Regisztráció  Belépés
Döntöttek a madridiak: őt akarják Ronaldo helyett
... mezében, 15 százalékuk voksolt Eden Hazard-ra, míg - némileg meglepő módon - Neymar, a brazil cselgép csak 14 százalékot kapott.
A Real Madrid egyébiránt pénteken hivatalos közleményt adott ki Neymar kapcsán, ez alapján könnyen lehet, hogy eldőlt a PSG-sztár jövője.
Nyitókép: VI Images via Getty Images
..............................
2018-07-14 06:23:53
A Kult Utca és Én 2013-2017
... munkádat!

Gratulálok! Simon Zsuzsa a kitartásodért, a város és az 56-os történelmének folyamatos feldolgozásáért, az éleben tartott emlékeink megőrzéséért. Tisztelet érte!

Az alábbi "közleményt" írtam hozzájuk:

2018-ban a megszokott, bejáratott, nagy népszerűségnek örvendő Kult Utca rendezvények száma minimálisra csökkent. Eddig három volt. A Szige...
2018-07-11 06:27:48
Szíria - Az amerikai ENSZ-nagykövet arra kéri Moszkvát, vesse latba befolyását a tűzszünet érdekében
...
Az amerikai diplomata közleményt adott ki, amelyben a szíriai kormányt vádolta meg a délnyugat-szíriai térségben meghirdetett tűzszünet megsértésével. Haley a kommünikében sürgette Moszkvát, hogy járjon közben a damaszkuszi kormánynál.
"A szíriai rezsimnek fel kell hagynia a tűzszünet folyamatos megsértésével Szíria délnyugati vidékein. Elvárjuk, hogy Oroszország a maga...
2018-06-23 07:04:28
Illegális bevándorlás - Babis: ha Berlin és Bécs lezárja határait, Prága követni fogja példájukat
... miniszterelnök bízik abban, hogy erre végül is nem lesz szükség. A biztonsági tanács ülése időközben már befejeződött, de annak tartalmáról, illetve a tanácskozás eredményéről semmiféle közleményt nem adtak ki.
A probléma Babis szerint a németországi belpolitikai helyzet, konkrétan a migrációs probléma megoldásáról szóló, Angela Merkel kancellár (CDU) és Horst Seehofer belüg...
2018-06-22 19:03:29
Az amerikai first lady a mexikói határon meglátogatta illegális bevándorlók gyermekeit
... értesülései szerint Melania Trump a Fehér Házban a színfalak mögött keményen érvelt a migráns családok szétszakítása ellen, és a problémát külön megvitatta férjével is. A first lady vasárnap közleményt adott ki, amelyben leszögezte, hogy "gyűlöli azt látni, hogy gyermekeket elszakítanak a családjuktól", valamint kétpárti együttműködésre szólított fel a megoldás érdekében.
Köz...
2018-06-22 07:04:22
Az LMP országos elnöksége mandátuma visszaadására kéri Hadházy Ákost
...
Ezt Keresztes László Lóránt társelnök ismertette egy más témában tartott sajtótájékoztatón. A párt az ügyben egy közleményt is kiadott, amelyben a döntést azzal indokolták: Hadházy Ákos a továbbiakban nem az LMP-t fogja képviselni.
Jogi úton országgyűlési képviselő nem hívható vissza.
Keresztes László Lóránt kérdésre kijelentette: megalapozatlannak tartja a korább...
2018-06-20 14:52:07
Illegális bevándorlás - Trump új bevándorlási törvényről egyeztet, erősödik a családok szétszakítása elleni til
... illegális bevándorlók családjait ne szakítsák szét, hanem a szülőket a gyermekeikkel együtt helyezzék el befogadó központokban.
A kongresszusi megbeszélést zárt ajtók mögött tartották, közleményt nem adtak ki róla, és az amerikai sajtó többnyire magukat megnevezni nem kívánó politikusokra hivatkozva közölt részleteket. A CNN hírtelevízió értesülései szerint Trump azzal fordul...
2018-06-20 07:04:31
Kamatdöntés - Londoni elemzők: óvatosabbá vált az MNB hangvétele
... pénzügyi-gazdasági elemzőház, a Capital Economics adta.
Liam Carson, a cég feltörekvő piacokkal foglalkozó vezető londoni közgazdásza a monetáris tanács keddi kamatdöntő üléséről kiadott közleményt kommentálva közölte: a ház értelmezése szerint az MNB tett néhány erőteljes utalást arra, hogy az ultraenyhe monetáris politika "a végnapjait éli".
A Capital Economics várako...
2018-06-19 20:53:27
BÉT - Csökkenésre számítanak az elemzők a tőzsdén
... délután kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa. Érdemi változásra nem számítanak, azonban a piaci szereplők kiemelt figyelemmel követik majd a jegybanki közleményt, amelyben szerepelnek a csütörtökön megjelenő, friss Inflációs jelentés sarokszámai is.
Rövid Szabolcs, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője elmondta, hogy hétfőn este Donald Trump ameri...
2018-06-19 08:41:05
Lovász László nem lát garanciát arra, hogy megőrizhetik az M
... összehangoltan kell kijelölni, ezt szolgálja az egy fejezetben történő tervezés is".

A Magyar Tudományos Akadémia doktoraiból és akadémikusaiból álló Stádium 28 Kör aznap közleményt adott ki arról, hogy ,,a CEU-ügy után ez újabb súlyos támadás a tudomány autonómiája ellen".

A hírek szerint az MTA vezetését is hideghuzanyként érte a lépés, ami...
2018-06-16 08:29:50
1 2 3 ......................136 137 ...........204 205 ..........271 272 273 
Címkék: Kult Utca, Hadházy Ákost, Lovász László, Eden Hazard-ra, Real Madrid, Getty Images, Simon Zsuzsa, Angela Merkel, Horst Seehofer, Melania Trump, Fehér Házban, Keresztes László Lóránt, Hadházy Ákos, Capital Economics, Liam Carson, Magyar Nemzeti Bank, Monetáris Tanácsa, Rövid Szabolcs, Concorde Értékpapír Zrt, Donald Trump, Magyar Tudományos Akadémia, amerikai ENSZ-nagykövet, tűzszünet érdekében, amerikai first, mexikói határon, családok szétszakítása, brazil cselgép, 56-os történelmének, éleben tartott, amerikai diplomata, szíriai kormányt, délnyugat-szíriai térségben, kommünikében sürgette, damaszkuszi kormánynál, szíriai rezsimnek, tűzszünet folyamatos, biztonsági tanács, tanácskozás eredményéről, probléma Babis, németországi belpolitikai, migrációs probléma, színfalak mögött, migráns családok, problémát külön, first lady, megoldás érdekében, döntést azzal, gyermekeikkel együtt, kongresszusi megbeszélést, amerikai sajtó, monetáris tanács, ultraenyhe monetáris, piaci szereplők, jegybanki közleményt,
© 2013 TVN.HU Kft.