Regisztráció  Belépés
Készítsünk húsvéti dekorációt!
A húsvéti dekorációt a legegyszerűbb a lakberendezési boltokban megvásárolni, ám ha igazán különlegessé szeretnénk varázsolni a lakásunkat az ünnepre, akkor mi magunk készítjük el. Mert nem kell hozzá más, csak néhány alapvető kellék, fantázia és egy kis idő!

Húsvéti asztaldísz
A húsvéti lakásdekoráció akkor lesz a legszebb, ha minél több friss virágot használunk ho...
2018-03-19 07:10:53
A Fehér Ház ügyvédje szerint Donald Trumpnak nem áll szándékában eltávolíttatni Robert Muellert
... Cobb a dokumentumban leszögezte, "a médiában megjelent találgatásokra válaszul a Fehér Ház ismét megerősíti, hogy az elnök nem fontolgatja és nem is vitatja meg senkivel Robert Mueller különleges tanácsadó elbocsátását".
Vasárnap délelőtt az elnök két Twitter-bejegyzésében is támadta a Robert Mueller vezette különleges vizsgálóbizottságot, azt állítva, hogy a bizottság elfog...
2018-03-19 07:04:20
Szent Péter küldöttei - SÁNDOR, JÓZSEF, BENEDEK
... őket a Földre.

Ettől kezdve valóban megjött a tavasz, Mátyás pedig az emberektől elnyerte a ,,Jégtörő" melléknevet (amelynek viselőjeként majd pl. Tamási Áron egy különleges meseregényben - a Jégtörő Mátyás címűben - fogja őt megörökíteni).

A ,,Sándor, József, Benedek" triumvirátus kocsmai kitérőjét pedig már rég el is felejt...
2018-03-18 18:18:04
bölcselet..
..."Megöregedtem, de a szívem, az még mindig fiatal.
Legbelül sosem változik a korunk.
Tudd, hogy te magad vagy a legtökéletesebb kor!
Minden egyes évünk különleges és értékes, mert csak egyetlenegyszer élhetjük át. Ne bánkódj amiatt, hogy idősödsz, mert ez egy olyan kiváltság, ami nem mindenkinek adatik meg!"
/Richard Gere/
...
2018-03-18 15:52:13
Sonkafőzés fortélyai
... Csak akkor szeleteld, ha már teljesen lehűlt és megdermedt.
Miután kihűlt, tedd át egy tálra, majd tedd a hűtőbe. Ha a sonka mellé szánt kemény tojásoka...
2018-03-18 13:41:56
Különleges alkalmi ruha.j
Divat...
2018-03-18 11:47:40
Sok találkozás adhat szépet.
... Sok találkozás építhet, sok találkozás segíthet utadon. Sok találkozás egyszerűen csak kellemes, míg mások ennél többet adnak. Érzéseket, erősítést, bátorítást. Sok mindent. De van egy különleges találkozás. Minden másnál több, szebb, értékesebb. Semmihez sem mérhető, semmivel sem mérhető. Talán csak csodákkal. Mert a legszebb dolog a világon, ha találkozol valakivel, akivel egy a...
2018-03-18 11:25:40
Népmeséink rejtelmei - Üveghegy (I. rész)
... vezetés a szippari romok közt rejlő üvegszerű anyaggal borított emelkedő lapos tetejét tüntette el.
Irak békeidejében a szakemberek bizonyára megvizsgálták a mintegy 100 m2- es különleges üvegszerű burkolatot[6], de mi volt, mi hozhatta létre, nem tudni. Egyesek szerint vulkanikus üveg, mások szerint valamilyen ókori (vagy előző világkorból való) légi járművek le- és felszáll...
2018-03-17 22:00:37
kert
... megoldást nyújt a falikert, növényfal vagy más néven vertikális, azaz függőleges kert. Ezzel a módszerrel a tér magasságát is kihasználva helyet tudunk spórolni, ráadásként a látvány is különleges lesz. A kertekben már egyre több helyen bevetik ezt a praktikus megoldást, most az otthonokban is elkezdte hódító útját.

Milyen előnyei vannak egy fali kertnek otthonunkban?|...
2018-03-17 20:39:38
Ilyen a víz alatti robogó
... H2 AquaJet Dive.
A Hoverstar legújabb fejlesztése több szempontból is kifejezetten izgalmas. Egyrészt egészen különleges a dizájnja, hiszen a leginkább talán egy rájához hasonlít.

Két ,,szárnya" egyszerre biztosítja a stabilitást, az egyensúlyt, a jobb oldali a sebességet, a baloldali pe...
2018-03-17 16:36:18
1 2 3 ..............4453 4454 ........6679 6680 .......8905 8906 8907 
Címkék: Fehér Ház, Donald Trumpnak, Robert Muellert, Szent Péter, Robert Mueller, Tamási Áron, Jégtörő Mátyás, Richard Gere, AquaJet Dive, húsvéti dekorációt, lakberendezési boltokban, húsvéti lakásdekoráció, dokumentumban leszögezte, médiában megjelent, bizottság elfog, emberektől elnyerte, különleges meseregényben, olyan kiváltság, sonka mellé, különleges találkozás, legszebb dolog, szippari romok, szakemberek bizonyára, praktikus megoldást, fali kertnek, leginkább talán, rájához hasonlít, jobb oldali, legtökéletesebb, egyetlenegyszer, lakberendezési, eltávolíttatni, találgatásokra, lakásdekoráció, dokumentumban, legegyszerűbb, meseregényben, bejegyzésében, megvizsgálták, gazdagisztan, otthonunkban, kifejezetten, különlegessé, békeidejében, megvásárolni, megörökíteni, viselőjeként, elbocsátását, megöregedtem, triumvirátus, szempontból, melléknevet, fejlesztése, fontolgatja, világkorból, szándékában, otthonokban, szakemberek, mindenkinek, kihasználva, stabilitást, megerősíti, találkozás, asztaldísz, értékesebb, különleges,
© 2013 TVN.HU Kft.