Regisztráció  Belépés
MNB: alig változott a fizetési mérleg többlete a második negyedévben
... hazautalt jövedelmeknettó összege alig változott, 3,555 milliárd euró volt, m...
2018-09-20 11:43:22
Biztonságpolitikai államtitkárként folytatja munkáját a német alkotmányvédelmi hivatal távozó vezetője
... egy külföldinek tűnő embereket üldöző németeket ábrázoló videófelvétel eredetiségét.
A felvétel Chemnitzben készült augusztus végén, egy német megölése után, a bűncselekménnyel külföldieket gyanúsítanak. Az emberölés demonstrációkhoz vezetett, amelyeken több erőszakos cselekmény történt.
A BfV vezetője egy lapinterjúban úgy vélte, a felvételt azért hozták nyilvánosságra...
2018-09-19 14:31:47
Áthelyezik a német alkotmányvédelmi hivatal vezetőjét
... egy külföldinek tűnő embereket üldöző németeket ábrázoló videófelvétel eredetiségét.
A felvétel Chemnitzben készült augusztus végén, egy német megölése után, a bűncselekménnyel külföldieket gyanúsítanak. Az emberölés demonstrációkhoz vezetett, amelyeken több erőszakos cselekmény történt.
A BfV vezetője egy lapinterjúban úgy vélte, a felvételt azért hozták nyilvánosságra...
2018-09-18 19:55:08
A Zemplénben zajlana a rali Eb-futam
...
"A kiszolgáló létesítmények lennének a városban, illetve pénteken egy szuperspeciális szakasz, de a viadalra a Zemplénben kerülne sor. Ez nemcsak egy sportesemény, hanem a külföldiek idecsalogatása is, akik így könnyedén eljuthatnak például Tokajra is" - mondta péntek este Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke az M1 aktuális csatornán.
A sportvezető e...
2018-09-14 20:43:01
Hivatalosan átadták a ferihegyi repülőtér új utasforgalmi épületét
... repülőtér fejlesztése a turizmus és a gazdasági kapcsolatok miatt is kiemelten fontos. Felidézte, hogy tavaly 29,5 millió vendégéjszakát regisztráltakMagyarországon, ebből 14,9 milliót külföldiek töltöttek el. Tavaly a Nemzeti Befektetési Ügynökség 96 nemzetközi beruházást hozott Magyarországra 3,5 milliárd euró értékben, idén pedig eddig 2 milliárd eurónyi beruházás érkezett az o...
2018-09-13 13:32:45
KSH: júliusban nőtt a szálláshelyek forgalma
... milliót tett ki. A vendégéjszakák száma az üdülőházak kivételével mindegyik szállástípusban emelkedett.
Minden második vendégéjszakát a Budapest-Közép-Dunavidék régióban töltötték a külföldiek, 5,5 százalékkal többet, mint az előző év azonos hónapjában. Az országos forgalom negyedét regisztráló Balatonnál lényegében nem változott a külföldi vendégéjszakák száma.
A belföl...
2018-09-11 10:42:04
A német alkotmányvédelem kételkedik abban, hogy külföldiek elleni hajtóvadászat zajlott Chemnitzben
...
Hans-Georg Maassen, a nemzetbiztonsági szolgálat vezetője a Bild című lap pénteki számában elmondta, hogy osztja a szélsőjobboldali hajtóvadászatokról szóló médiajelentésekkel kapcsolatos kételyeket.
"Az alkotmányvédelemnek nincsenek megbízható információi arról, hogy történtek ilyen hajtóvadászatok" - tette hozzá a BfV elnöke.
Azzal a több televízióban bemutatott é...
2018-09-07 09:53:05
Átlagon felül bővült a horvátországi magyar turisták száma
... vendégéjszakát adó országnak számít Magyarország.
Augusztusban mintegy 4 millió 586 ezer turista - közülük 4 millió 266 ezer külföldi - pihent Horvátországban, számuk 3,3 százalékkal, a külföldieké 2,7 százalékkal több a múlt év augusztusinál.
A vendégéjszakák száma 0,7 százalékkal32 millió 114 ezerre emelkedett, a külföldiek tartózkodási ideje ugyanakkor csak 0,3 száza...
2018-09-07 08:45:22
Szerinted hány kisvasútra lenne még szüksége Orbánisztánnak?
... említetted többször, ti kijártok ausztriába tankolni, nagy bevásárlást csinálni. Tehát, amit itt költesz el, az a rezsi áfája, vagy épp a napi fogyasztás. Akár egy túrista!
Azon külföldiek, akik több, kevesebb időt itt töltenek és költtekeznek bőségesen, nem érzik úgy, hogy nekik joguk kioktatni azokat, akik fizetik a tb-t, szja-t és egyéb közterheket! Nem a mértéke a lényeg...
2018-08-30 04:14:10
Segítség, leszbikus a szomszédom
... hallottam és láttam is. Bár ne így lett volna. Mivé lett a mi tisztességes lépcsőházunk? Csótányok, leszbikusok, nem is beszélve a tuti biztos, hogy illegálisan hazánk területére behatoló külföldiekről: visongó ázsiaiak, valami Oláh nevezetű latinok (legalábbis állandóan holat mondanak, ha találkozunk), na és az újmagyarok a földszinten. Pedig Magyarország a magyaroké, ezt ugyan n...
2018-08-26 12:47:36
1 2 3 ...................230 231 .........345 346 ..........459 460 461 
Címkék: Oláh Gyárfás, Magyar Nemzeti Autósport Szövetség, Nemzeti Befektetési Ügynökség, Hans-Georg Maassen, Pedig Magyarország, fizetési mérleg, második negyedévben, német alkotmányvédelmi, rali Eb-futam, ferihegyi repülőtér, szálláshelyek forgalma, német alkotmányvédelem, horvátországi magyar, külföldinek tűnő, felvétel Chemnitzben, német megölése, bűncselekménnyel külföldieket, emberölés demonstrációkhoz, felvételt azért, kiszolgáló létesítmények, szuperspeciális szakasz, külföldiek idecsalogatása, gazdasági kapcsolatok, vendégéjszakák száma, üdülőházak kivételével, országos forgalom, külföldi vendégéjszakák, nemzetbiztonsági szolgálat, több televízióban, külföldiek tartózkodási, napi fogyasztás, tuti biztos, alkotmányvédelmi, alkotmányvédelem, szélsőjobboldali, demonstrációkhoz, nemzetbiztonsági, bűncselekménnyel, horvátországban, államtitkárként, hajtóvadászatok, jövedelmeknettó, szállástípusban, szuperspeciális, orbánisztánnak, idecsalogatása, vendégéjszakák, nyilvánosságra, vendégéjszakát,
© 2013 TVN.HU Kft.