Regisztráció  Belépés
Ingatlanfejlesztők szerint az új lakások kedvezményes áfakulcsának meghosszabbítása enyhítené az építőipar kapa
...
Az MTI-nek eljuttatott közleményben Takács Ernő, az IFK elnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy a kedvezményes lakásáfa körüli bizonytalanság elhúzódása visszavetheti a szektor gyorsuló növekedését, ezzel alacsonyabb költségvetési bevételt generálhat és mérsékelheti a szektor hozzájárulását a GDP-hez. Az IFK számításai szerint az áfakulcs megemelésének hatására közel 40 milli...
2018-06-22 15:02:27
PM: külön nyilatkozatot fűzött Magyarország az országspecifikus ajánlásokhoz
... M...
2018-06-22 14:42:03
Fegyvermustra címmel új állandó kiállítás nyílt a Dobó István Vármúzeumban
... hatását is áttekinteni. Interaktív felületeken, filmek, fotók, tapintható tárgyak, játékok révén segít megértetni a fegyverek működését, hatásfokát, megcsodálni díszítéseiket - áll a közleményben.
Gerhard Ferenc szerint a tárlat interaktív jellege miatt valóban közelebb kerülnek a látogatóhoz a kiállított tárgyak.
Habis László, Eger polgármestere lehetőségnek és komoly f...
2018-06-22 13:51:40
Támogatja az azonos neműek házasságának elismerését a cseh kormány
... kapcsolata.
A cseh kormány a két javaslat közül az azonos neműek házasságkötésének lehetővé tételét szorgalmazó törvényjavaslatot támogatja - közölte pénteken a kormány sajtóosztálya közleményben. A 46 képviselői aláírást tartalmazó előterjesztés tehát a kormány támogatásával kerül megvitatásra a parlamenti alsóházban.
Ezt a javaslatot az ANO, TOP 09, STAN, a Kalóz Párt,...
2018-06-22 13:41:58
A NAV július 1-je után követi az étel- és italautomaták forgalmát
...
Az MTI-hez pénteken küldött közleményben a hatóság hangsúlyozta, akezelőszemélyzet nélküli étel- és italautomaták július 1-je után csak automata felügyeleti egységgel (AFE) üzemeltethetők.
A beépített egységen keresztül az automata online forgalmi adatokat továbbít a NAV-hoz, ez által azonnal látják az automaták bevételét.
A NAV szerint a rendszer az automata üzem...
2018-06-22 11:41:29
Reklámhangerő-túllépés miatt szabott ki bírságot a médiatanács
... k...
2018-06-22 10:21:26
Az amerikai first lady a mexikói határon meglátogatta illegális bevándorlók gyermekeit
... egy része méltatlankodva fogadta, hogy olyan dzsekit viselt, amelynek a hátán "Én igazán nem törődöm vele? És te?" felirat olvasható. Stephanie Grisham, a first lady szóvivője rögtön közleményben jelezte: a Zara divatház modellje "egyszerű dzseki, nincs rejtett üzenete". A sajtófőnök hozzátette: a látogatás a fontos, és reméli, hogy "a sajtó nem a ruhára összpontosítja figyelmét"....
2018-06-22 07:04:22
Fidesz: a szocialisták megalázóan alacsony bérért dolgoztatták az embereket
...
A Fidesz-frakció csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményben a szocialista Korózs Lajos sajtótájékoztatójára reagált, amelyen az MSZP nevében azt kifogásolta, hogy a kormány leépíti a cafeteria rendszerét, ami miatt havonta több tízezer forinttal kevesebbet kapnak majd a munkavállalók, miközben ötmillió forintra kívánja emelni a miniszterek fizetését.
A nagyobbik kor...
2018-06-21 17:45:47
Házi őrizetben marad a Dózsa György úti gázoló
... i...
2018-06-21 17:35:24
Továbbra is alacsony a Diákhitel1 kamata, a Diákhitel2 kamatmentes
... kulcsfontosságú szerepet játszik a hazai felsőoktatás finanszírozásában, és komoly segítséget jelent a diákoknak főiskolai, egyetemi tanulmányaik elvégzése során - hangsúlyozták a közleményben.
Az MFB Csoporthoz tartozó Diákhitel Központ Zrt. a hitelnyújtáshoz szükséges forrásait változatlanul a pénz- és tőkepiacról vonja be, állami kezességvállalás mellett rövid lejáratú kés...
2018-06-21 15:45:30
1 2 3 ..........1081 1082 ......1622 1623 .....2162 2163 2164 
Címkék: Dobó István Vármúzeumban, Dózsa György, Takács Ernő, Gerhard Ferenc, Habis László, Kalóz Párt, Stephanie Grisham, Korózs Lajos, Diákhitel Központ Zrt, építőipar kapa, országspecifikus ajánlásokhoz, azonos neműek, cseh kormány, amerikai first, mexikói határon, szocialisták megalázóan, kedvezményes lakásáfa, szektor gyorsuló, szektor hozzájárulását, áfakulcs megemelésének, fegyverek működését, tárlat interaktív, kiállított tárgyak, kormány sajtóosztálya, kormány támogatásával, parlamenti alsóházban, hatóság hangsúlyozta, beépített egységen, automata online, automaták bevételét, automata üzem, része méltatlankodva, first lady, sajtófőnök hozzátette, ruhára összpontosítja, szocialista Korózs, kormány leépíti, cafeteria rendszerét, miniszterek fizetését, hazai felsőoktatás, diákoknak főiskolai, hitelnyújtáshoz szükséges, meghosszabbítása, országspecifikus, kezességvállalás, kulcsfontosságú, hitelnyújtáshoz, üzemeltethetők, bizonytalanság, méltatlankodva, összpontosítja, hozzájárulását, munkavállalók,
© 2013 TVN.HU Kft.