Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - 47 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 15, szombaton tíz, vasárnap 21 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon csupán egy migránst fogtak el.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges beván...
2017-11-20 07:04:32
Illegális bevándorlás - 107 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 15, szombaton 62, vasárnap 16 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon 14 migránst fogtak el.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás ok...
2017-11-13 07:04:45
Illegális bevándorlás - Nyolcvanhárom határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 49, szombaton négy, vasárnap 28 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek vissza az ideiglenes biztonsági határzáron át. A román és ukrán határszakaszon két embert fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén 134 határsértőt tartóztattak föl, és kísérte...
2017-11-06 07:05:15
Illegális bevándorlás - Huszonkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken négy, szombaton egy, vasárnap 17 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ország terület...
2017-10-30 07:05:56
Illegális bevándorlás - Száztíz határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 13, szombaton 72, vasárnap kettő, jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román és ukrán határszakaszon 23 migránst fogtak el, embercsempészés miatt kettő gyanúsított ellen indult eljárás.
A március 28-tól hatá...
2017-10-23 07:10:53
Iszlám Állam - Több tucat feltételezett dzsihadistát vettek őrizetbe Isztambulban
... augusztus 15. és 2017. augusztus 1...
2017-10-16 10:36:07
Illegális bevándorlás - 89 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 40, szombaton 26, vasárnap 17 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon hat migránst fogtak el, embercsempészés miatt kettő gyanúsított ellen indult eljárás.
A márciu...
2017-10-16 07:04:55
Macron: két éven belül érezhetők lesznek a reformok hatásai a munkanélküliség csökkenésében
... programja és az adóváltozások a gazdagokat szolgálják a szerényebben élők rovására.
Emmanuel Macron ígéretet tett arra, hogy ezentúl minden olyan, az országban illegálisan tartózkodó külföldit kitoloncolnak a hatóságok, aki bűncselekményt követ el.
Törvénymódosítás nélkül "keményebb intézkedéseket fogunk hozni, meg fogjuk tenni, amit meg kell tenni" - fogalmazott a közt...
2017-10-15 23:43:37
Illegális bevándorlás - Harminchat határsértőt tartóztattak fel Bács-Kiskun és Békés megyében
... akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjen.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság azt írta: Gyula közelében vasárnap hajnalban elfogtak a rendőrök hat külföldit. A jelenlegi adatok szerint mindannyian illegálisan, a zöldhatáron át érkeztek Romániából. Egyikük sem tudja hitelt érdemlően igazolni személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik...
2017-10-15 09:11:12
Illegális bevándorlás - Hatvanegy határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 8, szombaton 15, vasárnap 8 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román és ukrán határszakaszon 30 határsértőt fogtak el, embercsempészés miatt egy gyanúsított ellen indult eljárás.
Az elmúlt héten az ország ...
2017-10-09 07:04:32
1 2 3 .....21 22 ...32 33 ...42 43 
Címkék: Iszlám Állam, Emmanuel Macron, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság, reformok hatásai, munkanélküliség csökkenésében, rendőrség honlapján, ország területén, ideiglenes biztonsági, migránst fogtak, március 28-tól, tömeges beván, tömeges bevándorlás, elmúlt héten, ország terület, gazdagokat szolgálják, szerényebben élők, országban illegálisan, jelenlegi adatok, gyanúsított ellen, törvénymódosítás, embercsempészés, munkanélküliség, intézkedéseket, határszakaszon, bűncselekményt, csökkenésében, nyolcvanhárom, feltételezett, kitoloncolnak, adóváltozások, főkapitányság, válsághelyzet, magyarország, jogellenesen, jogszabályok, egyenruhások, tartóztattak, dzsihadistát, isztambulban, akadályoztak, szerényebben, határsértőt, statisztika, gyanúsított, bevándorlás, zöldhatáron, tartózkodik, mindannyian, illegálisan, fogalmazott, biztonsági, határzáron, ideiglenes, tartózkodó, állítottak, harminchat, jogszerűen, területére, romániából, gazdagokat, szolgálják, honlapján, huszonkét, rendőrség, olvasható, közelében, külföldit, területén,
© 2013 TVN.HU Kft.