Regisztráció  Belépés
Tizennégy embert hallgattak ki a Groupama Arénában történt verekedés miatt
...
A közleményben emlékeztettek, november 4-én Budapesten, a Groupama Arénában ismeretlen tettesek bántalmaztak két szurkolót, akik közül az egyik súlyos, a másik könnyű sérülést szenvedett.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság súlyos testi sértés és csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt indított nyomozást.
A nyomozók a bántalmazással öss...
2017-11-15 09:31:45
Negyvenmillió forinttal támogatja az Emmi a Magyar Hospice Alapítványt
...
Az alapítvány ezt közleményben tudatta hétfőn az MTI-vel.
Emlékeztettek arra, hogy az alapítvány működteti a tízszemélyes Budapest Hospice-házat, továbbá egy időben száz beteget lát el otthonában, valamint módszertani központként is működik, hospice-ellátással foglalkozó szakembereket és önkénteseket oktat.
A Magyar Hospice Alapítvány az egyetlen olyan szervezet Mag...
2017-11-13 17:23:21
Kamatdöntés - Maradt az alapkamat, a monetáris tanács kész a további monetáris lazításra
... évre bejelentett áfakulcs-csökkentések is lassítják a tanács szerint. Szeptemberben az infláció némileg alacsonyabban alakult a monetáris tanács várakozásánál, 2,5 százalék volt - emlékeztettek a közleményben. Az eltérést a tanács szerint a volatilis árazású feldolgozatlan élelmiszerek árának csökkenése okozta. Az alapfolyamatot jellemző mutatók enyhén emelkedtek az előző hónaphoz...
2017-10-24 16:14:05
Emmi: a Cziffra-palotán helyezhetik el Puczi Béla emléktábláját
... ezt nem teszi lehetővé.
Balog Zoltán a vasúttársaságot felügyelő miniszterrel való egyeztetés után ajánlotta fel, hogy a Cziffra-palota falán kaphat helyet az emléktábla.
Emlékeztettek: Puczi Béla özvegye 2010 márciusában vette át férje posztumusz Petőfi Emléklap a Helytállásért elismerését Balog Zoltántól. A Terror Háza Múzeum és a Polgári Magyarországért Alapítvány akk...
2017-10-10 08:31:07
Tempus Közalapítvány: 1500-an kaphatnak idén Campus Mundi ösztöndíjat
... is nagyon sokan éltek a lehetőséggel, amely havonta 200 ezer-350 ezer forint közötti ösztöndíjjal támogatja a felsőoktatási hallgatók nemzetközi tapasztalatszerzését - írták.
Emlékeztettek arra, hogy a Campus Mundi program 2016-ban indult azzal a céllal, hogy elősegítse a hallgatók mobilitását, illetve hozzájáruljon a felsőoktatási intézmények nemzetközi versenyképességének n...
2017-09-28 16:03:27
Illegális bevándorlás - AI: Magyarország és Lengyelország egyetlen menedékkérőt sem vett át
...
A közleményben emlékeztettek arra, hogy szeptember 26-án, kedden lezárul a Görögországból és Olaszországból a menedékkérők áthelyezésére nyitva álló kétéves időszak.
Az európai országok túlnyomó többsége csúfos kudarcot vallott ezen a téren - fogalmazott a civil szervezet.Mint írták, Spanyolország a kvóta 13,6 százalékát, Belgium 25,6 százalékát, Hollandia 39,6 százaléká...
2017-09-25 07:04:53
A hallássérült emberek számíthatnak a kormányra
...
A közleményben emlékeztettek, az Emmi szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkársága a fogyatékosságügy területén intenzív párbeszédre törekszik a szakmai és a civil szervezetekkel, a fenntartókkal, valamint az érintettek képviselőivel. Ennek a párbeszédnek köszönhetően az elmúlt években jelentős előrelépés történt - írták.
A kormány a fogyatéko...
2017-09-24 17:55:43
Ráday Korzó - Fesztivál a Ráday utcában
... a virágos és a könyvesbolt is, de különleges egyházi és templomi helyszíneket, egyetemet és menő hamburgerezőt is találni a csapatban - közölték a szervezők az MTI-vel.
Mint emlékeztettek, az első alkalommal meghirdetett Ráday Korzó ötlete belső-ferencvárosi magánszemélyek és civil szervezetek kezdeményezéséből született meg, alapvetően azzal a szándékkal, hogy a környék lak...
2017-09-21 14:52:44
BRFK: nem kábítószer okozta a Stadionoknál talált ember halálát
...
A közleményben emlékeztettek, a BRFK járőre vasárnap délelőtt a Stadionoknál, a Hungária körúton talált rá egy emberre, aki a földön feküdt, és nem mutatott életjeleket. A férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. A halálesettel összefüggésben idegenkezűség gyanúja nem merült fel.
Vasárnap közölték azt is, új pszichoaktív anyag miatt indított nyomozást a rendőrség, m...
2017-08-21 15:22:58
Kodály Székelyfonóját Cakó Ferenc élő homokanimációs előadásával együtt tűzik műsorra Pécsen
... előadásával szinte minden jelentős nemzetközi fesztiválon fődíjat nyert, köztük a cannes-i filmfesztivál Arany Pálma-díját és a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál Arany Medve-díját - emlékeztettek, kiemelve, hogy a Székelyfonóra komponált homokrajz-előadás teljesen illeszkedik az éppen elhangzó dalbetéthez és szöveghez.
Cakó Ferenc egy alulról megvilágított üveglapon készíti m...
2017-08-16 13:42:11
1 2 3 .....20 21 ...30 31 ..40 41 42 
Címkék: Groupama Arénában, Magyar Hospice Alapítványt, Puczi Béla, Tempus Közalapítvány, Campus Mundi, Ráday Korzó, Kodály Székelyfonóját Cakó Ferenc, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Budapest Hospice-házat, Magyar Hospice Alapítvány, Balog Zoltán, Petőfi Emléklap, Balog Zoltántól, Terror Háza Múzeum, Polgári Magyarországért Alapítvány, Arany Pálma-díját, Berlini Nemzetközi Filmfesztivál Arany Medve-díját, Cakó Ferenc, monetáris tanács, további monetáris, hallássérült emberek, közleményben emlékeztettek, egyik súlyos, másik könnyű, alapítvány működteti, tízszemélyes Budapest, időben száz, egyetlen olyan, tanács szerint, infláció némileg, volatilis árazású, alapfolyamatot jellemző, előző hónaphoz, vasúttársaságot felügyelő, felsőoktatási hallgatók, hallgatók mobilitását, felsőoktatási intézmények, menedékkérők áthelyezésére, európai országok, civil szervezet, fogyatékosságügy területén, civil szervezetekkel, érintettek képviselőivel, párbeszédnek köszönhetően, elmúlt években, első alkalommal,
© 2013 TVN.HU Kft.