Belépés
Agrárminiszter: Magyarország egyik legfontosabb partnere Oroszország
... oroszországi jelenlétüket.Az idén további magyar vállalatok befektetései és projektjei valósulhatnak meg - tette hozzá.
Hangsúlyozta, hogy Oroszország importkiváltási programjához kapcsolódva Magyarország nyitott a közös vállalatok alapítására, főként a mezőgazdasági és élelmiszeripari technológiai transzferre és know-how átadására fókuszálva.
Nagy István megjegyezte, ...
2018-10-11 15:15:57
Az újpesti szakrendelő is nyert felújítási forrást az Egészséges Budapest Programból
... hogy az megfeleljen az egynapos sebészet feladatainak is műszerekkel, gépészettel együtt.
Ezen kívül egy mozgásszervi centrum is helyet kap az épületben, valamint a tüdőgondozóhoz kapcsolódva egy inhalációs kezelőt is nyitnak, továbbá átalakítják a földszinten lévő laborokat is.
Az átépítéseken kívül fejlesztik az informatikai és a képi diagnosztikai rendszert is - ismer...
2018-10-11 14:13:07
Orbán: vállalni kell a sikereinket!
... kosárlabdacsarnokkal, állandó lelátóval 400 ember számára, továbbá 1500 férőhellyel bővíthető mobil lelátóhellyel rendelkezik. A kiszolgáló helyiségeken túl a sportkomplexum működéséhez kapcsolódva 60 férőhelyes kollégium, irodák és előadótermek is épültek.
Az új épületegyüttes alkalmas élmezőnybeli kosárlabdázók nevelésére, felkészíti a fiatalokat a hazai és nemzetközi sport...
2018-10-11 11:31:57
Magyar karikatúratörténeti kiállítás nyílt a Széchényi Könyvtárban
... élt meg, hivatalosan 1994-ben szűnt meg. Azóta néhány hosszabb-rövidebb kísérletet tettek felélesztésére.
Formátumban és tartalomban a Ludas Matyi köszön vissza a kiállításhoz kapcsolódva megjelent, nyolcoldalas Grafityisz című kiadványban. A lap ötletét Dluhopolszky László a Kaján Tibor szerkesztésében megjelent Grotex című karikatúraújságból merítette, amely az 1968-ban, az...
2018-10-09 16:21:40
Informatikai fejlesztéssel folytatódik a MÁV-csoport korszerűsítése
... Minisztériummal írta alá a MÁV-Start Zrt. és a MÁV Zrt. konzorciuma. A szaktárca a beruházás értékének 90 százalékára vállalt támogatási kötelezettséget. A fejlesztés a Széchenyi2020 programhoz kapcsolódva az Integrált közlekedésfejlesztési operatív program (Ikop) támogatási keretéből valósul meg.
Az informatikai fejlesztés végrehajtására a vasúttársaság a DXC Technology Mag...
2018-10-09 12:31:14
Design Hét - Kétnapos konferencia Kozma Lajos emlékére
... látható Kozma Lajos tervezőművészeti és grafikai tevékenységét és a Kozma által alapított Budapesti Műhely történetét áttekintő kiállítás.
Az idei Kozma-emlékévhez és a tárlathoz kapcsolódva öt intézmény közös szervezésében hirdettek kétnapos konferenciát hétfőre és keddre a Műcsarnokba. A tudományos tanácskozás Kozma Lajos életművének minden területét érinti az építészettől ...
2018-10-08 19:20:55
Több mint száz produkció a bonyhádi Halmos Béla népzenei találkozón
... legjobbak nívó-, illetve kiemelt nívódíjat kapnak.
A rendezvényt a Zsikó zenekar koncertje és táncház kíséri szintén Zsikó Zoltán együttesének közreműködésével.
A találkozóhoz kapcsolódva a művelődési ház két kiállítást rendez; október 9-én, Móser Zoltán Balogh Rudolf-díjas fotóművész Ezt az utat bejártam című, Bartók Béla kárpát-medencei gyűjtő helyszíneit bemutató köny...
2018-10-06 12:40:37
A Hungexpo több mint 10 százalékos bevételnövekedést vár az idén
... rendezvény pedig a lakásépítés fellendülésével vált időszerűvé.
Új elemmel bővül a 6. alkalommal sorra kerülő Automotive Hungary kiállítás október 17-19. között, mivel a rendezvényhez kapcsolódva először hirdették meg az innovációs termékdíj pályázatot. A kategóriagyőzteseket a nyitónapon köszöntik, az eseményre a három nap alatt több mint 10 ezer látogatót várnak.
A H...
2018-10-05 18:13:20
Újbuda, Eger és Szolnok lesznek a Magyar Festészet Napja kiemelt helyszínei
... célja, hogy ráirányítsa a figyelmet az egyik leghagyományosabb képzőművészeti műfajra és annak magyar képviselőire, kiemelten a fiatal művészgeneráció tagjaira.
A rendezvényhez kapcsolódva néhány kiállítás már szeptember óta látható, de a tárlatok zöme október folyamán nyílik és sok esetben november végéig megtekinthető is lesz.
Martonné Adler Ildikó, Eger alpolgármester...
2018-10-02 15:43:52
Krónika 8. rész (számvevőszéki beszámoló)
... kapcsolnak.
A zárszámadásról azt mondta, hogy az ÁSZ nem rajtaütésszerű ellenőrzéseket folytat, hanem a törvényi kereteknek megfelelően, alapvetően a május 31-i beszámolók leadásához kapcsolódva, előzetesen vizsgálódik. Domokos László visszautasította, hogy az ÁSZ törvénytelenül járt volna el.
Arra is kitért, hogy a rendszerváltáskor a pártok úgy döntöttek, hogy a párttö...
2018-10-02 15:23:46
1 2 3 ................109 110 ........163 164 ........217 218 219 
Címkék: Egészséges Budapest Programból, Széchényi Könyvtárban, Design Hét, Kozma Lajos, Halmos Béla, Magyar Festészet Napja, Nagy István, Ludas Matyi, Dluhopolszky László, Kaján Tibor, MÁV-Start Zrt, Technology Mag, Budapesti Műhely, Zsikó Zoltán, Móser Zoltán Balogh Rudolf-díjas, Bartók Béla, Automotive Hungary, Martonné Adler Ildikó, Domokos László, újpesti szakrendelő, bonyhádi Halmos, idén további, közös vállalatok, egynapos sebészet, mozgásszervi centrum, tüdőgondozóhoz kapcsolódva, inhalációs kezelőt, földszinten lévő, átépítéseken kívül, képi diagnosztikai, kiszolgáló helyiségeken, sportkomplexum működéséhez, kiállításhoz kapcsolódva, beruházás értékének, informatikai fejlesztés, idei Kozma-emlékévhez, tárlathoz kapcsolódva, tudományos tanácskozás, találkozóhoz kapcsolódva, utat bejártam, lakásépítés fellendülésével, rendezvényhez kapcsolódva, innovációs termékdíj, nyitónapon köszöntik, egyik leghagyományosabb, fiatal művészgeneráció, tárlatok zöme, törvényi kereteknek, május 31-i,
© 2013 TVN.HU Kft.