Regisztráció  Belépés
mindenkinek hamarabb emelkedett a bére
... szakmunkás-bérminimum, a pedagógusok bérét pedig 50 százalékkal emelték, és szerintük ugyanilyen arányban növekszik 2019-ig a rendvédelmi dolgozók, rendőrök, katonák, tűzoltók bére.

A közleményben azt is írták, hogy az egészségügyi szakdolgozók béremelése jövőre átlagosan eléri a 65 százalékot, és magasabb bért kapnak már mások mellett a mentősök, ápolók, a bölcsődei ...
2018-07-13 23:20:22
Cristiano Ronaldo a Juventus csapathoz igazolt
... jelentette be, hogy eleget téve Cristiano Ronaldo akaratának, elengedi őt a Juventushoz. A madridiak kifejezték hálájukat a portugálnak, aki bebizonyította, hogy ő a világ legjobbja. A klub közleménye kitér rá, hogy a játékos összesen 16 trófeát nyert Madridban, köztük négy BL-trófeát és 438 meccsen 451 gólt szerzett.
,,A Real Madrid mindig a játékos otthona lesz" –...
2018-07-11 19:56:59
Közlemény
A Nagy Imre Alapítvány Kuratóriuma aggodalommal szemléli a sajtóban megjelenő, a budapesti Vértanúk terén álló Nagy Imre-szobor esetleges áthelyezésével kapcsolatos híreket, megnyilvánulásokat.

Álláspontunk szerint névadónk, Magyarország miniszterelnöke - munkássága és életútja, a haza és a magyar forradalom ügye melletti egyedülálló és példamutató elkötelezettsége, hon...
2018-07-10 17:32:49
már van fizetős része a Facebooknak!
... az ingyenes csoportokat is, és létrehoznak olyan bővítést, ami lehetővé teszi, hogy az ingyenes csoportokon belül hozzanak létre zárt, fizetős részeket.
A Facebook blogján kiadott közlemény szerint ezzel a csoportok adminisztrátorait szeretnék támogatni, illetve elősegíteni, hogy a korábbinál minőségibb tartalmat biztosíthassanak.
A tesztidőszak alatt a Facebook nem kap ...
2018-07-09 17:14:43
Meghalt Koko, a gorilla
... basszusgitárosa, Flea látogatta meg.

Videó: Koko Gorilla és Robin Williams:

A Gorilla Alapítvány közleménye szerint Koko - aki mesterien tudott jelnyelven kommunikálni és veszélyeztetett faja első számú nagykövetekének számított -

álmában halt meg június 19.-én , 47. é...
2018-07-07 17:23:22
Forgalomkorlátozások az Erzsébet híd környékén világháborús robbanótest miatt
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a robbanótestet az Erzsébet híd budai hídfőjétől a Lánchíd irányába 50 méterre, a Duna medrében találták.
A tűzszerészi munkálatok miatt kedd hajnaltól, illetve reggeltől az I., az V. és a XI. kerületet érintően korlátozások léptek életbe. Délelőtt 10 órától az Erzsébet hidat is lezárják.
Ezt megelőzően már hajnali...
2018-07-03 07:21:07
Magyarországi nemzetiségekről rendez kiállítást a Nemzeti Levéltár
...
A közlemény szerint a magyar történelem alakulásának mindig szerves részét képezte a kulturális sokszínűség, a Kárpát-medencében a magyarok folyamatosan kapcsolatban álltak más nemzetiségekkel és nemzetekkel. Tagadathatatlan a különböző etnikumok szerepe Magyarország fejlődésében, ezért a levéltár Kik vagyunk? - Magyarországi nemzetiségek című kiállítása "az együttélés dokume...
2018-07-03 07:05:04
Robbanótestet találtak a Dunában az Erzsébet hídnál
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a robbanótestet az Erzsébet híd budai hídfőjétől a Lánchíd irányába 50 méterre, a Duna medrében találták.
A tűzszerészi munkálatok miatt kedden hajnaltól, illetve reggeltől az I., az V. és a XI. kerületet érintően korlátozások lépnek életbe. Délelőtt 10 órától az Erzsébet hidat is lezárják.
Ezt megelőzően már hajna...
2018-07-02 22:08:11
Új igazgató a svéd Electrolux nyíregyházi hűtőszekrénygyárának élén
...
A cég közleménye szerint a szakember Alessio Bonfantit váltja a vezetői tisztségben, aki a cégcsoporton belül az európai hűtőszekrénygyártás programvezetőjeként folytatja karrierjét.
A közgazdász-mérnök végzettségű Szentpéteri Ferenc 1986-ban került a jászberényi Lehel Hűtőgépgyárhoz. Szakmai pályafutása kezdettől fogva a céghez fűződik: előbb a termelés és a kutatás-fej...
2018-07-02 21:21:17
Kiürítési gyakorlatot tartottak a ferihegyi repülőtéren
...
Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint a közvetlen uniós finanszírozású programban ezerkétszáz önkéntes vett részt.
A résztvevők rendkívüli eseményeket szimulálva gyakorolhatták, hogy egy nemzetközi repülőtéren milyen intézkedésekre van szükség: az utasokat hogyan lehet a lehető legrövidebb időn belül biztonságba helyezni, a veszé...
2018-07-02 21:20:36
1 2 3 ................1695 .........2542 2543 ........3389 3390 
Címkék: Cristiano Ronaldo, Meghalt Koko, Nemzeti Levéltár, Real Madrid, Nagy Imre Alapítvány Kuratóriuma, Nagy Imre-szobor, Koko Gorilla, Robin Williams, Gorilla Alapítvány, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Alessio Bonfantit, Szentpéteri Ferenc, Lehel Hűtőgépgyárhoz, Országos Rendőr-főkapitányság, svéd Electrolux, ferihegyi repülőtéren, pedagógusok bérét, rendvédelmi dolgozók, egészségügyi szakdolgozók, madridiak kifejezték, világ legjobbja, klub közleménye, játékos összesen, játékos otthona, sajtóban megjelenő, budapesti Vértanúk, magyar forradalom, ingyenes csoportokat, ingyenes csoportokon, csoportok adminisztrátorait, korábbinál minőségibb, tesztidőszak alatt, tűzszerészi munkálatok, közlemény szerint, magyar történelem, kulturális sokszínűség, magyarok folyamatosan, különböző etnikumok, együttélés dokume, szakember Alessio, vezetői tisztségben, cégcsoporton belül, közgazdász-mérnök végzettségű, jászberényi Lehel, céghez fűződik, közvetlen uniós, résztvevők rendkívüli, nemzetközi repülőtéren,
© 2013 TVN.HU Kft.