Regisztráció  Belépés
Több kilométeres a sor az M7-esen a Balaton felé Polgárdinál, a pályát lezárták
...
Több jármű karambolozott az M7-es autópálya 83-as kilométerszelvényénél. Az egyik autó utasa könnyebben megsérült.
Az útszakaszt lezárták Nagykanizsa felé a hatósági beavatkozás idejére - olvasható a katasztrófavédelem honlapján.
A rendőrség tájékoztatása szerint már 5 kilométeres sor áll az autópályán a Balaton irányában.
Az Útinform azt javasolja, hogy már Sz...
2018-08-11 10:04:07
Baleset miatt lezárták az M2-es autóutat Kosdnál
... Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, a baleset az autóút 42-es kilométerénél történt. A járművek közül két kisteherautó frontálisan karambolozott, ennek következtében az egyik az oldalára borult. A sofőr beszorult a roncsba, a váci hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.
A balesetben többen megsérültek, a b...
2018-07-27 12:39:00
Halálos baleset történt Nyirádnál
...
A Nyirádot és Szőcöt összekötő úton egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személyautó karambolozott frontálisan. Az autó az árokba borult.
A balesetben a személyautó vezetője életét vesztette, az autóbuszon senki nem sérült meg. Az utat lezárták....
2018-07-25 07:34:04
Halálos baleset történt a 61-es úton
...
Kistehergépkocsi és teherautó karambolozott frontálisan a 61-es út 17-es kilométerénél, a balesetben az előbbi jármű két utasa meghalt. A teherautó sofőrjét a mentők ellátták - írták....
2018-06-22 11:01:20
Lezárták az M3-ast Mezőkövesdnél Budapest felé
...
Dojcsák Dávid elmondta: teherautó és kisbusz karambolozott az autópályán, a mezőkövesdi tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki járművéből.
Szabó Csilla, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte: a balesetben hatan megsérültek, a sztráda forgalmát a mezőkeresztesi lehajtónál elterelik a 3-as út felé....
2018-06-06 09:12:07
A legendás tévébemondók
... nyakára, míg műsort vezethetett. Szokatlan abban az időben, hiszen férfiműfajnak gondolták itthon a híradózást. 1972 november 23-án aztán egy tragikus autóbaleset áldozata lett, Aszódnál karambolozott a Magyar Televízió gépkocsija, amelyben öt tévés ült. Egyikük sem élte túl az ütközést. Hódos Judit mindössze 35 éves volt.

SZÁDVÁRI Gabriella
A tévés Rózsa György fe...
2018-05-04 08:59:33
Két kamion karambolozott az M43-as autópályán
...
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján olvasható közlemény szerint a balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők ápolják.
Az érintett útszakaszt a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták....
2018-05-03 08:51:29
Nyugtalan világom----Vilhelem Margareta
... alkonyattal száll felém puhán.


Megmaradtak eszemben simulások
torz mosolygások ,nagy hallgatások
csókjaink között néha vad vibrálások
mint amikor két vonat karambolozott.

Ilyenkor sír lelkem vigasztalatlan
gyászfátyolba borul ételem, italom
lehajtott fejemben játszik indulatom
gyönyörnél gyönyörűbb a fájdalom . [W.B.]...
2018-03-31 18:42:47
Ónos eső nehezíti a közlekedést Debrecenben
... ónos eső miatt akadozik a villamos-közlekedés Debrecenben - közölte a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. sajtóügyeletese szombat este az MTI-vel.

ERRŐL TUDNIA KELL

Karambolozott Berki Krisztián, rendőrt is hívtak

Óriásit terpeszt, miközben a mellét fogják - Diana hercegnő élete fotókon

Így zaklatják a migránsok a brüsszeli nőket
Csohán...
2018-03-18 10:07:22
James Dean
... áttörést (a gázsijából vett magának egy Porsche 550 Spyder sportautót). Mindössze három filmre volt ideje, mert aztán bekövetkezett a tragédia. 1955 szeptember 30-án az országúton karambolozott a méregdrága sportautójával és nem élte túl az ütközést. Egy szabálytalanul elé kanyarodó Fordnak csapódott a kocsija. A szerelője szerint (aki túlélte a balesetet) a következők voltak Dean...
2018-03-06 15:31:41
1 2 3 ........30 31 ....46 47 ....60 61 62 
Címkék: M3-ast Mezőkövesdnél Budapest, James Dean, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Dojcsák Dávid, Szabó Csilla, Magyar Televízió, Hódos Judit, SZÁDVÁRI Gabriella, Rózsa György, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Debreceni Közlekedési Zrt, ERRŐL TUDNIA KELL, Karambolozott Berki Krisztián, pályát lezárták, 61-es úton, legendás tévébemondók, közlekedést Debrecenben, egyik autó, útszakaszt lezárták, hatósági beavatkozás, rendőrség tájékoztatása, autóút 42-es, járművek közül, oldalára borult, sofőr beszorult, váci hivatásos, balesetben többen, menetrend szerint, személyautó karambolozott, árokba borult, személyautó vezetője, autóbuszon senki, utat lezárták, előbbi jármű, teherautó sofőrjét, mentők ellátták, mezőkövesdi tűzoltók, embert feszítővágó, balesetben hatan, sztráda forgalmát, mezőkeresztesi lehajtónál, tragikus autóbaleset, tévés Rózsa, megyeszékhely hivatásos, műszaki mentést, elsődleges információk, eset során, ember megsérült, mentők ápolják, érintett útszakaszt,
© 2013 TVN.HU Kft.