Regisztráció  Belépés
Ruszka Zsolt - Vándorlás
... levelet,
kirándulok ismeretlen tájakon,
élvezettel nézem a szérűt,
s a gólyafészkeket a házakon.

Idős bácsi hajtja tehenét,
közben kukorékolnak a kakasok,
a kanyarban egy Krisztus kereszt,
akit még az idő is elhagyott.

Szívem pontosan erre vágyott,
kitaszítottá lenni koldusszegényen,
fennakadtam a tövisek között,
é...
2018-04-06 17:40:25
Halálos baleset Hajdúnánáson, ittas volt a sofőr
...
Dobó Dénes tájékoztatása szerint egy személygépkocsi vezetője nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, egy jobbra ívelő kanyarban megcsúszott és egy vízelvezető árokba csapódott.
A balesetben a jármű vezetője könnyű, míg utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítása során életét vesztette.
A járművezet...
2018-03-30 21:03:16
Olvass!!!
... pihenőjére áhítoztak, mert vasárnap lévén és este hat körül. Ki az, aki ilyenkor mást szeretne tenni?

A házak közt, az autók sietősen haladtak el egymás mellett, vagy tűntek el a kanyarban, kapu mögött.

Egy szürke, feltűnően jóképű autó fordult be az egyik utcában, méltóságteljes lassúsággal, mintha keresne valamit, valakit, egy házat, ahol meg kell állnia....
2018-03-24 11:48:03
Ausztrál Nagydíj - Hamiltoné az első rajtkocka a szezonnyitón
... nyolcadik kockából kell majd indulnia.
A melbourne-i kvalifikáció utolsó szakaszát 10 percre félbe kellett szakítani, miután Hamilton csapattársa, a finn Valtteri Bottas az első kanyarban megcsúszott és a falba csapódott. A pilóta sérülés nélkül megúszta az esetet, de mért kört így nem tudott teljesíteni, ezért a futamot majd csak a 10. helyről kezdheti meg.
Az 58 körös...
2018-03-24 08:31:20
Rövidpályás gyorskorcsolya-vb - Liu Shaolin Sándor ezüstérmes összetettben
... magyarok 15 körrel a vége előtt még negyedikként korcsolyáztak, aztán előbb az amerikai, majd az orosz stafétát is megelőzték. Végül befejező emberként Liu Shaolin elcsúszott az utolsó kanyarban, így Magyarország nyolcadikként zárt. A finálékban a nőknél és a férfiaknál is a papírformát igazolva dél-koreai diadal született.
Eredmények:
férfi 1000 m, világbajnok:
Cha...
2018-03-18 21:42:55
Rövidpályás gyorskorcsolya-vb - A negyeddöntőben búcsúztak a magyarok 500 méteren
... harmadik helyről kellett volna legalább egy pozíciót előrelépnie a továbbjutáshoz, de egy korai manőver során elesett, így negyedik lett. Öccse, Liu Shaoang szintén kicsúszott az egyik kanyarban, azaz ő is lemaradt az elődöntőről, míg a Liu-fivérekhez hasonlóan a váltóban olimpiai bajnok Burján ötfős futamában negyedik lett. Liu Shaolin 12., Burján 14., Liu Shaoang pedig 18. lett....
2018-03-17 22:03:23
Tallóztam
... halottak megszokják új helyzetüket...
Nagyon hosszú volt az út, emelkedőn kellett menniük, a nap is erősen tűzött, csorgott róluk a verejték, és rettentő szomjasok voltak.
Az egyik kanyarban végre észrevettek egy hatalmas márványkaput, amely egy arannyal kikövezett térre nyílt.
A tér közepén egy kút állott, amelyből kristálytiszta víz csordogált. A kapuban egy férfi...
2018-03-05 12:14:26
Tornay András: Tudom, hogy mindig velem vagy
... hangszer, s
mégis szimfóniák születnek színeidből

A hajnal hallgatagságában
Az éjszaka nyugalmáb...
2018-03-03 15:44:53
Tanulságos mese - Pokol és Menny
... halottak megszokják új helyzetüket...
Nagyon hosszú volt az út, emelkedőn kellett menniük, a nap is erősen tűzött, csorgott róluk a verejték, és rettentő szomjasok voltak.
Az egyik kanyarban végre észrevettek egy hatalmas márványkaput, amely egy arannyal kikövezett térre nyílt.
A tér közepén egy kút állott, amelyből kristálytiszta víz csordogált. A kapuban egy férfi...
2018-03-03 15:03:22
Phjongcshang 2018 - Keszler Andrea a negyeddöntőben búcsúzott 1000 méteren - FIRSSÍTETT (új: részletek)
... vb-bronz- és Eb-ezüstérmese, Suzanne Schulting mögött "vonatozott". Féltávnál az orosz Jekatyerina Jefremenkova megelőzte, ráadásul a harmadik olimpiáján szereplő Keszler kisodródott, ahogy a kanyarban külső ívre került, így visszaesett utolsónak az ötösben. Később, amikor már reménytelennek látta a továbbjutást, le is szakadt riválisaitól, akik közül az ötszörös világbajnok dél-k...
2018-02-22 13:29:14
1 2 3 ........................78 79 ............117 118 ............155 156 157 
Címkék: Ruszka Zsolt, Ausztrál Nagydíj, Shaolin Sándor, Tornay András, Keszler Andrea, Dobó Dénes, Valtteri Bottas, Suzanne Schulting, Jekatyerina Jefremenkova, első rajtkocka, negyeddöntőben búcsúztak, negyeddöntőben búcsúzott, tövisek között, személygépkocsi vezetője, jobbra ívelő, vízelvezető árokba, jármű vezetője, házak közt, autók sietősen, egyik utcában, melbourne-i kvalifikáció, finn Valtteri, első kanyarban, falba csapódott, pilóta sérülés, futamot majd, vége előtt, orosz stafétát, utolsó kanyarban, papírformát igazolva, pozíciót előrelépnie, korai manőver, egyik kanyarban, váltóban olimpiai, hatalmas márványkaput, arannyal kikövezett, hajnal hallgatagságában, éjszaka nyugalmáb, orosz Jekatyerina, harmadik olimpiáján, kanyarban külső, ötszörös világbajnok, hallgatagságában, személygépkocsi, koldusszegényen, gyorskorcsolya, továbbjutáshoz, reménytelennek, negyeddöntőben, kristálytiszta, gólyafészkeket, méltóságteljes, tájékoztatása, nyolcadikként, korcsolyáztak, riválisaitól, jefremenkova, magyarország,
© 2013 TVN.HU Kft.