Regisztráció  Belépés
Szlovénia az Európai Bizottsághoz fordult, amiért Ausztria csökkenteni kívánja a külföldi munkavállalók családi
... családügyi, szociális és esélyegyenlőségi miniszter korábban a sajtónak úgy nyilatkozott: Szlovénia szigorúan ellenzi az olyan kezdeményezéseket, amelyek diszkriminálják a szlovén munkavállalókat Ausztriában. Amennyiben születik ilyen törvény, Szlovénia összhangban az uniós joggal eljárást indít Ausztria ellen az Európai Bíróságon - hangsúlyozta.
Úgy vélte: egy ilyen határoz...
2018-01-12 15:12:48
Szijjártó: 5,2 milliárd forintos beruházással bővíti magyarországi termelését az Ada bútorgyártó konszern
... hazai munkanélküliség egyben új kihívást is jelent, a beruházások további ösztönzéséhez kulcskérdés a megfelelő számú és képzettségű munkaerő.
A kormány ezért döntött úgy, hogy a munkavállalók lakhatásához nyújtott vállalati támogatásokat, adómentességeket növeli, ezzel is elősegítve a munkaerő mobilitását azokból a térségekből, ahol még mindig az átlagosnál magasabb a munkan...
2018-01-12 12:12:02
Szlovák külügyi államtitkár: Ausztria ne diszkriminálja a külföldi munkavállalókat a családi pótlék tekintetébe
... együttműködés.
Ivan Korcok a közös sajtótájékoztatón elmondta: egyetértettek abban, hogy a családi pótlékról a témában illetékes szakminisztereknek kell egyeztetniük. Rámutatott: a szlovákiai munkavállalók legálisan dolgoznak Ausztriában, s mivel járulékaikat is ott fizetik be, elvárható, hogy az azok fejében járó ausztriai juttatásokat is teljeskörűen megkapják.
"Nyílta...
2018-01-09 18:52:41
Varga: egyre közelebb van a teljes foglalkoztatottság Magyarországon
... közösen dolgoznak egy program kialakításán - jelezte Varga Mihály.
Kijelentette: az országban jelenleg meglévő 60 ezer bejelen...
2018-01-04 10:21:44
Fidesz: a baloldalnak még ma is Gyurcsány az igazi vezére
... közölte, hozzátéve: Gyurcsányék és a szocialisták együtt adósították el Magyarországot, tönkretették a gazdaságot, megduplázták a munkanélküliséget, agyonadóztatták a családokat, a munkavállalókat és a vállalkozásokat.
Feladták hazánk gazdasági szuverenitását és hagyták, hogy külföldi gazdasági érdekek érvényesüljenek, miközben a magyar emberek megalázó bérekért dolgoztak és...
2017-12-20 16:02:37
Brexit - Brit belügyminiszter: nem emelkednek bürokratikus akadályok a tartózkodási engedély megszerzése elé
...
Amber Rudd személyes levelet írt annak a 120 ezer uniós munkavállalónak, aki feliratkozott a belügyi tárca levelezési listájára, de a minisztérium kedden mindegyik külföldi EU-állampolgár számára hozzáférhetővé tette Rudd levelét.
A miniszter biztosítja az uniós társállamokból Nagy-Britanniába települteket, hogy az Európai Unióval elért megállapodás a jelenlegiekkel "jór...
2017-12-19 07:04:18
Fidesz: a baloldalon ma is Gyurcsány az igazi vezér
... egyszer már tönkretették az országot.
Gyurcsányék eladósították Magyarországot, tönkretették a gazdaságot, megduplázták a munkanélküliséget, "agyonadóztatták" a családokat, a munkavállalókat és a vállalkozásokat, feladták az ország gazdasági szuverenitását, és hagyták, hogy külföldi gazdasági érdekek érvényesüljenek, miközben "a magyar emberek megalázó bérekért dolgoztak, és ...
2017-12-18 13:02:01
Brexit - Brit üzleti szervezetek: a külföldi EU-munkavállalók jogbiztonságát kell megteremteni
... hogy a brit EU-tagság megszűnésének körülményeiről és a majdani kapcsolatrendszerről szóló végleges megállapodás milyen formát ölt.
A CBI megfogalmazása szerint a külföldi EU-munkavállalók "nem tölthetnek el még egy karácsonyt" úgy, hogy jogosultságaik érvényesülése továbbra is tárgyalások függvénye.
A legnagyobb brit vállalatvezetői szervezet, az Institute of Directors ...
2017-12-08 17:23:18
Megemelte a minimálbért a horvát kormány
... Horvátországnál csak Magyarországon, Csehországban, Litvániában, Észtországban, Romániában és Bulgáriában alacsonyabb a minimálbér.
A kabinet határozott a nem uniós országból érkezők munkavállalókat illetően is: jövőre 31 ezer munkavállalási engedélyt kívánnak kiadni, 22 ezerrel többet, mint az idén. A program alapján áprilistól 8000 új külföldi munkavállaló helyezkedhet el e...
2017-12-07 14:28:32
Brexit - Brit építőipar: a Brexit után is szükség lesz külföldi EU-munkaerőre
... felhívása szerint a kormánynak a lehető leggyorsabban meg kell állapodnia legalább kétévi átmeneti időszak érvényesítéséről a brit kilépés után, és biztosítania kell, hogy azok a munkavállalók is akadálymentesen megkaphassák a brit tartózkodási engedélyt, akik ebben az átmeneti időszakban érkeznek Nagy-Britanniába.
A felhívás hangsúlyozza, hogy a brit építőipar munkavállalóin...
2017-11-29 16:03:49
1 2 3 ..............48 49 .......72 73 .......95 96 97 
Címkék: Európai Bizottsághoz, Európai Bíróságon, Ivan Korcok, Varga Mihály, Amber Rudd, Európai Unióval, külföldi munkavállalók, külföldi munkavállalókat, családi pótlék, igazi vezére, tartózkodási engedély, igazi vezér, külföldi EU-munkavállalók, horvát kormány, olyan kezdeményezéseket, szlovén munkavállalókat, uniós joggal, ilyen határoz, beruházások további, megfelelő számú, kormány ezért, munkavállalók lakhatásához, munkaerő mobilitását, átlagosnál magasabb, közös sajtótájékoztatón, családi pótlékról, témában illetékes, szlovákiai munkavállalók, azok fejében, program kialakításán, országban jelenleg, szocialisták együtt, magyar emberek, belügyi tárca, minisztérium kedden, miniszter biztosítja, uniós társállamokból, ország gazdasági, brit EU-tagság, legnagyobb brit, kabinet határozott, program alapján, lehető leggyorsabban, brit kilépés, brit tartózkodási, átmeneti időszakban, felhívás hangsúlyozza, brit építőipar, adómentességeket, esélyegyenlőségi, érvényesítéséről, munkanélküliség, érvényesüljenek,
© 2013 TVN.HU Kft.