Regisztráció  Belépés
A piaci várakozások szerint alakult a Mol első negyedévi teljesítménye
... zárhassanak és folytassák a vállalat stratégiai átalakítását. Hozzátette, hogy az olajárak emelkedése valamint a regionális kereslet bővülése, és így a kutatás-termelési és fogyasztói szolgáltatások üzletágak kiemelkedő eredménynövekedése ellensúlyozták a finomítói és petrolkémiai árrések csökkenése okozta alacsonyabb feldolgozás-kereskedelem (downstream) eredményét.
Az első ...
2018-05-04 07:04:16
Négyéves kutatás-fejlesztési projekt indult a Magyar Suzuki Zrt. vezetésével
... biztonságos tesztelt prototípust állít elő, amelynek súlya kicsi, fogyasztása és környezetterhelése csekély, karbantartási és javítási igénye minimális, széleskörű kényelmi és egyéb szolgáltatásokat nyújt a vezető és az utasok számára, továbbá a benne felhasznált anyagok 95 százaléka újrahasznosítható.
A támogatási szerződést aláíró konzorcium tagjai a Magyar Suzuki Zrt. mell...
2016-12-22 16:53:23
Nőtt az Alteo árbevétele és eredménye az első háromnegyed évben
... árbevétel 22 százaléka származott villamosenergia-kereskedelemből, míg az energiatermelés 58 százalékát adta az árbevételnek. A külső partnereknek nyújtott üzemeltetési és karbantartási szolgáltatások részesedése a mutatóból már elérte a 14 százalékot - ismertették.
A vállalat októberben indította el földgáz-kereskedelmi üzletágát.
A Sinergyvel kibővült portfólió éves EB...
2016-11-21 13:02:07
Farmerama 2016. új szabályzat,11
... Általános Szerződési Feltételei

1. Alkalmazási terület

Az Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak a Bigpoint internetes portálján (www.bigpoint.com) elérhető szolgáltatásokra, az alkalmazás-áruházakban hozzáférhető internetes webhelyeire és játékaira (,,Webhelyek") és egyéb szolgáltatásaira (,,Szolgáltatások"). Ezen szolgáltatások kö...
2016-11-01 21:23:07
ÁSZ: lezárult a Magyar Légimentő Nonprofit Kft. ellenőrzése
... szabályszerűen gyakorolta, továbbá szabályszerűen alakította ki a vagyonnal való gazdálkodás feltételeit.
Hozzátették, hogy a kft. önköltségszámítási gyakorlata biztosította a szolgáltatások díjának átláthatóságát, de az önköltségszámítás rendjére vonatkozó szabályzattal a társaság nem rendelkezett.
Az ÁSZ a Magyar Légimentő Nonprofit Kft. ügyvezetőjének öt javaslatot f...
2016-10-19 12:15:55
KSH: 0,6 százalék volt az infláció szeptemberben
... emelkedett.
Január-szeptemberben a fogyasztói árak átlagosan 0,1 százalékkal emelkedtek az előző év azonos időszakához képest.
A legnagyobb mértékben a dohányáruk (4,0 százalék) és a szolgáltatások (1,3 százalék) drágultak szeptemberben az egy évvel korábbihoz viszonyítva. A szolgáltatások között a lakbérek 4,6, a lakáshoz kapcsolódó javítási karbantartási szolgáltatáso...
2016-10-11 10:11:24
NFM: 30 milliárd forint értékű kerékpárút fejlesztésről döntött a kormány
... Magyarország Szövetség - is egyeztetnek.
A legfontosabb célok közé sorolta a turizmust is támogató kerékpárút-fejlesztések előkészítése és végrehajtása mellett a kerékpáros szolgáltatások fejlesztését, a táblázás egységesítését.
Elmondta: 2018-ig országos turisztikai kerékpárút fejlesztési programot is kidolgoznak. Az országszerte egységes turisztikai útirányjelző tábla...
2016-08-03 13:22:00
Nőtt az Alteo árbevétele és eredménye az első negyedévben
... nőtt.
A Sinergy megvásárlásával egy új, a vállalatcsoportban korábban nem végzett szolgáltatás is megjelent, mert a Sinergy külső erőműveknek is nyújt üzemeltetési és karbantartási szolgáltatásokat, az ebből származó forgalom az összes árbevétel 11 százalékát tette ki - közölték.
A tájékoztatás szerint a vállalatcsoport számára kiugrási lehetőséget jelent az energiakeres...
2016-05-17 14:03:37
Pénztárgépek - NGM: mérlegeli a kormány a támogatást
... plasztikai sebészeti tevékenységet végzők, ...
2016-05-12 16:02:20
A plasztikai sebészek tiltakoznak az őket kedvezőtlenül érintő nyilatkozatok miatt
... motorkerékpáralkatrész-kereskedelmet és -ja...
2016-03-29 17:43:06
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Magyar Suzuki Zrt, Magyar Légimentő Nonprofit Kft, Általános Szerződési Feltételei, Általános Szerződési Feltételek, Magyarország Szövetség, piaci várakozások, első háromnegyed, infláció szeptemberben, első negyedévben, plasztikai sebészek, őket kedvezőtlenül, vállalat stratégiai, olajárak emelkedése, regionális kereslet, utasok számára, benne felhasznált, támogatási szerződést, külső partnereknek, vállalat októberben, vagyonnal való, szolgáltatások díjának, önköltségszámítás rendjére, fogyasztói árak, legnagyobb mértékben, szolgáltatások között, lakáshoz kapcsolódó, legfontosabb célok, kerékpáros szolgáltatások, táblázás egységesítését, országszerte egységes, ebből származó, összes árbevétel, tájékoztatás szerint, vállalatcsoport számára, szolgáltatásokat, szolgáltatásaira, szolgáltatásokra, kereskedelemből, megvásárlásával, energiatermelés, villamosenergia, vállalatcsoport, szolgáltatások, egységesítését, szabályszerűen, ügyvezetőjének, ellensúlyozták, átláthatóságát, szeptemberben,
© 2013 TVN.HU Kft.