Belépés
Kapormártás
... liszt,
2 evőkanál finomra vágott kapor,
1,5 dl tejföl,
3 dl csontlé,
1 dkg só,
2 dkg vöröshagyma,
1 dkg cukor.

Világos rózsaszínű rántást készítünk, a hagymát és a kapor kétharmadát a rántásba téve állandó keveréssel átpároljuk, felöntjük a csontlével,...
2011-08-26 15:37:04
1 
Címkék: kapor kétharmadát, rántásba téve, kapormártás, kétharmadát, vöröshagyma, dolgosmama, csontlével, átpároljuk, rózsaszínű, keveréssel, készítünk, felöntjük, rántásba, freeblog, evőkanál, finomra, állandó, világos, hagymát, rántást, csontlé, tejföl, vágott, kaporm, wince, liszt, kapor, cukor, files,
© 2013 TVN.HU Kft.