Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Tizenkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken négy, szombaton hat jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román, ukrán és horvát határszakaszon két határsértőt fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 28 határsértőt tartóztattak föl, és kísé...
2018-06-18 07:04:53
Illegális bevándorlás - Tizenöt határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint szombaton és vasárnap hat-hat jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román, ukrán és horvát határszakaszon három határsértőt fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 31 határsértőt tartóztattak föl és kí...
2018-06-11 07:05:05
Illegális bevándorlás - Kilenc határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint szombaton négy, vasárnap öt jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. Embercsempészés miatt egy gyanúsított ellen indult büntetőeljárás.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándo...
2018-06-04 07:05:11
Illegális bevándorlás - Tizenhat határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken öt, szombaton hat, vasárnap öt jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ország ter...
2018-05-21 07:05:07
Illegális bevándorlás - Ötvenkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 15, szombaton 22, vasárnap 14 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román határon egy embert fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 88 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendő...
2018-05-14 11:56:07
Illegális bevándorlás - Tizenhét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken nyolc, szombaton egy, vasárnap nyolc jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 80 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendőrök. A megelőző héten - április...
2018-05-01 07:06:12
Kell-e nekünk arab tavasz?
... nyugijas német/osztrák/holland az maradhat
és jöhet? Ha valami pénzbe kerül az nem kell?? FUJJ!

Ha meg konzekvensen idegen ellenesek vagytok, akkor bizony
minden külföldit ki kell ebrudálni az országból! Falazzuk körbe
magunkat s éljünk izraeli módon!
https://www.welt.de/img/debatte/mobi le102054650/6642507127-ci102l-w1024/ mb-mauer-WS-Sonstiges-Jerusa...
2018-04-22 15:00:36
Yann Valerie francia újságíró nyílt levele „Visegrád E
... nem jelentenek sértést. Olyan országok, ahol az identitást vérrel és a történelemmel adják át.

Olyan országokban, ahol a házasság egy férfit és egy nőt egyesít, és ahol egy külföldit adott esetben tiszteletben tartva fogadnak be. Olyan országok, ahol a férfiakat és a nőket arra bíztatják, legyenek gyermekeik, neveljék fel, szeresség őket és nyújtsanak nekik stabilitást,...
2018-03-28 21:15:55
Illegális bevándorlás - Tizenkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 12 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. Egy gyanúsított ellen embercsempészés miatt indult eljárás.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 94 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vis...
2018-03-19 07:05:45
Illegális bevándorlás - 32 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken húsz, szombaton kettő, vasárnap tíz jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ország ter...
2018-03-12 11:42:57
1 2 3 .......23 24 ...34 35 ...45 46 47 
Címkék: Yann Valerie, Visegrád, rendőrség honlapján, ország területén, ideiglenes biztonsági, elmúlt héten, gyanúsított ellen, tömeges bevándo, tömeges bevándorlás, román határon, embert fogtak, megelőző héten, identitást vérrel, történelemmel adják, külföldit adott, nőket arra, március 28-tól, embercsempészés, büntetőeljárás, határszakaszon, válsághelyzet, történelemmel, tartóztattak, jogellenesen, konzekvensen, tiszteletben, egyenruhások, jogszabályok, bevándorlás, statisztika, határsértőt, gyanúsított, országokban, stabilitást, állítottak, biztonsági, ideiglenes, határzáron, tartózkodó, identitást, jelentenek, gyermekeik, nyújtsanak, olvasható, honlapján, rendőrség, szombaton, területén, illegális, külföldit, sonstiges, férfiakat, országból, ebrudálni, ellenesek, bíztatják, szeresség, vasárnap, hétvégén, kísértek, ötvenkét, összesen, tizenhét, pénteken, tizenhat, visegrád, tizenkét, országok, újságíró, házasság, legyenek,
© 2013 TVN.HU Kft.