Belépés
Mikor és mennyit együnk?
... gyengülését megállíthatja, illetve lassíthatja az A vitamin, mely megtalálható a tonhal májában, a tyúktojás sárgájában, vajban, sárgarépában, hagymában, paradicsomban, narancsban és kajszibarackban.

A hajhullást az E vitamin bevitelével tudjuk megállítani. A növényi olajok (napraforgó, kukorica, stb.), csipkebogyó, tojás sárgája, bab, borsó gazdagok e vitaminban. A haj...
2015-09-30 20:16:53
Mit érdemes enni, ha vesekövün
... tojássárgája, a vaj, a dúsított margarinok, a tej, a különféle tejtermékek és a tengeri halak. A béta-karotin - ami az A-vitamin előanyaga - pedig a sárgarépában, a sütőtökben, a kajszibarackban és a paradicsomban található meg nagyobb mennyiségben. B6-vitamint (piridoxint) tartalmaz a máj, a hal, a sajtok és a hüvelyes növények (például borsó, bab), illetve az élesztő és kisebb m...
2008-09-20 10:25:44
1 
Címkék: tonhal májában, tyúktojás sárgájában, növényi olajok, dúsított margarinok, különféle tejtermékek, tengeri halak, paradicsomban található, hüvelyes növények, kajszibarackban, paradicsomban, megállíthatja, megtalálható, sárgarépában, tojássárgája, mennyiségben, megállítani, csipkebogyó, tejtermékek, lassíthatja, bevitelével, gyengülését, napraforgó, hajhullást, piridoxint, margarinok, sárgájában, sütőtökben, vitaminban, narancsban, előanyaga, található, vesekövün, különféle, hagymában, tartalmaz, tyúktojás, gazdagok, hüvelyes, növények, dúsított, vitamint, kukorica, mennyit, sárgája, vitamin, karotin, érdemes, tengeri, élesztő, illetve, májában, például, nagyobb, növényi, együnk, vajban, tonhal, olajok, tudjuk, sajtok, kisebb, halak, mikor, pedig, tojás, borsó,
© 2013 TVN.HU Kft.