Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - 29 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 22 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon hét migránst fogtak el, két gyanúsított ellen embercsempészés miatt indult eljárás.
A március 28-tól hatályos jogszabályo...
2018-02-05 07:11:31
Jövő csütörtökre ismét összehívja a nemzetbiztonsági bizottságot a testület elnöke
... letelepedési kötvények és a moszkvai vízumgyár ügyében sem - sorolta a szocialista politikus.
Azt mondta, számításai szerint a Fidesz-KDNP mintegy ötvenezer embert - lassan egy csepelnyi külföldit - fogadott be valamilyen eljárás keretében Magyarországra.
Molnár Zsolt elmondta, egyeztetett a testület ellenzéki tagjaival, Mirkóczki Ádámmal (Jobbik) és Szél Bernadettel (LM...
2018-01-29 15:13:59
Illegális bevándorlás - Hatvanhat határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 36 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon 30 embert fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 78 migránst tartóztattak föl, és kísértek vissza a rend...
2018-01-29 15:01:51
Illegális bevándorlás - Negyvenöt határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken kilenc, szombaton 31, vasárnap négy jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit állítottak elő, majd kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román határszakaszon csupán egy határsértőt fogtak el, embercsempészés miatt egy gyanúsított ellen indult eljárás.
Az elmúlt héten az ország területén...
2018-01-22 08:39:35
Illegális bevándorlás - Ukrán lajstromjelű a Kállósemjénnél talált repülőgép
... leszállási helyétől nem messze lévő község templomkertjében nyolc vietnami állampolgárra bukkantak.
Az egyik helyközi autóbuszjáraton további három, magát afgán állampolgárnak valló külföldit fogtak el - tette hozzá. A szóvivő közlése szerint a kisgép személyzetét továbbra is nagy erőkkel keresi a rendőrség.
Az ukrán lajstromjelű gép keleti irányból, illegálisan lépett b...
2018-01-17 12:51:13
Illegális bevándorlás - 37 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken és szombaton 16-16, vasárnap négy jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon csupán egy migránst fogtak el.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges be...
2018-01-15 07:05:09
Melyik országban volt ez?
Most már nem az unalom és a jólét öli meg az embereket Líbiában. (Igaz, a hír 2015-ös, de kereshetek frissebbet is)

http://hvg.hu/vilag/20150127_Ot_kulf oldit_megoltek_egy_libiai_luxushot

Az exportált demokrácia így üzemel mostanság. A szelektív szövegértelmezést alkalmazók figyelmébe ajánlom, hogy a gyilkolászás luxushotelben történt!!! Ha ez Kadhafi idejében ...
2018-01-14 12:35:52
Magyarságtudat – japánságtudat - 2. rész
A Nyugat megérett a bukásra!

Migránskezelés EU, magyar és japán módra

Európa túlontúl messze esik Japántól. A cseresznyevirágos ország lakóinak távoli egzotikum a párizsi divat, az olasz futball, a magyar Rubik-kocka és az angol hidegvér. És most már - újdonságként - a migráns-bevándorlás is. Japánban csak csipetnyit érzékelünk a ,,vén ko...
2018-01-08 13:44:23
Illegális bevándorlás - 25 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint szombaton három, vasárnap 22 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ország területén feltartózt...
2018-01-08 07:04:15
Illegális bevándorlás - Harminckét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken tíz, szombaton három, vasárnap 18, jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon csupán egy migránst fogtak el.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges b...
2018-01-01 07:11:08
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ..43 44 45 
Címkék: Molnár Zsolt, Mirkóczki Ádámmal, Szél Bernadettel, Migránskezelés EU, nemzetbiztonsági bizottságot, testület elnöke, rendőrség honlapján, ország területén, ideiglenes biztonsági, március 28-tól, moszkvai vízumgyár, szocialista politikus, csepelnyi külföldit, testület ellenzéki, elmúlt héten, román határszakaszon, határsértőt fogtak, gyanúsított ellen, egyik helyközi, szóvivő közlése, kisgép személyzetét, ukrán lajstromjelű, migránst fogtak, embereket Líbiában, exportált demokrácia, szelektív szövegértelmezést, gyilkolászás luxushotelben, cseresznyevirágos ország, párizsi divat, olasz futball, magyar Rubik-kocka, angol hidegvér, tömeges bevándorlás, nemzetbiztonsági, templomkertjében, embercsempészés, autóbuszjáraton, határszakaszon, migránskezelés, magyarságtudat, kállósemjénnél, állampolgárnak, magyarországra, japánságtudat, állampolgárra, luxushotelben, válsághelyzet, gyilkolászás, tartóztattak, letelepedési, jogellenesen, lajstromjelű, újdonságként, egyenruhások, jogszabályok, személyzetét,
© 2013 TVN.HU Kft.