Regisztráció  Belépés
A közel-keleti békefolyamatról beszélt a spanyol kormányfő és a palesztin elnök Madridban
...
Az eseményről szóló közlemény szerint a spanyol miniszterelnök a megbeszélésen hangsúlyozta, hogy a béke érdekében szükséges a bizalom feltételeinek megteremtése. Egyebek mellett pedig arról is beszélt, hogy támogatja a palesztin belső megbékélési folyamatot.
A palesztin elnök a találkozón az egységes és erős Spanyolország támogatását fejezte ki - áll a tájékoztatóban, ...
2017-11-20 19:33:55
Felnőttszerepben próbálhatták ki magukat gyerekek a gyermekjogok világnapján
...
Az UNICEF hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint, a gyerekek egy kis időre "elfoglalhatták" többi között az országos rendőrfőkapitány, az oktatási jogok biztosa, államtitkárok, nagykövetek és cégvezetők irodáit. Felszólalhattak a Parlamentben, szerepelhettek színházakban, bepillanthattak a tűzoltók, a mentők és több ismert nagyvállalat dolgozóinak munkájába.
A...
2017-11-20 18:33:02
Elhunyt Konkoly István volt szombathelyi megyéspüspök
...
A közlemény szerint Konkoly István temetéséről később intézkednek.
Konkoly Istvánt 1954-ben a szombathelyi székesegyházban szentelték pappá, azt követően Gyöngyösfaluban, Szombathelyen, Rábagyarmaton, Jánosházán káplánként, Szőcén önálló lelkészként szolgált, majd 1963-ban Kovács Sándor akkori megyéspüspök titkára, 1972-ben Gencsapáti község plébánosa lett.
II. Jáno...
2017-11-20 18:13:56
Több mint 32 milliárd forintos nyereséggel zárta az első 9 hónapot a K&H Bank
...
A pénzintézet hétfői közleménye szerint az első 9 hónap eredménye 3,6 százalékos visszaesés, de ennek oka a VISA-részvények tavalyi értékesítéséből származó egyszeri tétel, amit leszámítva 8,1 százalékkal emelkedett a bank nyeresége az előző év azonos időszakához képest.
A teljes hitelállomány 8 százalékkal emelkedett éves alapon, a hitelkihelyezés a piaci bővülésnél gyo...
2017-11-20 18:13:09
Csalás miatt előzetesbe került két ember egy ismert webáruház ügyében
...
A Fővárosi Törvényszék hétfői közleményében felidézte: a Fővárosi Főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt indult ügyben indítványozta a kedden őrizetbe vett két gyanúsított letartóztatását.
A gyanú szerint az egyik ismert magyar webáruház mögött álló cég az EU területéről származó, egy cégláncolato...
2017-11-20 18:02:59
GVH: reklámjelöléssel kell megjelentetni a fizetett hirdetéseket a "véleményvezérek" oldalán
...
A hatóság hétfői közleménye megállapítja, hogy a fogyasztók jelentős része követi figyelemmel a közösségi médiából ismert közszereplőket és magánszemélyeket, az általuk folytatott kereskedelmi gyakorlat ezért a hirdetők között is egyre népszerűbb, de különböző stílusú, formájú és tartalmú bejegyzések között a támogatott tartalmak sokszor reklámjelzés nélkül jelennek meg....
2017-11-20 17:13:28
Erdélyi turnéra indul az Ifjú Szivek Táncszínház
...
Az MTI-hez elküldött közlemény szerint az erdélyi turné alkalmával négyszer mutatja be a szlovákiai magyar táncszínház előadását, amely a kirekesztés témáját feszegeti. A Hontalanítás című produkció mellett délelőttönként a Felföld tánchagyományai című ismeretterjesztő darabot láthatja a közönség. "A múlt század történelmi eseményei számtalanszor bizonyították, hogy a kirekes...
2017-11-20 15:32:44
Kamatdöntés - Londoni elemzők szerint kedden változatlanul marad az MNB-alapkamat, a távlati előrejelzések elté
... pénzügyi-gazdasági elemzőház, a Capital Economics elemzői is elismerik hétfői előrejelzésükben, hogy az MNB monetáris tanácsa "kivételesen enyhe" alapállású, és a ház szerint a keddi kamatdöntő ülés közleménye még akár további enyhítés lehetőségére is utalhat.
Mindemellett a cég várakozása szerint a tizenkét havi infláció a következő hónapokban még a magyar jegybank célszintj...
2017-11-20 15:03:09
Liget Projekt - Tizenhét fát ültetnek el a Városligetben
... egyeztetéseket követően októberben megkezdődött a Városliget 100 hektáros parkja kert- és tájépítészeti megújításának első üteme - emlékeztet a Városliget Zrt. által az MTI-hez hétfőn eljuttatott közlemény.
Ennek keretében elkezdik az érintett területek teljes növény- és faállományának megújítását is, amelynek első lépéseként 17 új, egészséges és ligethonos faegyedet ültetnek...
2017-11-20 14:42:13
Amerikai díj a Budapest Noir zenéjéért
...
Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a Hollywood Music in Media Awards (HMMA) elismeréseit nagyszabású díjátadón, több mint 2000 résztvevő jelenlétében osztották ki november 18-19-én az Avalon színházban Los Angeles-ben. A díjátadón Pacsay Attilának ítélte a szakmai zsűri a legjobb külföldi filmzene díját a Budapest Noir-ért.
A rangos szakmai díjakkal évről-évre az ...
2017-11-20 14:32:44
1 2 3 ................1624 1625 ........2436 2437 ........3248 3249 
Címkék: Elhunyt Konkoly István, Ifjú Szivek Táncszínház, Liget Projekt, Budapest Noir, Konkoly István, Konkoly Istvánt, Kovács Sándor, Fővárosi Törvényszék, Fővárosi Főügyészség, Capital Economics, Városliget Zrt, Hollywood Music, Media Awards, Pacsay Attilának, Budapest Noir-ért, közel-keleti békefolyamatról, spanyol kormányfő, palesztin elnök, gyermekjogok világnapján, ismert webáruház, fizetett hirdetéseket, távlati előrejelzések, eseményről szóló, spanyol miniszterelnök, megbeszélésen hangsúlyozta, béke érdekében, bizalom feltételeinek, palesztin belső, országos rendőrfőkapitány, oktatási jogok, közlemény szerint, szombathelyi székesegyházban, pénzintézet hétfői, bank nyeresége, teljes hitelállomány, piaci bővülésnél, kedden őrizetbe, gyanú szerint, egyik ismert, hatóság hétfői, fogyasztók jelentős, közösségi médiából, általuk folytatott, hirdetők között, támogatott tartalmak, erdélyi turné, szlovákiai magyar, kirekesztés témáját, múlt század, keddi kamatdöntő, tizenkét havi, következő hónapokban,
© 2013 TVN.HU Kft.