Regisztráció  Belépés
„Orbán és bandája nem véletlenül verte szét a jogállam
... túl lesz az aláírásgyűjtésen, ami elkezdődik hétfőn. Utána lehet szó bármiféle egyezkedésről, ugyanis az utolsó pillanatig mindenki visszaléphet a másik javára.

Figyeli a közvélemény-kutatási adatokat?

Nem, és nem is bízom bennük. Arra fogok koncentrálni, hogy valamennyi jelöltünk összeszedje a szükséges ajánlásokat, s azután, ha van még készség a baloldal eg...
2018-02-15 17:24:30
Erdő Péter hamvazószerdán:
...2018. február 14. szerda Erdő Péter hamvazószerdán: Ne az emberek, a közvélemény megítéléséhez igazítsuk viselkedésünket! Erdő Péter bíboros, prímás ünnepi szentmisét celebrált hamvazószerdán, február 14-én délután az esztergomi bazilikában. Homíliáját teljes terjedelmében közöljük.
...........
...
2018-02-15 10:22:38
A hivatalos agymosás...
A hivatalos agymosás 10 pontban!
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze a Hatalom tömegeket manipuláló mesterkedéseinek lényegét.Chomsky tízparancsolata nagyon tanulságos és mindenkinek ajánlott, aki el szeretné kerülni az agymosást. Íme a híres tételsor, aminek igazságtartalmáról nap mint nap meggyőződhetünk:

...
2018-02-15 00:45:30
Olyan ez az egész, mint egy szar gengszterfilm
... által a magyar ügyészségnek megküldött ügyekkel kapcsolatban.
Közölték: a magyar ügyészség szakmaiságot teljesen nélkülöző, politikai jellegű támadásokra nem kíván reagálni. A közvélemény hiteles tájékoztatása miatt azonban felhívták a figyelmet arra, hogy az OLAF az uniós pénzekkel összefüggő adminisztratív szabálytalanságokat vizsgálja, nem állapít meg büntetőjogi tényállás...
2018-02-13 20:34:48
Sütő Gábor: Hatodik levél
... Izraelbe, ha valami véletlen folytán az a Szél Bernadett lenne a miniszterelnök, aki csúnyán elszólta magát, hogy Magyarország jövője ,,a hálózatos működésben" rejlik. Ugyanis a közvélemény most csak egyetlen hálózatot láthat; a Sorosét. Azt meg jogosan velünk köti össze. Ám a botladozásoktól függetlenül minden eszközzel (a hangsúly a mindenen) igyekszünk felturbózni...
2018-02-10 20:54:10
Választás 2018 - MSZP-Párbeszéd: törvényben kellene vitára kötelezni a miniszterelnök-jelölteket
... lesz.
Minden felmérés azt mutatja, hogy az emberek többsége, ha lát világos alternatívát, akkor változást akar - folytatta, emlékeztetve arra, hogy Karácsony Gergely népszerűsége magasan áll a közvélemény-kutatásokban.
Molnár Gyula a kormányváltás okai között említette azt is, hogy a nagyobbik kormánypárt szlogenje "Csak a Fidesz", vagyis csak magukkal foglalkoznak. A vá...
2018-02-10 12:55:33
Századvég Alapítvány: a döntő többség elutasítja Vona Gábor iszlámmal kapcsolatos mondatait
...
A Századvég közvélemény-kutatása a Jobbik elnökének Allahhal kapcsolatos megnyilvánulásának megítélését vizsgálta a magyar választók körében.
A válaszadók több mint háromnegyede (78 százaléka) elutasítja Vona Gábor mondatait, 22 százalék nyilatkozott úgy, hogy elfogadja - írták.
A Századvég szerint a kutatás arra is rávilágított, hogy a pártelnök szavai még saját t...
2018-02-10 12:51:46
Szakszervezetek: az előrehozott bérfejlesztés nem oldja meg a problémákat az egészségügyben
... most csak jelentős túlmunkával tudnak.
Emellett azt is javasolják, hogy a félreértések elkerüléséért a jövőben évente legalább kétszer tájékoztassa a kormány a dolgozókat és a közvéleményt a bérek alakulásáról, valamint kiszámításuk módjáról.
Ónodi-Szűcs Zoltán csütörtökön azt mondta az MTI-nek, hogy 2010-hez képest csaknem megduplázódott a mentőszolgálati dolgozók bére....
2018-02-10 12:48:35
Lehetőleg ne az én nevemben! Kösz
... Ferenc miért lovagolja meg akkora erőkkel ezt a társadalmi realitást. Következésképpen amikor Kelemen Hunor a fentihez hasonló nyilatkozatokat tesz, akkor tovább uszítja a magyarországi közvéleményt a határon túli magyarok ellen. Ez van annyira súlyos, mint fátylat borítva a múltra, szembemenni korábbi álláspontjával.

Tudom, hogy van az a pénz, amiért el lehet nézni Köv...
2018-02-09 10:08:38
Átállások
... választási győzelme érdekében, 3. a kormánypárt anyagi és médiafölénye elsöprő, 4. az ellenzék csak egységesen érhetne el jó eredményt, ez pedig lehetetlen, 5. a kormánnyal elégedetlen közvélemény passzív, beletörődő és tájékozatlan.)

Ezt tovább csúfítja néhány baloldali ,,arc" átállása.

Hátraarc.

Ami először föltűnt nekem, az egyik kitű...
2018-02-08 20:41:21
1 2 3 ..................660 661 .........990 991 .........1319 1320 1321 
Címkék: Erdő Péter, Sütő Gábor, Századvég Alapítvány, Vona Gábor, Noam Chomsky, Szél Bernadett, Karácsony Gergely, Molnár Gyula, Ónodi-Szűcs Zoltán, Kelemen Hunor, hivatalos agymosás, szar gengszterfilm, döntő többség, előrehozott bérfejlesztés, utolsó pillanatig, másik javára, szükséges ajánlásokat, közvélemény megítéléséhez, esztergomi bazilikában, híres tételsor, magyar ügyészségnek, magyar ügyészség, közvélemény hiteles, figyelmet arra, uniós pénzekkel, hálózatos működésben&#8221, közvélemény most, botladozásoktól függetlenül, emberek többsége, kormányváltás okai, nagyobbik kormánypárt, magyar választók, válaszadók több, kutatás arra, pártelnök szavai, félreértések elkerüléséért, jövőben évente, bérek alakulásáról, mentőszolgálati dolgozók, társadalmi realitást, fentihez hasonló, magyarországi közvéleményt, határon túli, kormánypárt anyagi, ellenzék csak, kormánnyal elégedetlen, egyik kitű, következésképpen, aláírásgyűjtésen, mesterkedéseinek, nyilatkozatokat, mentőszolgálati, szakszervezetek,
© 2013 TVN.HU Kft.