Regisztráció  Belépés
A magyar futsalválogatott kikapott Csehországtól
... vége előtt még 3-3-as döntetlenre állt a meccs, de az utolsó percben három találat is született, és a tartalékos összeállításban szerepelt magyar válogatott végül egy góllal kikapott.
Kedden a szlovák, szerdán pedig a lengyel válogatott lesz a magyarok ellenfele Nymburkban.
A torna keretében az országok U21-es válogatottjai is megmérkőznek egymással: hétfőn a magyar koro...
2018-09-24 22:24:36
Bundesliga - Sallai Roland bekerült a forduló válogatottjába
... decemberben győzött idegenben bajnoki meccsen.
Christ...
2018-09-24 17:43:45
Köznevelési kerekasztal - Maruzsa: szeptember 30-ig tart Nemzeti alaptanterv munkaanyagának véleményezése
... Hozzátette: a PSZ ugyanakkor nem mond le az érdekegyeztetés jogszabályban rögzített színtereiről, a kerekasztalt szakmai, konzultációs fórumnak tekintik.
Jelezte: a Nat-tal összefüggésben kedden összesítik a hozzájuk beérkezett, szakmacsoportonkénti véleményeket, amelyet eljuttatnak az illetékesek számára.
A tanácskozáson szó volt még a tanévkezdéssel összefüggő kérdések...
2018-09-24 16:34:35
Katonai öttusa-vb - Két magyar egyéni világbajnok a mezőnyben
... két egyéni világbajnok, Kovács Sarolta és Marosi Ádám lesz, mellettük a csapatvilágbajnok Alekszejev Tamara, továbbá Józan Beáta, Szabó Illés és Tomaschof Soma szerepel.
A versenyen kedden a nők, szerdán a férfiak selejtezőjére kerül sor, csütörtökön a női, pénteken a férfi döntőt, szombaton pedig a vegyes váltók döntőjét rendezik a Dózsa György úti sporttelepen.
A kato...
2018-09-24 15:03:25
Taskenti tenisztorna - Stollár Fanny szetthátrányból nyert
... orosz - aki szabadkártyával indult a tornán - 134., a 20 éves szlovén 74. a világranglistán.
Stollár az orosz Anna Blinkova oldalán párosban is ...
2018-09-24 12:43:47
Merkel: a kormánypártok túl sokat foglalkoztak önmagukkal, ezen változtatni kell
... több erőszakos esemény történt.
A kormánypártok vezetői - Angela Merkel, Horst Seehofer belügyminiszter, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnöke és Andrea Nahles, az SPD elnöke - kedden abban egyeztek meg, hogy Hans-Georg Maassen államtitkár lesz a belügyminisztériumban, jóval magasabb fizetésért, és érkezése miatt nyugdíjaznak egy SPD-s kötődésű államtitkárt, Gunther A...
2018-09-24 12:23:14
Budapesti napok kezdődnek Moszkvában
...
A Moszkvai Kereskedelmi és Iparkamarában kedden üzleti fórumot rendeznek, amelynek keretében szakértői kerekasztal-beszélgetéseket tartanak, majd a turizmus és a közlekedés fejlesztéséről, valamint a lakosság szociális védelméről lesz szó. A Szalay-Bobrovniczky Alexandra budapesti főpolgármester-helyettes vezette magyar küldöttség moszkvai szociális intézményeket is felkeres ...
2018-09-24 11:33:33
Viccek
... Haver! Én soha többé nem engedem vezetni az asszonyt!
- Miért, mi történt?
- Voltunk nemrég külföldön, de a kedves párom annyira rosszul vezetett, hogy a GPS nem az útirányt
mondta, hanem a Miatyánkot...
A hasát behúzva áll a pasi a fürdőszobamérlegen. A felesége gúnyosan odaszól neki:...
2018-09-24 10:44:26
A német kormánypártok lezárták az alkotmányvédelmi hivatal vezetője körüli vitájukat
... történt.
A kormánypártok vezetői - Horst Seehofer, Andrea Nahles és Angela Merkel kancellár, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke - vasárnap az öt nappal korábbi megállapodásukat módosították. Kedden abban egyeztek meg, hogy Hans-Georg Maassen államtitkár lesz a belügyminisztériumban, jóval magasabb fizetésért, és érkezése miatt nyugdíjaznak egy SPD-s kötődésű államtitkárt...
2018-09-23 21:44:37
Markáns hidegfront érkezik viharos széllel és zivatarokkal
... kitart.
A szakember azt is elmondta: a front átvonulását kezdetben rövid ideig tartó zápor, zivatar kísérheti. Az átvonuló hidegfront mögött jelentősen lehűl a levegő. A Balatonnál hétfőn 16, kedden 13 fokos maximum hőmérsékletre lehet számítani - tette hozzá.
Az országos előrejelzés szerint a legalacsonyabb hőmérséklet hétfőn 9-15 fok között alakul, a legmagasabb hőmérs...
2018-09-23 19:33:18
1 2 3 ...................1935 1936 ..........2903 2904 .........3870 3871 3872 
Címkék: Sallai Roland, Stollár Fanny, Kovács Sarolta, Marosi Ádám, Alekszejev Tamara, Józan Beáta, Szabó Illés, Tomaschof Soma, Dózsa György, Anna Blinkova, Angela Merkel, Horst Seehofer, Keresztényszociális Unió, Andrea Nahles, Hans-Georg Maassen, Gunther, Moszkvai Kereskedelmi, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Kereszténydemokrata Unió, magyar futsalválogatott, forduló válogatottjába, német kormánypártok, alkotmányvédelmi hivatal, utolsó percben, tartalékos összeállításban, góllal kikapott, lengyel válogatott, magyarok ellenfele, torna keretében, országok U21-es, magyar koro, érdekegyeztetés jogszabályban, kerekasztalt szakmai, hozzájuk beérkezett, illetékesek számára, tanévkezdéssel összefüggő, csapatvilágbajnok Alekszejev, versenyen kedden, férfiak selejtezőjére, férfi döntőt, vegyes váltók, orosz Anna, kormánypártok vezetői, közlekedés fejlesztéséről, lakosság szociális, kedves párom, hasát behúzva, felesége gúnyosan, front átvonulását, átvonuló hidegfront, országos előrejelzés, legalacsonyabb hőmérséklet,
© 2013 TVN.HU Kft.