Regisztráció  Belépés
Tüntetés-Több tízezres tömegre számít a rendőrség
Több tízezres tömegre számít a rendőrség a szombati tüntetésen
HÍR TV

2018. április 12., csütörtök 19:02

Már több mint százezren érdeklődnek a szombat délutánra szervezett ,,Mi vagyunk a többség! - Tüntetés a demokráciáért" nevű rendezvény iránt, amely 17.30-kor kezdődik a fővárosban az Operánál - ahonnan a tervek szerint a Kossuth ...
2018-04-14 09:27:48
Magyarországon a kormánypárt és a kormánybarát média terjesz
... fehéroroszok követték el. Mint arra a 444.hu videója is rámutatott: ez egy orosz propagandaoldalak által terjesztett álhír volt, aminek az volt a célja, hogy aláássa a lakosságnak a belga rendőrségbe vetett bizalmát.

Az orosz kötődésű forrásokat a média mellett a kormánytagok is előszeretettel használják. Az amerikai elnökválasztási kampányban tűnt fel a DC Leaks nevű p...
2018-04-05 21:02:04
Katalán válság - A függetlenség ellenzőinek ezrei tüntettek Barcelonában
...
A városi rendőrség hétezerre tette a spanyol, katalán és uniós zászlókkal, transzparensekkel tüntető tömeget, míg az eseményt meghirdető Katalán Civil Társadalom (SCC) nevű szervezet 200 ezerre becsülte a résztvevők számát.
Az egybegyűltek ugyanazon az útvonalon haladtak mint egy héttel ezelőtt azok az emberek, akik a független katalán köztársaság megvalósítását követelt...
2018-03-18 18:12:14
Megalakult az új katalán parlament, függetlenségpárti elnököt választott
...
A most kezdődő, 12. parlamenti ciklusban a katalán parlament házelnöke Roger Torrent lett, a függetlenségi Katalán Köztársasági Baloldal (ERC) 38 éves képviselője, aki egyben az eddigi legfiatalabb politikus ezen a poszton.

A képviselőt a szavazás második körében választották meg a tisztségre egyszerű többséggel, 65 igen szavazattal a 135 fős törvényhozásban.
...
2018-01-17 14:44:45
2018. évi történelmi évfordulók 01. 01.
... Európai Uniónak.
2008 -
Szlovénia adja az Európai Unió elnökét elsőként az új tagállamok közül.
Megszűnik a Magyar Köztársaság Határőrsége, mert beleolvad a Magyar Rendőrség kötelékébe.
Közigazgatási reform Oroszországban: 85 helyett 84 közigazgatási egység, miután Uszty-Ordinszkiji Burját AK Irkutszk része lesz.
2011 - Magyarországon megalakul...
2018-01-13 13:43:19
Évértékelő - A terrorizmus elleni küzdelem és a katalán válság fordította a legtöbb figyelmet Belgiumra 2017-be
... ellen, akik október végén Brüsszelbe utaztak. Madrid előrehozott helyi választásokat írt ki Katalóniában.
Puigdemont és feloszlatott kabinetjének négy tagja önként feladta magát a rendőrségen. A kötelező uniós eljárás megkezdését a belga hatóságok többször elhalasztották, végül december közepén lezárták az eljárást, mivel a spanyol hatóságok visszavonták az európai elfogatópa...
2017-12-28 07:10:56
Évértékelő - Spanyolországban a katalán politikai krízisről és a barcelonai terrormerényletről marad emlékezete
... a támadók robbanószerkezeteket gyártottak, amelyekkel még nagyobb szabású támadásokra készültek.
A 12 gyanúsított közül ketten ebben a robbanásban haltak meg, hat embert pedig a rendőrség agyonlőtt. Két gyanúsított emberölés és terrorszervezethez való tartozás vádjával őrizetben van, két másik társukat pedig feltételesen szabadlábra helyezték.
A terrorsejtet az északnyug...
2017-12-28 07:04:50
Katalán választás - Szokatlanul hosszú sorok voltak délelőtt a szavazóhelyiségeknél
... szavazatát a brüsszeli konzulátuson, vagy kérhetett volna levélben történő szavazást is.
A voksolás zavartalanságát 17 ezer rend...
2017-12-21 15:02:30
Műkincsek visszaszolgáltatása ellen tüntetők keveredtek összetűzésbe a katalán rendőrséggel
... visszaszolgáltatásáról döntött.
Kora reggel, amikor a múzeumban megkezdték a 44 műkincs becsomagolását, tüntetők jelentek meg az épületnél, több százan. Néhány órával később a katalán rendőrség szélesíteni kezdte a bejárat előtti biztonsági zónát, ekkor dulakodás alakult ki a szembenállók között.
A tüntetők katalán függetlenségi zászlókat lobogtattak és egyebek mellett a...
2017-12-11 17:02:51
Katalán választás - Több mint tízezren tüntetnek Katalónia függetlenségéért a belga fővárosban
... függetlenségünkért, s a politikai foglyok szabadon engedését követeljük" - tette hozzá.
Rendbontásról nem érkeztek hírek, és egyelőre úgy tűnik, hogy ellentüntetést sem hirdettek meg.
A rendőrség arról számolt be, hogy szigorú biztonsági intézkedéseket rendeltek el, végig kapcsolatban lesznek a szervezőkkel, s a helyszínen civil ruhás rendőrök is jelen vannak.
A fel...
2017-12-07 12:57:43
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Katalán Civil Társadalom, Roger Torrent, Katalán Köztársasági Baloldal, Európai Uniónak, Európai Unió, Magyar Köztársaság Határőrsége, Magyar Rendőrség, Uszty-Ordinszkiji Burját AK Irkutszk, kormánybarát média, függetlenség ellenzőinek, terrorizmus elleni, katalán válság, legtöbb figyelmet, katalán politikai, katalán rendőrséggel, belga fővárosban, szombati tüntetésen, szombat délutánra, tervek szerint, orosz propagandaoldalak, belga rendőrségbe, orosz kötődésű, média mellett, amerikai elnökválasztási, városi rendőrség, eseményt meghirdető, résztvevők számát, egybegyűltek ugyanazon, útvonalon haladtak, héttel ezelőtt, független katalán, most kezdődő, katalán parlament, függetlenségi Katalán, eddigi legfiatalabb, szavazás második, tisztségre egyszerű, kötelező uniós, belga hatóságok, spanyol hatóságok, európai elfogatópa, robbanásban haltak, rendőrség agyonlőtt, brüsszeli konzulátuson, voksolás zavartalanságát, múzeumban megkezdték, katalán rendőrség, bejárat előtti, szembenállók között,
© 2013 TVN.HU Kft.