Regisztráció  Belépés
Javaslatom az ellenzéki pártoknak?
... Ráadásul facebookja van a vidékinek is... Szerinted milyen megosztásokat cenzúráztak? Az ellenzékét?
Ráadásul, akarva akaratlanul találkozott a facebook felhasználó az ellenzék kampányával... Vagy érdekelte, vagy nem...
LMP-ben pofozkodnak.... A Jobbik már a kampányban szakadozott... Az Mszp egy 1%-os pártból importált miniszterelnök jelöltet, mivel az esélyest kicsiná...
2018-04-15 18:30:15
Ki is hazudik?
... Hódmezővásárhelyt ismét botrányvárossá tette. Az országos sajtó és a közösségi média tele van a várost becsmérlő és a vásárhelyieket sértő, megalázó véleményekkel. Az ellenzéki jelölt a kampányával csak a gyűlöletkeltést és a megosztást érte el - tette hozzá.

A politikus úgy látja, az országos sajtó ma Budapestről meg akarja megmondani, hogy, milyen polgármest...
2018-02-22 20:27:38
Fidesz-KDNP: Hódmezővásárhely nem lehet az országos politika játékszere
... Hódmezővásárhelyt ismét botrányvárossá tette. Az országos sajtó és a közösségi média tele van a várost becsmérlő és a vásárhelyieket sértő, megalázó véleményekkel. Az ellenzéki jelölt a kampányával csak a gyűlöletkeltést és a megosztást érte el - tette hozzá.
A politikus úgy látja, az országos sajtó ma Budapestről meg akarja megmondani, hogy, milyen polgármestert kell a vásár...
2018-02-22 15:32:04
Meghekkelték a Tv2-t: a szakértő élő adásban leszólta Orbán
... úgysem állít meg senkit. Mire a kormányoldali Századvég-vezető olyan mondattal vágott vissza, amit nehéz nem egy élő adásban elhangzott fenyegetésnek venni.

A kormány legújabb kampányával ellentétben a déli határszakaszon álló kerítést nem bontaná le az ellenzék, de az amúgy is csak ,,szimbolikus", nem állít meg az senkit - ezt találta mondani Boros Tam...
2018-02-03 09:57:51
Horst Seehofer: Orbán Viktor a jogállami elvek talaján áll
... kérdésekkel kapcsolatos témákra is, így a nyugdíjrendszer, az egészségügyi és időskori ellátás, és a lakbérek ügyére.
Ezeket a témákat elhanyagolták a tavalyi Bundestag-választás kampányával, pedig csak akkor lehet felszámolni a társadalom megosztottságát, ha a politika alaposabban foglalkozik velük - tette hozzá Horst Seehofer.
A CSU-s Bundestag-képviselők vezetője, Ale...
2018-01-04 14:42:52
Karácsony Gergely februárban árnyékkormányt állítana fel
... lényege: a jövő záloga a beruházás az emberekbe - mondta.
Molnár Gyula jelezte, a miniszterelnök-jelölti kampány önálló, de lesz egy pillanat, amikor az össze fog érni az MSZP kampányával és ez a pillanat nagyon közel van. Hozzátette: lesz egy közösen működtetett kampánycsapat is.
A szocialista politikus szerint eljön az igazság pillanata, amikor el kell gondolkozni: "az...
2017-12-14 20:33:57
Amerikai szenátor: Soros világkormányt akar - nem a népek
... interjúját ismerteti.

Az interjú bevezetése: Orbán Viktor miniszterelnök és Gulyás Gergely Fidesz-alelnök elkeseredett csatát vív George Sorossal és azzal az ideológiai gyökerű kampányával, hogy több ezer migránst engedjenek rá Európára.

Orbán szerint ez a stratégia a keresztény Európa teljes összeomlásához vezet, és azt mondja, Soros alá akarja ásni Magyaror...
2017-11-28 20:30:49
A turizmus növekedésének kedvezőtlen velejáróit mérsékelné mini kampányával a budapesti turisztikai központ
...
A kampány célja felhívni a turisták figyelmét arra, hogy "ízléssel és tisztelettel viseltessenek" a főváros iránt - közölte az MTI kérdésére a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK).
A jelenleg futó kampány keretében kétszáz plakát látható a négy metróvonalon járó szerelvényeken október 15-től november 15-ig, és a tervek szerint a kampányt jövőre is folytatjá...
2017-11-02 16:02:36
Nemzeti konzultáció - Lázár: fontos az emberek véleménye az újabb viták előtt
... megbízotti rendszer visszaállítását, a rendőrség technikai megerősítését és a bűncselekmények számának jelentős csökkenését.
A tájékoztatón több kérdés is elhangzott a konzultáció kampányával kapcsolatban. Kovács Zoltán kormányszóvivő azt felelte: az eddigi szokásos keretek között zajlik majd, minden eleme nyilvános lesz. Arra a kérdésre, hogy lesz-e plakátkampány, illetve te...
2017-09-21 16:33:10
Vona: nincs miért bocsánatot kérnem
... sajtótájékoztatón, újságírói kérdésre válaszolva azt mondta: a Fidesz abban érdekelt, hogy a nyugdíjasokat hergelje és megossza, egymás ellen fordítsa. Ugyanezt teszi a kormánypárt mostani telefonos kampányával is - fűzte hozzá.
"Én szégyellem magam a felelősök helyében, hogy a mindenkori kormány játékszernek tekinti az idős embereket" - fogalmazott Vona Gábor.
Halász J...
2017-08-28 17:53:55
1 2 3 6 7 10 11 12 13 14 
Címkék: Horst Seehofer, Orbán Viktor, Karácsony Gergely, Boros Tam, CSU-s Bundestag-képviselők, Molnár Gyula, Gulyás Gergely Fidesz-alelnök, George Sorossal, Budapesti Fesztivál-, Turisztikai Központ, Kovács Zoltán, Vona Gábor, Halász, ellenzéki pártoknak, országos politika, jogállami elvek, turizmus növekedésének, budapesti turisztikai, emberek véleménye, újabb viták, facebook felhasználó, ellenzék kampányával, kampányban szakadozott, 1%-os pártból, esélyest kicsiná, országos sajtó, közösségi média, várost becsmérlő, vásárhelyieket sértő, ellenzéki jelölt, kampányával csak, megosztást érte, kormányoldali Századvég-vezető, kormány legújabb, déli határszakaszon, senkit &#8211, lakbérek ügyére, témákat elhanyagolták, társadalom megosztottságát, politika alaposabban, jövő záloga, pillanat nagyon, közösen működtetett, szocialista politikus, igazság pillanata, interjú bevezetése, ideológiai gyökerű, keresztény Európa, kampány célja, turisták figyelmét, főváros iránt, jelenleg futó, négy metróvonalon,
© 2013 TVN.HU Kft.