Regisztráció  Belépés
Olyan szép, hogy meg kell a szívnek szakadni
... szálláshelyeket és egyéb ellátási formákat azoknak, akiknek az élete elnehezült és nem tudnak saját otthonban lakni.
Bajkai István arra is felhívta a figyelmet, hogy a rendkívül sikeres közmunkaprogram mindenki előtt megnyitotta a munkavállalás lehetőségét, ennek köszönhetően pedig bárki gondoskodni tud megfelelő szállásról.

A kormánypárti képviselő aláhúzta: Bud...
2018-06-13 20:37:29
Alkotmányban tiltaná meg a Fidesz a hajléktalanságot
... szálláshelyeket és egyéb ellátási formákat azoknak, akiknek az élete elnehezült és nem tudnak saját otthonban lakni.

Bajkai István szerint

"a rendkívül sikeres közmunkaprogram mindenki előtt megnyitotta a munkavállalás lehetőségét, ennek köszönhetően pedig bárki gondoskodni tud megfelelő szállásról."

A kormánypárti hozzátette azt is, "Budapest ...
2018-06-12 22:05:51
Fidesz: foglalják alkotmányba az életvitelszerű közterületen tartózkodás tilalmát!
... szálláshelyeket és egyéb ellátási formákat azoknak, akiknek az élete elnehezült és nem tudnak saját otthonban lakni.
Bajkai István arra is felhívta a figyelmet, hogy a rendkívül sikeres közmunkaprogram mindenki előtt megnyitotta a munkavállalás lehetőségét, ennek köszönhetően pedig bárki gondoskodni tud megfelelő szállásról.
A kormánypárti képviselő aláhúzta: Budapest n...
2018-06-12 13:02:29
Sokkal jobban keresnek a csehek és a szlovákok, a magyarok
... legfrissebb adatok szerint 2,2 százalék. Márpedig az alacsony munkanélküliség és a magas foglalkoztatottság természetes velejárója a gyorsabb ütemű béremelkedés. Ráadásul Csehországban közmunkaprogram sincs, azaz szemben Magyarországgal teljesen piaci alapon foglalkoztatnak szinte mindenkit.

Egyébként a munkanélküliség itthon is kifejezetten alacsony a KSH ma közölt ad...
2018-05-29 22:01:19
A jég hátán is megélő fiatalokkal építené a virágzó Magyaro
... Orbán-kormány hivatalba lépésekor, 2010-ben. (Emlékezhetünk: az évtized végére kitűzött cél akkor egymillió új munkahely volt. És arra is, hogy mint kiderült, az új munkahelyekbe nem csak a közmunkaprogram számít bele, de a magyarok által külföldön betöltött állások is.)

De miről is szól a folytatás? Lehetőséget adni mindenkinek arra, hogy ,,saját erejéből javítson...
2018-05-11 20:59:01
Európai Bizottság: fenntartható Magyarország gazdasági erősödése
... intézkedések megerősítésében korlátozott volt a haladás és ugyanez mondható el a szolgáltatások szabályozási környezetének javításáról is.
Mint írták, előrelépés történt a közmunkaprogram javítása terén, azonban korlátozott volt a hátrányos helyzetű csoportok - különösen a romák - részvételének növelése az oktatásban.
Az oktatási és az egészségügyi rendszer nem támogatja...
2018-03-07 15:02:16
Választás 2018 - Százak Tanácsa: Orbán Viktor kormánya jól oldotta meg a legfontosabb feladatokat
... talpra állítása, a devizahitelesek mentése, a bankadó, a stratégiai ágazatok visszavásárlása, a munkanélküliek számának csökkentése, az önkormányzatok adósságának átvállalása és a közmunkaprogram - a hosszú távú nemzeti feladatokat is.
Ez utóbbiak között felsorolták a gyerekes családok támogatását, a rászoruló gyerekek segítését ingyenes étkezéssel, tankönyvekkel, az adókedv...
2018-02-22 17:00:28
Siralmas, ami a magyar fiatalokkal történik - Sokkoló ábrák
... tanuló fiatalok aránya csökkent az időszakban összességében. A 20-24 éves korosztályban a 2009-es 21 százalékról 15 százalék közelébe csökkent, ennek mintegy felé...
2018-02-19 18:14:15
Varga Mihály: javítani kell a versenyképességet
... foglalkoztatáspolitika egyrészt a meglévő dolgozók megtartására összpontosított például a munkavédelmi akcióterveken keresztül, de a hosszabb ideje a nem dolgozók bevonására is kiterjedt a közmunkaprogramon keresztül - ecsetelte a tárcavezető. A speciális programoknak és az adórendszer megváltoztatásának köszönhető, hogy az országban 750 ezerrel többen dolgoznak, mint hét éve, tet...
2017-11-30 11:42:46
Idén 3,7, jövőre 3,6 százalékos növekedésre számít Magyarországon az Európai Bizottság
... ellensúlyozni.
Az adatokból kiderül, hogy a magyarországi foglalkoztatottság a várakozások szerint tovább javul majd és újabb rekordszinteket fog elérni, amihez a magánszektor és a közmunkaprogram egyaránt hozzájárul. A munkanélküliség idén 4,2 százalékos, 2018-ban és 2019-ben pedig 4 százalékos lesz a tavalyi 5,1-et követően. A munkaerőpiac szűkülése, a munkaerőhiány pedig a...
2017-11-09 11:21:48
1 2 3 ..........37 38 ......56 57 ......74 75 76 
Címkék: Európai Bizottság, Százak Tanácsa, Orbán Viktor, Varga Mihály, Bajkai István, Ráadásul Csehországban, szívnek szakadni, életvitelszerű közterületen, virágzó Magyaro, legfontosabb feladatokat, magyar fiatalokkal, élete elnehezült, rendkívül sikeres, munkavállalás lehetőségét, kormánypárti képviselő, kormánypárti hozzátette, alacsony munkanélküliség, gyorsabb ütemű, munkanélküliség itthon, évtized végére, közmunkaprogram számít, magyarok által, szolgáltatások szabályozási, közmunkaprogram javítása, hátrányos helyzetű, egészségügyi rendszer, devizahitelesek mentése, stratégiai ágazatok, munkanélküliek számának, önkormányzatok adósságának, hosszú távú, gyerekes családok, rászoruló gyerekek, időszakban összességében, 20-24 éves, meglévő dolgozók, munkavédelmi akcióterveken, hosszabb ideje, közmunkaprogramon keresztül, speciális programoknak, adatokból kiderül, várakozások szerint, közmunkaprogram egyaránt, munkanélküliség idén, munkaerőpiac szűkülése, munkaerőhiány pedig, hajléktalanságot,
© 2013 TVN.HU Kft.