Regisztráció  Belépés
Szép estét kívánok mindenkinek!
Sokszor észre sem vesszük, hogy vasárnaponként átkapcsolunk ,,hívő üzemmódba", csak a gyülekezettel kapcsoljuk össze a szolgálatról való gondolkodást. Mintha ezt külön lehetne választani a mindennapokban.
Annak az alapbeállítódása csak a jóra való törekvés lehet.
Ki kell nyílnia a gondolkodásunknak,hogy a szomszédunkban, utcánkban, munkahelyünkön, a buszon, a p...
2018-07-07 20:32:57
Mióta ezt tudom, mindig veszek néhány tasak citromsavat...
... benne. Így eltűnik a citromsav maradványa és a lerakódások is.
A vasalót is megtisztíthatjuk vele

Tegyünk 25 g citromsavat vízbe, töltsük bele a vasaló víztartályába. Kapcsoljuk a vasalót gőzvasalás funkcióra. Amikor a citromsavas víz elpárolgott, ismételjük meg a műveletet tiszta vízzel. Ez a legkönnyebb módja a vasaló megtisztításának.

Megtisztítja az ...
2018-06-30 15:52:07
Sajtos rakottas zöldséggel
... zöldségeket 200 fokos sütőben 30 percig sütjük. Hozzáadjuk a vörös lencsét, majd felöntjük az alaplével. További 15-20 percre visszatoljuk a sütőbe.
A sütőt grill fokozatra kapcsoljuk. Beborítjuk a zöldséges keveréket a felszeletelt sajttal, majd 5-8 perc alatt aranyszínűre grillezzük. Forrón tálaljuk, néhány levél petrezselyemmel.

...
2018-06-30 00:49:54
Gyümölcsös joghurttorta
... narancsszeletekkel. A tortát tegyük hűtőbe legalább 3 órára, de az sem baj, ha egész éjjel áll, hogy a krém alaposan megdermedjen. Egy tányért tegyünk a formára, óvatosan borítsuk rá a tortát, kapcsoljuk le a forma oldalát és húzzuk le róla a fóliát, már szelelhetjük is.

https://ketkes.com/gyumolcsos-joghur ttorta-felejtsd-el-a-sutot-ez-lesz-a -csalad-kedvenc-edesse...
2018-06-19 15:58:42
Epres-mascarponés torta sütés nélkül
... sor félbevágott epret, majd tegyük rá a megmaradt tejjel meglocsolt piskótát.Kenjük rá a megmaradt krémet, majd simítsuk el szépen a torta tetejét.Tegyük hűtőbe legalább 3 órára, majd kapcsoljuk le a tortaformát, húzzuk le róla a fóliát. A torta tetejét díszítsük eperrel, tejszínhabbal

...
2018-06-01 09:54:43
Hogyan hűtsük le a lakásunkat a hőségben?
... sokat, együnk hideg ételeket. Ha lehet, akkor a kinti grillezést ajánlják a szakértők, illetve a mikrosütő használatát. Ne vegyünk meleg fürdőt, ami a lakást forró gőzzel tölti meg. Kapcsoljuk ki azokat az elektromos berendezéseket, számítógépeket, amely maguk is hőt termelnek, de nincs szükségünk éppen rájuk.

5. Tegyünk fehér textilt a bútorokra!
Nemcsak lélektani...
2018-05-31 15:00:55
Tallóztam
... lepedőt az ablakba, és nyissuk ki az ablakot. Ha egy kis huzatot csinálunk, akkor a vizes lepedő segítségével nagyon kellemes lesz a hőmérséklet a szobában.

15.Szel...
2018-05-31 10:26:53
Hogyan hűtsük le a lakásunkat a hőségben?
... sokat, együnk hideg ételeket. Ha lehet, akkor a kinti grillezést ajánlják a szakértők, illetve a mikrosütő használatát. Ne vegyünk meleg fürdőt, ami a lakást forró gőzzel tölti meg. Kapcsoljuk ki azokat az elektromos berendezéseket, számítógépeket, amely maguk is hőt termelnek, de nincs szükségünk éppen rájuk.
5. Tegyünk fehér textilt a bútorokra!
Nemcsak lélektanilag &#...
2018-05-31 09:00:25
Csodasüti, csodatorta
... annál finomabb lesz.
Amíg kever a gép, lemérhetjük a többi hozzávalókat, kibélelhetjük a tortaforma alját sütőpapírral. Leszitálhatjuk a lisztet a sütőporral együtt.
Azonkívül kapcsoljuk be a sütőt 160°-ra.
Ha a hab már jól kivilágosodott, könnyű lett, akkor egyszerre hozzáadjuk a folyadékot, gyorsan megkeverjük.
A sütőporos lisztet lassan, óvatosan egy kézi ha...
2018-05-30 11:06:02
Epres torta sütés nélkül
... majd tegyük rá a megmaradt tejjel meglocsolt piskótát.

Kenjük rá a megmaradt krémet, maj...
2018-05-21 15:47:18
1 2 3 .............44 45 .......67 68 ......88 89 90 
Címkék: gyülekezettel kapcsoljuk, szolgálatról való, alapbeállítódása csak, jóra való, citromsav maradványa, vasaló víztartályába, vasalót gőzvasalás, műveletet tiszta, legkönnyebb módja, vasaló megtisztításának, vörös lencsét, sütőt grill, zöldséges keveréket, felszeletelt sajttal, tortát tegyük, krém alaposan, tányért tegyünk, forma oldalát, megmaradt tejjel, megmaradt krémet, torta tetejét, kinti grillezést, mikrosütő használatát, lakást forró, elektromos berendezéseket, vizes lepedő, többi hozzávalókat, tortaforma alját, sütőporral együtt, sütőt 160°-ra, sütőporos lisztet, megtisztításának, alapbeállítódása, megtisztíthatjuk, petrezselyemmel, leszitálhatjuk, mindennapokban, számítógépeket, vasárnaponként, kivilágosodott, berendezéseket, munkahelyünkön, szomszédunkban, víztartályába, gyülekezettel, tejszínhabbal, kibélelhetjük, joghurttorta, megtisztítja, átkapcsolunk, gondolkodást, szolgálatról, lélektanilag, hozzávalókat, felszeletelt, visszatoljuk, aranyszínűre, megdermedjen, szelelhetjük, sütőpapírral,
© 2013 TVN.HU Kft.