Regisztráció  Belépés
Romániában karbantartási díjat vezetnek be a .ro végződésű internetes tartománynevekre
... értékesítéséből befolyó, egyre csökkenő bevételek nem elegendőek az internetes hálózatok biztonságának szavatolására, az egyre "erőszakosabb" kibernetikai támadások közepette.
A karbantartási díj bevezetésétől nemcsak többletbevételt, hanem az utóbbi negyed évszázadban lefoglalt, de használaton kívül maradt internetes címek felszabadítását is remélik Romániában. Jövő márciust...
2017-08-17 14:01:06
Az első fél évben 7,2 százalékkal csökkent a román építőipari termelés
...
A szezonális és naptárhatással kiigazított érték szerint a visszaesés 8,7 százalékos volt a vizsgált időszakban.
A karbantartási munkálatok volumene csaknem 25 százalékkal, a generáljavításoké mintegy 22 százalékkal csökkent. Ugyanakkor az új építményeknél 2,2 százalékos növekedést jegyeztek.
Az ipari létesítményeknél csaknem 27 százalékos volt a visszaesés, a nem ...
2017-08-16 11:52:35
Brit politikusok bírálják, hogy négy évre elhallgat a Big Ben
... egyesítve - rendkívüli szimbolikus jelentőséggel bír" - nyomatékosította.
A 157 éves Big Ben még soha nem hallgatott el olyan hosszú időre, mint ahogy azt most tervezik. 2007-ben karbantartási munkálatok miatt rövid ideig volt néma, valamint 1983-tól két éven át felújítás miatt.
Az Erzsébet-torony felújítása azonban halaszthatatlanná vált, a rekonstrukció pedig nemcsak a...
2017-08-15 16:22:33
Metrófelújítás - Lecserélte a Metrovagonmas a budapesti projekt vezetőjét
... szerint az új vezető lesz a felelős a budapesti felújítási program sikeres kivitelezéséért, ide értve a szerelvények biztonságát, a problémamentes működést, a menetrend betartását, a karbantartási munkák teljesítését, a szállítási idők betartását és a szerelvények üzembe helyezését.
Denisz Silo karrierjét a 2-es metróvonalon közlekedő szerelvények gyártójánál, a francia Alsto...
2017-08-03 14:02:59
Hőség - Továbbra sem dőlt meg az áramfogyasztási rekord
... rendszerirányító közölte: a nagy hőség ellenére azért alacsonyabb a terhelés, mert a nyári szabadságok miatt kisebb az áramfogyasztás, másrészt több nagyfogyasztó is ilyenkorra időzíti a karbantartási munkálatokat, ami enyhíti a rendszer terhelését.
A korábbi években mindig magasabb téli és alacsonyabb nyári csúcsterhelés az elmúlt időszakban egyre inkább megközelítette egymá...
2017-08-02 12:42:24
Amerikai szankciók - Berlin kereskedelmi háború veszélyére figyelmezteti Washingtont
... együttműködési projektet sújthatja az energiaellátás területén - mondta az SPD-s politikus a Neue Osnabrücker Zeitung című lapnak.
Így a szankciók akár a már meglévő vezetékek karbantartási munkálatait is érinthetik, ami nagyban befolyásolhatja az EU energiaellátását - mondta a kormánymegbízott.
A koalíciós társ jobbközép CDU részéről nyugalomra intenek. Roderich Kiesewe...
2017-07-27 18:06:11
Spa Easy - 206x71 cm pezsgőfürdő FŰTÉS NÉLKÜL
súlya: 26 kg
- A doboz mérete 75*43*50 c...
2017-07-20 07:28:13
Az első öt hónapban 8,6 százalékkal csökkent a román építőipari termelés
...
A szezonális és naptárhatással kiigazított érték szerint a csökkenés 8,9 százalék volt.
A karbantartási munkálatok volumene csaknem 26 százalékkal esett vissza, a generáljavítások mintegy 30 százalékkal. Ugyanakkor az új építményeknél 2,1 százalékos növekedést jegyeztek.
Az ipari létesítményeknél 29 százalékos volt a visszaesés, a nem lakóépületeknél végzett munka v...
2017-07-13 11:22:56
Varga Mihály: indul a Millenáris parki mélygarázs építése
... e-mobilitást népszerűsítő információs központ is.
Kitért arra is, hogy a régi Millenáris park az utóbbi időben elhanyagolt benyomást keltett, de a korábban elmaradt alapvető karbantartási munkálatai már befejeződtek, és elvégezték a legsürgetőbb javításokat a Zöld Péter játszótéren is, amelyet egyébként hamarosan felújítanak. A Millenáris teljes revitalizációja a nyár folyamá...
2017-07-10 08:00:51
Biztonságosabbá teheti a vasutat az új karbantartási rendelet a szakmai érdekképviselet szerint
... hogy az új jogszabály a Magyarországon bejegyzett vasúti járművek és a karbantartó műhelyek követelményeit rögzíti.
A rendelet módosítása előírja többek között az elvégzett karbantartási munkák teljes körű, visszakereshető dokumentálását és azt, hogy a karbantartó műhelyek üzemeltetőinek felelősségbiztosítása kiterjed a személyi sérüléssel, dologi, környezetszennyezési és sé...
2017-07-04 13:03:07
1 2 3 .........32 33 .....49 50 ....64 65 66 
Címkék: FŰTÉS NÉLKÜL, Varga Mihály, Denisz Silo, Neue Osnabrücker Zeitung, Roderich Kiesewe, Zöld Péter, román építőipari, budapesti projekt, áramfogyasztási rekord, szakmai érdekképviselet, internetes hálózatok, utóbbi negyed, vizsgált időszakban, karbantartási munkálatok, generáljavításoké mintegy, ipari létesítményeknél, rekonstrukció pedig, budapesti felújítási, szerelvények biztonságát, problémamentes működést, menetrend betartását, karbantartási munkák, szállítási idők, szerelvények üzembe, 2-es metróvonalon, francia Alsto, nagy hőség, nyári szabadságok, karbantartási munkálatokat, rendszer terhelését, korábbi években, elmúlt időszakban, energiaellátás területén, szankciók akár, koalíciós társ, doboz mérete, generáljavítások mintegy, régi Millenáris, utóbbi időben, korábban elmaradt, legsürgetőbb javításokat, nyár folyamá, karbantartó műhelyek, rendelet módosítása, elvégzett karbantartási, személyi sérüléssel, kormánymegbízott, generáljavítások, tartománynevekre, nyomatékosította, rendszerirányító,
© 2013 TVN.HU Kft.