Belépés
Ma kezdődik a Mozinet Filmnapok programsorozata
... Az ügyfél is.
Levetítik a lengyel Pawel Pawlikowski Ida című Oscar- és BAFTA-díjas alkotását, valamint a rendező legújabb, Hidegháború című filmjét, amelyben két lengyel zenész kapcsolata bontakozik ki az 1950-es évek kommunista Lengyelországában.
Premier előtt lesz látható a megtörtént eseményeken alapuló Birds of Passage című kolumbiai-dán-mexikói gengszterfilm, amelyb...
2018-10-20 15:51:12
Tallóztam
... generáció úgy nő fel, hogy szíve...
2018-10-15 10:59:51
Az érintés fájdalomcsillapító hatása
... generáció úgy nő fel, hogy szívesebben fordul a mobiltelefonjához, mint embertársaihoz, szerette...
2018-10-12 21:54:35
Gondolataim, amiket fontosnak érzem, hogy kiírjam magamból.
... hagyott még cserben..
.A Kishercegből idéznék, egy rövid, de sokat mondó idézetet..." "Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél!." Az állat, és az ember kapcsolata, különleges, ha a szívével lát az ember...!
Nem rég, írtam nektek, az én hosszú, 12 éves, megismételhetelen egyetlen, barátság, társ, minden voltunk mi egymásnak, az én, drága Böbim...
2018-10-12 11:06:35
Sargentini-jelentés - Trócsányi a Die Weltnek: nem akarunk olyanná válni, mint Nyugat-Európa
... jelentése nem azonos Nyugaton és Magyarországon. Az egyenlőség fogalmából például Nyugaton levezetik, hogy mindenkinek van joga házasodni, Magyarországon viszont csak egy férfi és egy nő kapcsolata lehet házasság, a szabadság pedig Nyugaton "az egyén határtalan szabadságát" jelenti, "mi viszont abban hiszünk, hogy a szabadság felelősséggel jár".
Ezek az értelmezésbeli különbs...
2018-10-11 15:02:05
Érdekesség
... Tótországban, Sklovákországban, Horvátországban, Rácországban, Szilágyban, Maramarosban és egész Erdélyben".

A Heltainál felbukkanó sklovák-nak azonban a szlovák népnévvel való kapcsolata nem tisztázható egyértelműen. A reformkori és a 16. századi említés között teljes adathiány figyelhető meg, ráadásul a szövegkörnyezet alapján Sklovákország földrajzi meghatározá...
2018-10-09 22:15:16
Erdogan Budapesten - Szakértő: még nem volt olyan magyar-török együttműködés, mint Gül Baba türbéjének felújítá
... megállapodása alapján a türbe és környékének felújítását közösen finanszírozták.
Hóvári János beszélt arról is: Erdogan európai útja arról is szól, hogy élénkítse az ország gazdasági kapcsolatait. Közép-Európa, a V4-térség nagyon fontos Törökországnak, mivel együttes gazdasági súlya Ankara számára "majdnem olyan", mint Franciaországé.
Úgy fogalmazott: a török külpolitika...
2018-10-09 21:32:11
A spanyol David Davis lett a Veszprém vezetőedzője
... edzés után pozitív benyomásai voltak, a játékosok vevők az elképzeléseikre.
Több csapattagot korábbról is jól ismer az új vezetőedző, a játékosok közül elmondása szerint a legjobb kapcsolata Sterbik Árpáddal van, hiszen együtt játszottak Spanyolországban és a Vardarnál is dolgoztak együtt, de Nagy Lászlót is ismerte korábbról.
Újságírói kérdésre elmondta, nem jelent prob...
2018-10-09 14:42:36
Erdogan Budapesten - Török elnök: magasabb szintre kell emelni a török-magyar gazdasági kapcsolatokat
... Hozzáfűzte, hogy a török-magyar cégek együttműködésére az oktatás, az építőipari kivitelezés vagy az energetika területén is jó lehetőségek vannak, és erősíteni kell a pénzügyi intézmények kapcsolatait is.
A kétoldalú és a tranzit áruszállítás is jelentős, az okmányproblémákat végérvényesen fel kell számolni. Törökország európai exportjában és az áruk tárolásában is nagyobb s...
2018-10-09 13:51:25
A migrációról és a pápalátogatás lehetőségéről tárgyalt Semjén a Vatikánban
... amelyen minden jelentős témát érintettek. Szó volt a megbeszélésen az egyházi ügyekről, az egyházi iskolákról, illetve arról, hogy mennyire rendezett és modellértékű az állam és egyház kapcsolata Magyarországon.
A politikus elmondta: kiemelt hangsúllyal szerepelt a tárgyaláson a 2020-as nemzetközi eucharisztikus kongresszus, illetve annak előkészületei.
A tárgyaláson s...
2018-10-08 21:41:06
1 2 3 ................811 812 .........1217 1218 ........1621 1622 1623 
Címkék: Mozinet Filmnapok, Erdogan Budapesten, David Davis, Pawel Pawlikowski Ida, Hóvári János, Sterbik Árpáddal, Nagy Lászlót, spanyol David, török-magyar gazdasági, pápalátogatás lehetőségéről, lengyel Pawel, rendező legújabb, 1950-es évek, megtörtént eseményeken, ember kapcsolata, egyenlőség fogalmából, szabadság pedig, egyén határtalan, szabadság felelősséggel, értelmezésbeli különbs, szlovák népnévvel, szövegkörnyezet alapján, ország gazdasági, török külpolitika, játékosok vevők, játékosok közül, legjobb kapcsolata, török-magyar cégek, építőipari kivitelezés, energetika területén, pénzügyi intézmények, tranzit áruszállítás, okmányproblémákat végérvényesen, áruk tárolásában, egyházi ügyekről, egyházi iskolákról, politikus elmondta, 2020-as nemzetközi, együttműködésére, spanyolországban, megszelídítettél, sklovákországban, programsorozata, elképzeléseikre, horvátországban, szövegkörnyezet, franciaországé, finanszírozták, törökországnak, magyarországon, értelmezésbeli, eucharisztikus, embertársaihoz,
© 2013 TVN.HU Kft.