Regisztráció  Belépés
Száztíz év után lesz ismét eucharisztikus körmenet Angliában
... és Wales területén, a hivatalos indoklás szerint, mert ,,zavart keltettek volna a társadalomban". Idén szeptember elején azonban a liverpooli eucharisztikus kongresszushoz kapcsolódóan újra tartanak körmenetet.
......
Bővebben https://www.magyarkurir.hu/hirek/110 -ev-utan-l...
2018-08-13 23:24:21
Józsa Judit kerámiaszobrász meghívója
... Katalin Kossuth-díjas énekes


A tárlat a Józsa Judit Galériában (Bp.V.ker., Városház u. 1.) tekinthető meg 2019. január 30-ig. A nyitva tartásról, a tárlatvezetésekről és a kapcsolódó programokról a www.jozsajudit.hu és a www.jozsajuditalapitvany.hu honlapokon és a későbbi körlevelekből tájékozódhat.


Szeretettel és üdvözlettel:

Józsa Jud...
2018-08-12 21:38:52
Tortával kedveskedtek a Fradinál a junior vb-győztes .....
Tortával kedveskedtek a Fradinál a junior vb-győztes lányoknak.
Javában zajlik a nyári felkészülés a Ferencváros női kézilabdacsapatánál, amelybe egy héttel később kapcsolódott be a három junior vb-győztes játékos. Háfra Noémi, Faluvégi Dorottya és Márton Gréta különleges meglepetésben részesültek visszatérésükkor.
,,Az egyik kondis edzésen még tortát is kaptunk, ame...
2018-08-12 21:24:01
Ferences kezdeményezés a vízhez jutásért
... Világi Rend (OFS) a lehető legközvetlenebb módon próbál segíteni egy gyűjtéssel: három ország - Malawi, Uganda és Zimbabwe - egy-egy településén terveznek kutakat és hozzájuk kapcsolódó berendezéseket telepíteni.
A nyugati világban, így Magyarországon is, az emberek többsége természetesnek veszi, hogy bármely pillanatban friss, tiszta ivóvízhez juthat. Eközben haj...
2018-08-11 14:14:24
Száztíz film indul az idei Országos Diákfilmszemlén
... percnél hosszabb film elő zsűrin vesz részt. A vetítések után az alkotóknak és az érdeklődőknek a szakmai zsűri vezetésével nyilvános konzultációt tartanak.
A szemle ideje alatt több kapcsolódó rendezvényen is részt vehetnek az érdeklődők köztük a Polifilm Filmworkshop filmkészítő táborán. Emellett a 25 éves a Diákfilmszemle fotó és tágybemutató című tárlat, valamint Szűcs Sá...
2018-08-11 07:53:39
Jó tudni a Google keresőről
... keresel, vagy tudod, hogy az adott cikkben nem szerepelt ilyen szó. Ehhez a keresett kifejezés után írd oda a kizárandó szót, egy kötőjellel előtte, így: -kulcsszó.

Kapcsolódó oldalak keresése.Rábukkantál egy szuper oldalra, és szeretnél még hasonlókat keresni? A Google erre is kínál megoldást, mindössze a related kulcsszót kell használnod, ami magyarul kapcs...
2018-08-10 14:10:49
Megkezdődött Debrecenben a huszadik katonazenekari fesztivál
... katonazenész a honvédségnek olyan tagja, akinél együtt van a hivatás, a szórakozás, a katona és a művész. Ennek megfelelően magas művészi színvonalon tolmácsolják nem csak a katonai élethez kapcsolódó zeneműveket, hanem a komoly és a könnyűzene darabjait is" - tette hozzá.
Komolay Szabolcs szerint az idei fesztiválon ismert és elismert zenekarok, karmesterek mutatják be tudá...
2018-08-10 10:14:24
Opten: az energetikában és építőiparban nő, a többi ágazatban csökken a cégek száma
... közlemény szerint az energetikai cégek számának növekedését ugyanakkor nem csak a technológiai fejlődés indukálja. Az ágazatban csoportos cégalapítás zajlik, elsősorban napenergiához kapcsolódóan. Egy-egy piacra lépő új tulajdonos sokszor akár 8-10 céget is létrehoz egy időben, ugyanis a kistermelőkre más feltételek vonatkoznak az energiapiacon. Az energetikára így összességében r...
2018-08-08 16:09:49
Emmi: az ideihez képest 4,5 milliárddal több támogatás jut az óvodáknak
... minden magyar óvodába eljuttatják a magyar népmesék ajándékcsomagot. Az óvodapedagógusok ingyenesen hozzáférhetnek módszertani-digitális tartalmakhoz a nemzeti köznevelési portálon. A kapcsolódó tartalmi fejlesztésekre a jövő évi költségvetés további 500 millió forintot biztosít.
Közölték továbbá: az óvodáknak fontos szerep jut az egészséges életmódra nevelésben, illetve az e...
2018-08-07 23:17:53
Huszadszor lesz katonazenekari fesztivál Debrecenben
...
Komolay Szabolcs (Fidesz-KDNP), Debrecen kulturális alpolgármestere emlékeztetett rá, hogy 1977 óta minden második évben ad otthont a város a hazai és a külföldi katonazenészek találkozójának.
Az idén nyolc zenekar, a három magyarországi mellett öt külföldi népesíti majd be Debrecen tereit, a Nagyerdőt és a Főnix csarnokot a hétvégén. Koncertek, látványos zenés felvonulá...
2018-08-06 17:41:30
1 2 3 ..........1042 1043 .....1564 1565 .....2084 2085 2086 
Címkék: Józsa Judit, Országos Diákfilmszemlén, Megkezdődött Debrecenben, Katalin Kossuth-díjas, Józsa Judit Galériában, Józsa Jud, Háfra Noémi, Faluvégi Dorottya, Márton Gréta, Világi Rend, Polifilm Filmworkshop, Szűcs Sá, Komolay Szabolcs, junior vb-győztes, vízhez jutásért, idei Országos, huszadik katonazenekari, többi ágazatban, cégek száma, ideihez képest, hivatalos indoklás, liverpooli eucharisztikus, nyitva tartásról, kapcsolódó programokról, későbbi körlevelekből, nyári felkészülés, héttel később, három junior, egyik kondis, lehető legközvetlenebb, nyugati világban, emberek többsége, vetítések után, szakmai zsűri, szemle ideje, érdeklődők köztük, adott cikkben, keresett kifejezés, kizárandó szót, kötőjellel előtte, szuper oldalra, related kulcsszót, honvédségnek olyan, katonai élethez, könnyűzene darabjait, idei fesztiválon, energetikai cégek, technológiai fejlődés, ágazatban csoportos, magyar népmesék, óvodapedagógusok ingyenesen, nemzeti köznevelési, kapcsolódó tartalmi, óvodáknak fontos,
© 2013 TVN.HU Kft.