahhoz kapcsolódó eszközöket, illetve Szinyei Merse Pál és családja életét, a festő munkásságát mutatják majd be - közölt...
2017-10-19 11:41:52
BÉT - Emelkedésre számítanak az elemzők
... szintet.
Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője kommentárja szerint délelőtt pozitív tartományban folyhat a kereskedés. Ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy a közeljövőben kisebb technikai korrekció várható a magyar piacon, miután a BUX az elmúlt napokban folyamatosan új csúcsra emelkedett.
A nemzetközi részvénypiac a szerdán induló kínai pártkongressz...
2017-10-17 08:51:13
Netanjahu és az izraeli rendőrség nyíltan összecsapott a kiszivárogtatások miatt
... volt a közvetlen előzménye, hogy a legnézettebb, kettes kereskedelmi tévécsatorna bejelentette a kormányfő elleni nyomozás folytatását, és hogy várhatóan újabb kihallgatások lesznek a közeljövőben.
A rendőrség szokatlanul kemény hangon utasította vissza szombat éjjel a kormányfő vádjait. A Jediót Ahronót honlapjának tudósítása szerint a rendőrség közölte: nem fognak lefékezni...
2017-10-15 10:21:20
A békéscsabai röplabdázók nemzetközi szinten is kiugró szereplésre készülnek
... újabb sikerekhez garanciát jelentenek a klub új igazolásai. A sportág jövőjéről szólva azt emelte ki, hogy gondoltak az utánpótlásra is, amit bizonyít, hogy kormányzati támogatással a közeljövőben beindul a Békéscsabai Röplabda Akadémia, mely az ország első ilyen jellegű utánpótlásnevelő-műhelye lesz.
Dobi Edina, a szeptemberi Európa-bajnokságon szerepelt magyar válogatott eg...
2017-10-12 16:54:09
Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út tervezése
... olcsón megközelíthetők. Megjegyezte, hogy Sárbogárd térsége ettől szenved hosszú évek óta, de a fejlesztés révén munkahelyek jöhetnek létre a városban.
Emlékeztetett arra, hogy a közeljövőben a Modern városok program keretében négymilliárd forintból négy számjegyű utak újulnak meg, így a Dunaújváros-Sárbogárd közötti és a Paks irányába tartó is.
Galambos Dénes, Dunaújvár...
2017-10-12 16:04:13
Kormánybiztos: jövő év elején kezdődhetnek a beruházások a Mezőhegyesi Ménesbirtokon
... lengyel készenléti rendőrség is, a cseheknek adtak is már el nóniuszokat, a belga készenléti rendőrség pedig kiválasztotta a megvenni kívánt egyedeket.
Farkas Sándor hozzátette, a közeljövőben szeretnék felkutatni és visszavásárolni a furioso north-star fajtákat is, így mind a három, hagyományos lófajta visszakerülne Mezőhegyesre. Hozzátette, törvényben rögzített feladatuk az...
2017-10-12 13:43:24
Az Egyesült Államok és Törökország közösen keres megoldást a diplomáciai viszályra
...
Bozdag elmondta, hogy Törökország és az Egyesült Államok képviselői a közeljövőben személyes találkozó keretében folytatnak megbeszélést az ügyben. Az erről szóló döntés Mevlüt Cavusoglu török és Rex Tillerson amerikai külügyminiszter szerdai telefonbeszélgetése során született - tette hozzá.
Az Ihlas török hírügynökség az amerikai külügyminisztériumból származó forrásár...
2017-10-12 12:22:12
Automatizált gyártósort avattak a székesfehérvári Garzon Bútornál
... érkező cég fontos, a nagyon régóta tevékenykedő vállalatok fejlődését pedig örömtelinek nevezte.
Úgy vélte, a gazdasági szereplők és az önkormányzat is kétféle kihívás elé néz a közeljövőben. Az egyik a munkaerőhiány kérdése, míg a másik az építőipari beruházások felfutása, amely a városban már ma is érzékelhető.
A városvezető a több mint 110 milliárdos önkormányzati fej...
2017-10-11 14:12:14
1 2 3 ...................232 233 .........349 350 .........464 465 466 
Címkék: Andrej Babis, Szinyei Merse-kastély Cserkeszőlőn, Mezőhegyesi Ménesbirtokon, Egyesült Államok, Garzon Bútornál, Petr Fiala, Václav Klaus, Pókász Endre, Szokolai Lajos, Szinyei Merse Pál, Kiss Mónika, Equilor Befektetési Zrt, Jediót Ahronót, Békéscsabai Röplabda Akadémia, Dobi Edina, Galambos Dénes, Farkas Sándor, Mevlüt Cavusoglu, izraeli rendőrség, kiszivárogtatások miatt, békéscsabai röplabdázók, diplomáciai viszályra, székesfehérvári Garzon, közeljövőben nagy, cseh állam, ifjabb Václav, közeljövőben kezdődnek, másik pályázaton, egykori Tüdőkórház, mellette lévő, közeljövőben elkezdődik, rendelkezésre álló, felújítás után, térség borkultúráját, ahhoz kapcsolódó, festő munkásságát, közeljövőben kisebb, magyar piacon, elmúlt napokban, nemzetközi részvénypiac, szerdán induló, közvetlen előzménye, kormányfő elleni, rendőrség szokatlanul, kormányfő vádjait, rendőrség közölte, sportág jövőjéről, közeljövőben beindul, ország első, fejlesztés révén, cseheknek adtak, belga készenléti, megvenni kívánt,
© 2013 TVN.HU Kft.