Regisztráció  Belépés
Citrompite Szekeres Adrientől
... citromlét feltesszük főni, hozzáadjuk a cukrot és a lereszelt citromhéjat, és elkeverjük. Hozzáadjuk a tojássárgákat, az egész tojásokat és a sót. Homogénre keverjük, majd takarékra kapcsoljuk a tűzhelyet, ás folyamatos keverés mellett felmelegítjük. Apránként hozzákeverjük a vajat, majd levesszük a tűzről, és kihűtjük.
A kihűlt tésztára rásimítjuk a kihűlt krémet, sz...
2018-04-21 02:11:36
Stressz alapú programozás
... veszély az, amire a szervezet ,,mozgósítással" reagál, hanem a veszély tudata. Nem kell igazából veszélyhelyzetben lennünk ahhoz, hogy stresszes állapotba kerüljünk.

Ezek után kapcsoljuk be a tévét és hasonlítsuk össze az általa közvetített valóságfelfogást a saját, egyéni-eseti valóságfelfogásunkkal (már aki még egyáltalán képes rá): nagyjából 1945 óta várjuk folyamato...
2018-04-17 09:43:04
Húsvét 2. hét szerda 04.12
... hit és a keresztény szeretet által szent Fiadba olts be engem, hogy én őbenne és ő énbennem lakozzék. Engedd, Uram, hogy azt az üdvösséget, amelyet nekünk haláloddal nyertél, magunkhoz kapcsoljuk. Gyógyítsd meg lelki sebeinket; ne utáld meg, irgalmas szamaritánus, háládatlan szolgáidat. Azon szeretetért, mely téged a földre hozott, tisztítsd meg az én bűnös lelkemet.
Pázmány...
2018-04-12 08:41:45
facebook
... kell tenni: előbb navigáljunk telefonunk vonatkozó menüjéhez, amelyet iPhone-oknál a Beállítások/Adatvédelem/Hirdetések/H irdetések nyomon követésének csökkentése részen találunk. Ezt kapcsoljuk be. Ugyanezt Androidon a Beállítások menü Google-lel kapcsolatos részén, a Hirdetéseknél találjuk, Leiratkozás a személyes hirdetésekről néven.

Néhány beállítást a böngészőnkben ...
2018-04-03 17:13:42
Elképesztően gyönyörű a cseresznyefa-virágzás Kínában
... cseresznyefa-virágzás, és a fotókat elnézve valóban gyönyörű látványban lehet részük annak, akik mostanában látogatnak az országba.

Bár a cseresznyefa-virágzást általában Japánnal kapcsoljuk össze, ezekben a hetekben Kínában borult rózsaszínes virágba minden. Április közepéig több tartományban is cseresznyevirág-fesztiválokkal ünneplik a pompás látványt.

[ke...
2018-04-02 19:16:16
A néphagyomány tart meg bennünket magyarnak
... eredmény egy rendkívül realisztikus és megdöbbentő részleteket eláruló jövőkép. Például igen nehéz volt leírnunk azt, hogy Putyin hatalmát hamarosan megdöntik, miután ma bármelyik csatornát kapcsoljuk be, bármely újságot nyitjuk ki, egy sziklaszilárd és igen népszerű államfővel találkozunk, aki a legnagyobb hatalmakkal is packázhat és hatékony katonai erőket mozgósíthat. Félelmete...
2018-03-27 11:15:50
Elmélkedés
..."Az elmélkedést az imádság segítségével Istennel és a Szentlélekkel teljes emberi cselekvéssel kapcsoljuk össze, amely változást hoz az életünkbe."

- Donald S. Whitney -...
2018-03-07 21:48:34
Ferenc pápa: Kevés a mi adományunk, de Krisztusnak ......
... folytatta a szentmiséről tartott katekéziseit: a mise második részére, az eucharisztia liturgiájára áttérve az adományok előkészítéséről elmélkedett, és azt hangsúlyozta, hogy tudatosan kapcsoljuk oda életünket Krisztus önfelajánlásához.

- Ferenc pápa katekézisének fordítását teljes terjedelmében közöljük.
Folytatjuk a szentmiséről szóló katekéziseket. Az ige litur...
2018-03-01 08:36:35
Blanko társasjáték - Piatnik
Piatnik leírása:

Blanko, szójáték felsofokon. Logikai társasjáték, mely soha nem ismétli önmagát. A betukbol kirakható szavak variációinak lehetosége szinte kimeríthetetlen. Kapcsoljuk össze a szavakat, kombináljunk, és készítsünk saját keresztrejtvényt. A betuknek különbözo pontértéke van. A játék célja, a leheto legnagyobb pontértékkel minél több szó megalkotása, öss...
2018-01-30 11:36:38
Csokoládés kocka (Brownies)
... ha kihűlt a massza, akkor keverjük hozzá a felvert tojásokat. Egy másik edényben keverjük össze a lisztet a sóval és a szódabikarbónával, majd öntsük a csokoládés masszához. A sütőt kapcsoljuk 190 fokra.

Egy közepes méretű tepsit zsírozzunk ki, majd öntsük bele az elkészített masszát, és süssük 190 fokon 30-40 percig, vagy tűpróbáig. Tálalhatjuk porcukorral meghintve, v...
2018-01-18 12:07:33
1 2 3 .............44 45 .......66 67 ......87 88 89 
Címkék: Citrompite Szekeres Adrientől, Ugyanezt Androidon, Donald, néphagyomány tart, lereszelt citromhéjat, egész tojásokat, kihűlt tésztára, kihűlt krémet, veszély tudata, általa közvetített, keresztény szeretet, földre hozott, személyes hirdetésekről, fotókat elnézve, hetekben Kínában, pompás látványt, rendkívül realisztikus, legnagyobb hatalmakkal, imádság segítségével, szentmiséről tartott, mise második, eucharisztia liturgiájára, adományok előkészítéséről, szentmiséről szóló, betukbol kirakható, betuknek különbözo, játék célja, leheto legnagyobb, felvert tojásokat, másik edényben, csokoládés masszához, sütőt kapcsoljuk, közepes méretű, elkészített masszát, önfelajánlásához, keresztrejtvényt, valóságfelfogást, előkészítéséről, kimeríthetetlen, cseresznyevirág, fesztiválokkal, böngészőnkben, hozzákeverjük, felmelegítjük, terjedelmében, tojássárgákat, mozgósítással, katekézisének, hirdetésekről, hirdetéseknél, katekéziseket, sziklaszilárd, szentlélekkel, variációinak, tartományban, cseresznyefa, pontértékkel,
© 2013 TVN.HU Kft.