Regisztráció  Belépés
Tallóztam
... azzal, hogy a kádban vagdosod az ereidet. Pedig nekem kicsit sem ijesztő és egyáltalán nem gondolok úgy rá, mint magányra vagy szomorú eseményre. Inkább szabadságnak érzem, nem pedig katasztrófának.

Ha belegondolsz, milyen az életem egyedülálló anyaként, akkor megérted, hogy miért ajándék nekem ez a három szabadnap. Van egy hároméves és egy ötéves kisfiam, mellettük dol...
2017-12-21 22:11:29
Liberálisok: demokratikus pártok nem működhetnek együtt a Jobbikkal
... izraeliek szabad prédájává vált". Az elnökhelyettes gyomorforgatónak nevezte, hogy van a parlamentben olyan ember, aki "ma is büszkén vállalja azokat a kijelentéseit". Még nagyobb katasztrófának nevezte, hogy a párt szóvivője, Mirkóczki Ádám még mindig úgy gondolja, hogy "nincs miért elhatárolódni ettől az elképesztően undorító zsidózástól".
Egy kérdésre válaszolva azt mondta...
2017-11-16 12:50:48
KKM: nincs magyar érintettje a portugáliai és spanyolországi erdőtüzeknek
... ember evakuálását tették szükségessé.
A konzuli szolgálat folyamatos kapcsolatban áll a hatóságokkal és a regisztrált magyar állampolgárokkal, jelenlegi tudomásuk szerint a katasztrófának nincs magyar érintettje.
A KKM őszinte részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak, a sérülteknek pedig mielőbbi gyógyulást kívánt.
Portugáliában becslések szerint az év el...
2017-10-16 15:03:17
KKM: nincs magyar érintettje a németországi viharnak
... követelő viharról, amely különösen Berlinben és Hamburgban végzett szörnyű pusztítást.
A konzuli szolgálat kapcsolatban áll a hatóságokkal, és jelenlegi tudomásuk szerint a katasztrófának nincs magyar érintettje - közölték.
A KKM őszinte részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak, a sérülteknek pedig mielőbbi gyógyulást kívánt.
Legalább heten meghaltak és s...
2017-10-06 11:02:29
Rekordmennyiségű eső zúdult Isztambulra
... a hajó- és kompforgalmat, a tengerszoros alatt húzódó kétszintű Eurázsia-alagútban pedig egyirányúsították a közlekedést.
Ahmet Arslan török közlekedési miniszter természeti katasztrófának minősítette a történteket. Binali Yildirim miniszterelnök később közölte, hogy az incidensnek nincs halálos áldozata.
A Meteorológiai Főigazgatóság tájékoztatása alapján a délutáni órá...
2017-07-18 18:13:26
Előző Életek - Jövendő Életek: Biorobotok
... vagyunk.
Dr. G.: Mesélj még a földalatti bázisotokról!
Kim: Az összes komplexumunk a föld alatt van, és teljesen lerombolhatatlan. Még ha az egész világ áldozatul esne va­lamilyen katasztrófának, mi akkor sem károsodnánk. Remélhetőleg a munkánk megakadályozza az emberi pusztí­tást.
Dr. G: Milyen a családod?
Kim: Nekünk nincs családunk. Genetikai beavatkozások e...
2017-07-07 22:43:08
Napról napra szánalmasabb küzdelmet vívtok a valósággal, és
... az alapfokú oktatástól a felsőoktatásig, Magyarország már csak a nemzeti össztermék 3,93 százalékát fordítja erre a területre (2003-ban ez még 5,9% volt). És ez csak egy része a katasztrófának.

A legalább ennyire fontos része, amiről soha nem esik szó, hogy miközben Lázár is a lexikális tudást mérő TIMSS-felméréssel döngeti a mellét (mellesleg ebből az is kiderül, hogy ...
2016-12-09 13:46:44
Mindenkinek meg lehet ezt köszönni, kedves Imréné. Csak Orbá
... szavazni!

Nem tudom, hány ilyen Kusovszkyné dolgozik Orbán Viktor nagyobb dicsőségére, de remélhetőleg tisztában vele Imréné, hogy ő is felelőse lesz annak a szociális katasztrófának, ami felé tart az ország. A társadalomból kilökött fogyatékkal élők, az önmagukat ellátni képtelen betegek és öregek, a segítség nélkül maradt demenciában szenvedők, a munkaerőpiacra kihajt...
2016-12-09 09:37:30
Obama elnök Louisianában az árvízkárosultaknak: nem vagytok egyedül
...
Az elnök a Sandy hurrikán óta legsúlyosabb természeti katasztrófának nevezte az áradásokat. Obama helyi idő szerint kedden délután érkezett pár órás látogatásra a déli szövetségi állam, Louisiana fővárosába, Baton Rouge-ba.
Vizitjére erős bírálatok és támadások kereszttüzében került sor. Obama ugyanis amúlt héten nem szakította meg az elegáns massachusettsi üdülőhelyen,...
2016-08-23 23:53:31
KAMÉLEONORSZÁG – A BELSŐ HÁTTÉRHATALOM
... melyik érában bukott ki a dolog. Ezért nem lehetett még csak vizsgálni sem a NAV-ot, s ezért nincsenek a Quaestor-ügynek, a devizahitelezés törvénytelenségeinek vagy a vörösiszap katasztrófának közigazgatási felelősei.

Ha tetszik, nevezhetjük ezt az egészet háttérhatalomnak. Változás pedig csak akkor lesz, ha ezt a belső háttérhatalmat - s annak lényegét - a...
2016-05-29 19:06:48
1 2 3 7 8 .11 12 .14 15 16 
Címkék: Előző Életek, Jövendő Életek, Csak Orbá, BELSŐ HÁTTÉRHATALOM, Mirkóczki Ádám, Ahmet Arslan, Binali Yildirim, Meteorológiai Főigazgatóság, Orbán Viktor, Baton Rouge-ba, németországi viharnak, kádban vagdosod, életem egyedülálló, három szabadnap, ötéves kisfiam, elnökhelyettes gyomorforgatónak, parlamentben olyan, párt szóvivője, elképesztően undorító, kérdésre válaszolva, konzuli szolgálat, regisztrált magyar, katasztrófának nincs, áldozatok hozzátartozóinak, sérülteknek pedig, tengerszoros alatt, incidensnek nincs, földalatti bázisotokról, összes komplexumunk, föld alatt, egész világ, munkánk megakadályozza, emberi pusztí­tást, alapfokú oktatástól, nemzeti össztermék, legalább ennyire, lexikális tudást, szociális katasztrófának, társadalomból kilökött, önmagukat ellátni, segítség nélkül, munkaerőpiacra kihajt, déli szövetségi, elegáns massachusettsi, vörösiszap katasztrófának, egészet háttérhatalomnak, belső háttérhatalmat, rekordmennyiségű, hozzátartozóinak, háttérhatalomnak, állampolgárokkal,
© 2013 TVN.HU Kft.