Regisztráció  Belépés
Harmóniakártyám
... anyagi létet szimbolizálja. Magában hordozza a megújulás lehetőségét. A magyar néphagyományban is az élet és halál jelképe. A tudatosság kifejezője.

Szerelmi üzenete: egy új kapcsolat lehetősége; a kapcsolatban a fizikai síkra helyeződik a hangsúly.
Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy a megújulás lehetősége csak rajtad múlik. Belőled is kibontakozhat valami ol...
2018-07-18 06:52:07
Tallóztam
... módszer igen hamar népszerű módja lett a krónikus fájdalom elleni küzdelemnek. Egyre több ember szeretné kipróbálni hatékonyságát.

Amikor megláttam a klinikai kutatásokkal kapcsolatos jelentést, tényleg meg voltam lepve. Azóta ezt a módszert ajánlom minden ügyfelemnek, akik kínzó és állandó fájdalmakkal küzdenek. Mindegyikük nagyon elégedett.

Vígh Tamás ̵...
2018-07-11 21:26:19
Tallóztam
... találgat.

Melyik a rosszabb?
- Ha kapsz egy sms-t ezekkel a szavakkal : Szakítok veled!
- vagy ha utána jön még egy : bocsi szerelmem, nem neked akartam !

- Egy kapcsolat kezdete: én is téged.
Egy kapcsolat vége: te is az enyémet.

- Mindenhol jó, de legolcsóbb otthon.

- Az igaz, hogy sok ember hal meg a világon az alkohol ...
2018-07-08 20:30:02
Kerner Mariann


KERNER MARIANN


Rajongói oldalán jelenleg már több mint 5000 követője van a Facebookon. Megjelent kötetei: A remény madara és a Te vagy a híd címet viseli.

Számára az életet jelenti...
2018-07-06 20:00:37
Nagy Koppány Zsolt: NAGY-NAGY MÁGLYATÜZET KÉNE RAKNI
NAGY-NAGY MÁGLYATÜZET KÉNE RAKNI

IZGALMAS REGÉNYBEN JELENNEK MEG A SZÉKELYFÖLDI AUTONÓMIATÖREKVÉSEK

Egy titokzatos magyar emigráns Amerikában - aki a saját, tragikus balesetben elhunyt gyermekétől hatalmas vagyont örököl - afféle magánhadsereget toboroz, szervez és pénzel, hogy destabilizálják Romániát, így segítve a romániai magyarság auton...
2018-07-05 22:59:24
Vidám estét!
... találgat.

Melyik a rosszabb?
- Ha kapsz egy sms-t ezekkel a szavakkal : Szakítok veled!
- vagy ha utána jön még egy : bocsi szerelmem, nem neked akartam !

- Egy kapcsolat kezdete: én is téged.
Egy kapcsolat vége: te is az enyémet.

- Mindenhol jó, de legolcsóbb otthon.

- Az igaz, hogy sok ember hal meg a világon az alkohol...
2018-07-05 17:35:14
Krónika - 1. rész (napirend előtt: nemzeti érdekek, egészségügy, forint)
... szerinte csak saját gazdagodására és idegen hatalmak érdekeire gondol. Az Európai Parlament szakbizottságában néppárti képviselők által is megszavazott, a magyar kormányt elítélő jelentéssel kapcsolatban azt mondta: kiderült, hogy a kormányoldalnak az európai parlamenti képviselet sem való, nemcsak azért, mert elárulják a nemzeti érdekeket, hanem mert olyan "lúzerek", akiket saját...
2018-07-02 21:04:10
Harmonia.......
... városokban az avart eltakarítják több-kevesebb sikerrel, ám az erdőben csodálatos takarót alkot. Ha a kártyalapot ősszel kapod, hatása erősebben érvényesül!

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknél a kapcsolat megszakításának gondolata egyre többször jelenik meg. Párkeresőknek jelezheti egy idősebb partner érkezését, szellemi társat.

Ezt mondja neked: ...
2018-07-02 14:36:17
Enneagram - Ötös Archetípus Szintjei
... átlássák. A dolgokat a maguk egészében fogadják be, ott is felfedezik a rendszert, ahol mások csak zűrzavart látnak. Képesek a meglévő tudás szintetizálására, olyan jelenségek között találnak kapcsolatot, amelyekről addig senki sem tudta, hogy összefüggnek, mint például a tér és az idő, a DNS molekula struktúrái vagy az agyban zajló kémiai reakciók és a viselkedés. Ha művészi hajl...
2018-07-01 00:36:49
Harmóniakártyám
... gyújtottak, hogy támogassák a fény harcát a homállyal szemben -ha a lapot éppen ekkor, vagy más, hagyományosan gyertyagyújtós napon kapod, hatása felerősödik!

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek egyenletes érzések, egyenrangú kapcsolat. Párkeresőknek tiszta, esetleg nem viszonzott, plátói szerelem esélye.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy az élet do...
2018-06-30 15:23:40
1 2 3 ..............351 352 .......527 528 ........701 702 703 
Címkék: Kerner Mariann, Nagy Koppány Zsolt, NAGY-NAGY MÁGLYATÜZET KÉNE RAKNI, Ötös Archetípus Szintjei, Vígh Tamás, KERNER MARIANN, IZGALMAS REGÉNYBEN JELENNEK MEG SZÉKELYFÖLDI AUTONÓMIATÖREKVÉSEK, Európai Parlament, megújulás lehetőségét, magyar néphagyományban, tudatosság kifejezője, fizikai síkra, megújulás lehetősége, krónikus fájdalom, klinikai kutatásokkal, módszert ajánlom, sms-t ezekkel, kapcsolat kezdete, kapcsolat vége, remény madara, életet jelenti, titokzatos magyar, romániai magyarság, magyar kormányt, európai parlamenti, nemzeti érdekeket, avart eltakarítják, erdőben csodálatos, kártyalapot ősszel, kapcsolat megszakításának, idősebb partner, maguk egészében, meglévő tudás, agyban zajló, fény harcát, homállyal szemben, lapot éppen, szintetizálására, magánhadsereget, néphagyományban, harmóniakártyám, kormányoldalnak, megszakításának, párkapcsolatban, destabilizálják, gyertyagyújtós, kibontakozhat, hagyományosan, hatékonyságát, szimbolizálja, kernermariann, gazdagodására, párkeresőknek,
© 2013 TVN.HU Kft.