Regisztráció  Belépés
Jogtalanul bírságolják a tüntetésekről tudósító újságírókat
... (amelyekről az egyik legalaposabb könyvet éppen Bodoky Tamás, az atlatszo.hu alapító-főszerkesztője írta Túlkapások címmel) sok dolgot kellett újragondolni a gyülekezések gyakorlatával kapcsolatban.

Ebbe a sorba illeszkedett annak a kérdésnek a megválaszolása is, hogy milyen jogai vannak az újságíróknak az akár törvénytelen gyülekezésekről való tudósítás során, és mi vá...
2018-03-24 23:44:54
Márki-Zay Péter: Volt-e akár Horthynak, akár Kádárnak olyan
... hat oldal ajánlgat esélyes ellenzéki jelölteket, ebben a cikkben bemutattuk ezeket, és hátteret is adtunk ahhoz, hogyan működhet az ellenzéki koordináció.)

Szombaton ezzel kapcsolatban tartott Veszprémben utcafórumot Kész Zoltánnal, aki azzal kezdte, hogy ,,ne féljünk, többen vagyunk", majd az önkormányzati dolgozóknak azt üzente: ne féljenek, ők nem a hatalo...
2018-03-24 23:04:47
Holnaptól jön a nyári időszámítás
... Magyarországon is 1980-ban. Ma már rendelet szabályozza az időszámítást az Unióban, melyet a tagállamokhoz igazítottak.

A vélemények napjainkban megoszlanak az óraátállítással kapcsolatban, mivel energiafogyasztási szokásaink 1980 óta nagymértékben megváltoztak. Legfrissebb számítások szerint az energiafogyasztás átalakulása miatt már nem lehet az óraátállítással energi...
2018-03-24 22:27:11
Lesz-e polgárháború Magyarországon a 2018-as parlamenti vlsztások után?
... egyelőre a Fdiesz-bagázs "üdvöskéje" (a seggtulajdonosod...) tett említést, éspedig 2018. március 15-i "ünnepi" beszédében, amikor is ELÉGTÉTELVÉTELT emlegetett, éspedig az ellenzékkel kapcsolatban!...

...És mi ez, ha nem megfélemlítés, faszfej?!
(Egy diktátortól persze, nem is várunk mást...)

De a demokrata arról ismerszik meg, hogy NEM FÉL!

...
2018-03-24 20:52:21
Az Isten szerinti férfi a családban
... szereplők megrázkódtatását is, mert az az Isten teremtett bennünket a saját képmására, aki a kapcsolatokban mindig a kezdeményező. Isten - az Ő szeretetétől indíttatva - kapcsolatba lép az emberrel, és amikor a saját hasonlatosságára teremtett minket, olthatatlan vágyat adott arra, hogy más emberekkel lépjünk érintkezésbe. Ahhoz, hogy egész emberek lehessünk, szükségün...
2018-03-24 17:00:44
Zsírégető tea....
... szerecsendió segíthetnek szabályozni az éhségérzetet és sikeresen csökkentik az édesség utáni vágyat is, tehát a cukorfogyasztás mérséklésében is eredményes társak lehetnek. A fahéjfogyasztást kapcsolatba hozták még a kiegyensúlyozottabb vércukorszinttel, a szív egészségének megőrzésével és az agyi egészség megőrzésével is.

A gyömbér is azok közé az ételek közé tartozik...
2018-03-24 15:50:26
Női kézilabda MK - Mérsékelték a Debrecen büntetését
... kupameccsére vonatkozik, a bajnoki találkozókat nem érinti.
A fellebbviteli bizottság a december 30-án lejátszott Debrecen-Békéscsaba, illetve az említett Érd-Debrecen mérkőzésekkel kapcsolatban helyben hagyta az 500 ezer, illetve 5 millió forintos pénzbüntetést.
Az MKSZ fegyelmi bizottsága az érdi mérkőzés után, február 7-én rasszista szurkolói magatartás miatt büntette...
2018-03-24 10:41:28
Hoppál Péter: jelentős levéltári fejlesztések indulnak jövőre
... emlékeztetett arra: a magyar embereknek joguk van megismerni a történelem elhallgatott eseményeit, a magyar családoknak pedig joguk van ismerni az igazságot hozzátartozóik sorsával kapcsolatban. Ezért nagyon fontos megmenteni és mindenki számára hozzáférhetővé tenni az írásos emlékeket, történelmi jelentőségű személyes dokumentumokat.
Az államtitkár szólt arról is: a levéltár...
2018-03-24 10:21:06
NÉHÁNY OK,hogy több ölelést adj!!!
... tárgyat ölelünk magunkhoz, például takaró vagy egy plüssmaci.

A szeretet és az érintés iránti vágy nagyon erős bennünk, mert az érintés jelenti a közelséget, a melegséget a kapcsolatban. Doris Wolf így fogalmaz: ,,Az érintés hiánya sokkal súlyosabb lelki zavarokat okoz, mint a testi vágyak hiánya."

Vajon miért jó az érintés, a simogatás, az...
2018-03-24 09:57:03
Még választások előt negyedéves jutalom a NAV dolgozóinak
... adóbevételi előirányzatok a gazdasági növekedés és a gazdaság kifehéredése miatt a megszokottnál könnyebben elérhetők.

A negyedéves eredményekkel és az állomány jutalmazásával kapcsolatban megkerestük a NAV-ot, válaszukkal bővítjük cikkünket.

Kiemelt képünkön Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára
Fo...
2018-03-24 07:22:44
1 2 3 .............4141 .......6211 6212 .......8281 8282 
Címkék: Márki-Zay Péter, Hoppál Péter, NÉHÁNY OK, Bodoky Tamás, Kész Zoltánnal, Doris Wolf, Tállai András, Nemzetgazdasági Minisztérium, tüntetésekről tudósító, nyári időszámítás, 2018-as parlamenti, egyik legalaposabb, gyülekezések gyakorlatával, sorba illeszkedett, akár törvénytelen, cikkben bemutattuk, ellenzéki koordináció, önkormányzati dolgozóknak, tagállamokhoz igazítottak, vélemények napjainkban, óraátállítással kapcsolatban, energiafogyasztás átalakulása, óraátállítással energi, ellenzékkel kapcsolatban, diktátortól persze, demokrata arról, saját képmására, kapcsolatokban mindig, saját hasonlatosságára, édesség utáni, cukorfogyasztás mérséklésében, fahéjfogyasztást kapcsolatba, szív egészségének, agyi egészség, ételek közé, bajnoki találkozókat, fellebbviteli bizottság, december 30-án, említett Érd-Debrecen, érdi mérkőzés, magyar embereknek, történelem elhallgatott, magyar családoknak, igazságot hozzátartozóik, írásos emlékeket, államtitkár szólt, érintés iránti, érintés jelenti,
© 2013 TVN.HU Kft.