Regisztráció  Belépés
Lehet javaslatot tenni
... társadalma fejlesztéséért vagy kimagasló módon hozzájárul Mosonmagyaróvár közösségi életéhez és a város jó hírének ápolásához.
A díj adományozására beérkező javaslatokat a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság bírálja el, és dönt a képviselő-testület elé terjesztendő személyről vagy szervezetről.
A kitüntető díjazásban évente egy személy vagy szervez...
2018-07-08 05:58:56
Török választások - Erdogan nyerte a török elnökválaszást, az ellenzék elismerte a győzelmét
... helyzetben.
Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn telefonon gratulált Erdogannak az államfői posztra történt újraválasztása alkalmából. A két vezető egyúttal megerősítette az országaik közötti partneri kapcsolatok kiszélesítésében való érdekeltségét.
A felek kiemelték, hogy prioritásnak tekintik a közös stratégiai energetikai projekteket - az akkuyui atomerőművet és a Törö...
2018-06-25 18:22:21
Álpolitikus csalót és társait ítélték el Zalaegerszegen
... elhatározta, hogy pénzt szerez a házaspártól, ezért egy ismerősüket álnéven, Kovács Gézaként mutatták be nekik, olyan befolyásos emberként, aki európai uniós támogatásokat tud intézni és jó kapcsolatokat ápol politikusokkal.
Először egy hévízi szállodában találkoztak 2015 decemberében, akkor az álnéven bemutatkozó férfi azt állította magáról, hogy takarékszövetkezeti elnök, ...
2018-06-25 11:31:37
Az Urantia könyv - 53. írás
... magukat a helytelenül értelmezett személyi szabadság álokoskodásának — a világegyetemi engedelmesség elutasításának és a testvéri kötelességek semmibevételének, a mindenségrendi kapcsolatok iránti vakságnak.
53:0.2 A Nebadon világegyetemben, Krisztus Mihály működési területén a lakott világoknak tízezer csillagrendszere létezik. A Lanonandek Fiak teljes történelmében ez...
2018-06-24 20:46:49
Külföldi sajtó Magyarországról - Német hírportál a magyar-német kapcsolatokról
... berlini hivatalos körök megerősítették, hogy Merkel július elején Berlinben találkozik Orbánnal. Ez három éve az első bilaterális megbeszélésük lenne, és "erős jelzés" is a német-magyar kapcsolatokat illetően.
A vendéglátó német kancellár valószínűleg tudja, hogyOrbán nem adja fel eddigi álláspontját, és legfeljebb taktikai engedményekre hajlandó, vendége pedig "világossá te...
2018-06-22 21:43:11
Brexit - Verhofstadt Londonban: részletes megállapodás nélkül húsz évig is eltarthat a Brexit-folyamat
... EP-politikus szerint ugyanis ez nagyon rugalmas keretrendszert biztosíthatna mindkét fél számára, lehetővé téve a mindenkori szándékok szerint a "nagyon szűk", csak a kétoldalú kereskedelmi kapcsolatokra szorítkozó, vagy a "nagyon széleskörű" viszonyrendszer kialakítását.
A volt belga miniszterelnök, az EP liberális pártcsoportjának (ALDE) jelenlegi vezetője kifejtette: a nag...
2018-06-20 17:12:22
Áder: Magyarország továbbra is támogatja Albánia felvételét az EU-ba
...
Áder János a találkozó után azt mondta, Magyarország továbbra is támogatja Albánia európai uniós csatlakozását, nemcsak a két ország közötti jó kapcsolatok miatt, hanem azért is, mert alapvetően a nyugat-balkáni országok stabilitásától függ Európa biztonsága.
Az embercsempészek új migrációs útvonalakat próbálnak ki, ezek egyike Albánián keresztül vezet, ezért várhatóan f...
2018-06-20 14:12:07
Donald Trump és Orbán Viktor telefonon tárgyalt
... Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek elmondta: Trump szerint az új nagykövet, David Cornstein nagyszerű ember, akinek az érkezése lehetőséget biztosít a kétoldalú kapcsolatok további javítására.
Hozzátette, hogy beszéltek a határvédelem fontosságáról és egyetértettek abban is, hogy az az ország, amely nem tudja megvédeni saját határát, az nem ország töb...
2018-06-16 15:41:46
Merkel: Németország tovább növeli védelmi kiadásait
... találkozó fő üzenete az összetartás legyen. Mint mondta, a kereskedelem-, vagy klímapolitikai véleménykülönbségekkel együtt is biztonsági szempontból elengedhetetlen a transzatlanti kapcsolatok további erősítése.
Az észak-atlanti szövetség főtitkára a védelmi kiadásokkal kapcsolatban felidézte, hogy amikor a 2014-es walesi csúcson elhatározták a 2 százalékos GDP-arányos szint...
2018-06-15 17:32:16
Szijjártó Péter: új befektetőket hoz Magyarországra a keleti nyitás
... valamint hozzájárul a több mint 95 ezer embert foglalkoztató és tavaly 5300 milliárd forint termelési értéket előállító belföldi vegyipar teljesítményéhez.Erősíti egyúttal a gazdasági kapcsolatokat is, amelyeknek köszönhetően tavaly az India és Magyarország közötti kereskedelmi forgalom több mint 17 százalékos bővüléssel elérte a 666 millió dollárt - tette hozzá.
Győriné Cze...
2018-06-15 13:01:31
1 2 3 .........................152 153 ............229 230 ............304 305 306 
Címkék: Verhofstadt Londonban, Donald Trump, Orbán Viktor, Szijjártó Péter, Társadalmi Kapcsolatok Bizottság, Vlagyimir Putyin, Kovács Gézaként, Krisztus Mihály, Lanonandek Fiak, Áder János, David Cornstein, Győriné Cze, török elnökválaszást, ellenzék elismerte, magyar-német kapcsolatokról, keleti nyitás, kitüntető díjazásban, személy vagy, államfői posztra, országaik közötti, felek kiemelték, közös stratégiai, akkuyui atomerőművet, ismerősüket álnéven, hévízi szállodában, álnéven bemutatkozó, helytelenül értelmezett, világegyetemi engedelmesség, testvéri kötelességek, mindenségrendi kapcsolatok, lakott világoknak, első bilaterális, német-magyar kapcsolatokat, vendéglátó német, mindenkori szándékok, kétoldalú kereskedelmi, volt belga, találkozó után, nyugat-balkáni országok, érkezése lehetőséget, kétoldalú kapcsolatok, határvédelem fontosságáról, összetartás legyen, transzatlanti kapcsolatok, észak-atlanti szövetség, védelmi kiadásokkal, 2014-es walesi, több mint, gazdasági kapcsolatokat,
© 2013 TVN.HU Kft.