Regisztráció  Belépés
A legendás tévébemondók
... nyakára, míg műsort vezethetett. Szokatlan abban az időben, hiszen férfiműfajnak gondolták itthon a híradózást. 1972 november 23-án aztán egy tragikus autóbaleset áldozata lett, Aszódnál karambolozott a Magyar Televízió gépkocsija, amelyben öt tévés ült. Egyikük sem élte túl az ütközést. Hódos Judit mindössze 35 éves volt.

SZÁDVÁRI Gabriella
A tévés Rózsa György fe...
2018-05-04 08:59:33
Két kamion karambolozott az M43-as autópályán
...
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján olvasható közlemény szerint a balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők ápolják.
Az érintett útszakaszt a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták....
2018-05-03 08:51:29
Nyugtalan világom----Vilhelem Margareta
... alkonyattal száll felém puhán.


Megmaradtak eszemben simulások
torz mosolygások ,nagy hallgatások
csókjaink között néha vad vibrálások
mint amikor két vonat karambolozott.

Ilyenkor sír lelkem vigasztalatlan
gyászfátyolba borul ételem, italom
lehajtott fejemben játszik indulatom
gyönyörnél gyönyörűbb a fájdalom . [W.B.]...
2018-03-31 18:42:47
Ónos eső nehezíti a közlekedést Debrecenben
... ónos eső miatt akadozik a villamos-közlekedés Debrecenben - közölte a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. sajtóügyeletese szombat este az MTI-vel.

ERRŐL TUDNIA KELL

Karambolozott Berki Krisztián, rendőrt is hívtak

Óriásit terpeszt, miközben a mellét fogják - Diana hercegnő élete fotókon

Így zaklatják a migránsok a brüsszeli nőket
Csohán...
2018-03-18 10:07:22
James Dean
... áttörést (a gázsijából vett magának egy Porsche 550 Spyder sportautót). Mindössze három filmre volt ideje, mert aztán bekövetkezett a tragédia. 1955 szeptember 30-án az országúton karambolozott a méregdrága sportautójával és nem élte túl az ütközést. Egy szabálytalanul elé kanyarodó Fordnak csapódott a kocsija. A szerelője szerint (aki túlélte a balesetet) a következők voltak Dean...
2018-03-06 15:31:41
Balesetben meghalt egy nő Osztopánnál
... körülményeit a Fonyódi Rendőrkapitányság vizsgálja - közölték.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján azt írták, hogy a 24. kilométernél, Osztopán és Pamuk között karambolozott frontálisan a két személyautó.
Az egyik járműbe két ember beszorult, őket a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek. Egyikük később meghalt, másikuk álla...
2018-01-31 17:53:11
Beteget szállító mentőautó karambolozott a 63-as úton Abánál
...
Farkas-Bozsik Gábor elmondta, hogy az autó sofőrje életveszélyesen megsérült.
A mentőben a személyzet nem, a beteg könnyebben sérült meg - tette hozzá.
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, hogy a mentőautó megkülönböztető fény- és hangjelzést használt.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útzár van érvényben. A re...
2018-01-13 12:51:53
Meghalt egy motoros a 10-es úton Tokodaltárón
...
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a szabályosan közlekedő motorkerékpár egy szemből balra kanyarodó személygépkocsival karambolozott. A baleset következtében a motoros a helyszínen életét vesztette.
Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a járműveket kerülőútra terelik....
2018-01-08 15:52:24
Baleset miatt lezárták az M3-as autópályát Gödöllőnél
...
Tájékoztatásuk szerint a 37-es kilométernél több jármű karambolozott, ezért áll a forgalom. A 26-os kilométernél, az M31 es és az M3-as csomópontjában leterelik a járműveket a 3-as főútra és az M31-es autópályáról sem lehet ráhajtani az érintett oldalra.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közlése szerint több jármű szenvedett ráfutásos balesetet. Sérültekről ne...
2018-01-04 18:43:02
Ünnepek - OKF: országszerte okoztak kisebb tüzeket a tűzijátékok
... de az épület lakhatatlanná vált.
Emellett számos közúti baleset is történt. Az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, Százhalombatta térségében kisbusz és személyautó karambolozott. A balesetben ketten súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg.
A Veszprém megyei Kamond településen százhatvan ember maradt áram nélkül, miután villanyoszlopnak hajtott egy személygépko...
2018-01-01 11:31:40
1 2 3 ........30 31 ....45 46 ....60 61 62 
Címkék: James Dean, Magyar Televízió, Hódos Judit, SZÁDVÁRI Gabriella, Rózsa György, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Debreceni Közlekedési Zrt, ERRŐL TUDNIA KELL, Karambolozott Berki Krisztián, Fonyódi Rendőrkapitányság, Farkas-Bozsik Gábor, Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, legendás tévébemondók, közlekedést Debrecenben, 63-as úton, 10-es úton, tragikus autóbaleset, tévés Rózsa, megyeszékhely hivatásos, műszaki mentést, elsődleges információk, eset során, ember megsérült, mentők ápolják, érintett útszakaszt, műszaki mentés, helyszínelés idejére, mellét fogják, brüsszeli nőket, gázsijából vett, országúton karambolozott, méregdrága sportautójával, szerelője szerint, következők voltak, egyik járműbe, tűzoltók feszítővágóval, autó sofőrje, beteg könnyebben, rendőrség honlapján, mentőautó megkülönböztető, szabályosan közlekedő, szemből balra, baleset következtében, helyszínen életét, járműveket kerülőútra, 37-es kilométernél, 26-os kilométernél,
© 2013 TVN.HU Kft.