Regisztráció  Belépés
Budaházyék szerint az elsőfokú ítélet egy hamis okirat
... született, az perújításra ad majd lehetőséget.

Budaházy György a tanács elnökével szemben kizárási indítványt terjesztett elő elfogultság miatt, mivel a bíró korábban részt vett az előzetes letartóztatásával kapcsolatos döntéshozatalban. Ügyvédje, Szikinger István nem csatlakozott védence az előterjesztéséhez, de megjegyezte, ,,nem elegáns", hogy nem olyan bí...
2018-02-13 22:24:37
Betiltották a Sztálin halála című brit-francia filmszatírát Oroszországban
... irányul, hogy megsértse az orosz (szovjet) ember méltóságát és az embernek a társadalmi és nemzeti hovatartozáson alapuló alsóbbrendűségét propagálja". A szerzők úgy vélték, hogy a film előzetese sértő módon viszonyul az ország himnuszához (amelynek szövegét egyébként mind annak szovjet, mind pedig orosz változatában Nyikita Mihalkov apja írta).
A levél szerzői szerint a film...
2018-01-23 16:43:25
Német kormányalakítás - Továbbra is bizonytalan a német koalíciós tárgyalások kezdetének időpontja
... el. A szociáldemokraták az eddigi nyilatkozatok szerint főleg a munkajogi szabályozás, az egészségügy és a menekültpolitika területén próbálnak majd kiharcolni az CDU/CSU-val folytatott előzetes egyezetésen elfogadott megállapodásban foglaltakon túlmutató eredményeket.
Ha sikerül kidolgozni egy koalíciós szerződést, a mintegy 450 ezres tagságú SPD pártszavazással, a tagság v...
2018-01-23 15:54:12
BM: januártól széles körűvé válik az elektronikus ügyintézés
... állampolgárok az elektronikus ügyintézést biztosító szervnél egységes, személyre szabott ügyintézési felületen intézhetik ügyeiket.
A BM az MTI kérdésére azt is közölte: minden szolgáltatást előzetes teszteltek, illetve jelenleg is tesztelnek, de az indulás után is folyamatosan várják a felhasználók észrevételeit - fűzték hozzá.
Az Országgyűlés decemberben fogadta el az ...
2017-12-19 15:53:10
Őrizetbe vettek négy embert Angliában terrorcselekmény előkészítésének gyanújával
... őrizetbe.
A területileg illetékes északkelet-angliai terrorelhárító rendőrségi szolgálat - Counter Terrorism Policing North East - beszámolója szerint az összehangolt akció tervezett volt és előzetes hírszerzési tevékenységre alapult. A szolgálat biztosította a helyi lakosságot arról, hogy mindazokat sikerült elfognia, akiket ebben az ügyben keresett.
A hatósági tájékozt...
2017-12-19 13:32:45
Tour de Hongrie - Amerikai, lengyel és olasz profi csapat is nevezett
... hogy rögtön nevezett egy olyan csapat, amely általában ott van a Giro d'Italia mezőnyében" - nyilatkozta Eisenkrammer Károly, a viadal főszervezője az esemény honlapján.
Elárulta: előzetesen arra számított, hogy az emelt szinten az első évben bizonyítaniuk kell, illetve fel kell kelteniük a nagy csapatok érdeklődését.
A Tour de Hongrie augusztus 14-én rajtol, és 19-én f...
2017-12-19 11:42:42
Rövidpályás úszó Eb - Jakabos nem indul, végleges a magyarok programja
... verseny előtt a magyarok véglegesítették programjukat: a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka nyolc számban áll rajthoz, mivel úgy döntött, kihagyja a 400 méteres gyorsúszást.
Az előzetesen megadottakhoz képest Bernek Péter a 200 méter hátat és a 200 méter gyorsot hagyja ki, míg Gyurta Gergely csak a 400 méter vegyesre koncentrál, ezért elköszönt a 400 és az 1500 méter ...
2017-12-12 17:02:31
Jeruzsálem státusza - Az antiszemita tüntetések tiltását sürgeti a németországi zsidóság legnagyobb szervezete
...
Josef Schuster, a Németországi Zsidók Központi Tanácsának (ZdJ) elnöke egy keddi lapinterjúban kifejtette: meg kell vizsgálni, hogy miként lehet előzetesen, "egyetemesen megakadályozni az antiszemita demonstrációkat".
El kell érni, hogy ne lehessen engedélyeztetni "egyértelműen antiszemita jellegű" demonstrációkat - mondta.
A múlt hét végén tartott Amerika-, és Izr...
2017-12-12 15:51:37
Katalán választás - Megkezdődött a választási kampány Katalóniában
...
A függetlenségpárti Katalán Köztársasági Baloldal (ERC) hajnalig tartó kampánynyitó rendezvényén üresen hagyták azon tagjaik székét, akik jelenleg előzetes letartóztatásban vannak a katalán függetlenségi népszavazás illegális megrendezése, és a katalán függetlenség október 27-i parlamenti kinyilvánítása miatt. Köztük van Oriol Junqueras listavezető is.
"Oriol Junqueras t...
2017-12-05 20:45:00
Jövőre újra Budapesten a WWE pankráció sztárjai
...
A szervezők keddi tájékoztatása szerint a showelemekkel tarkított, látványos eseménynek a Papp László Budapest Sportaréna ad majd otthont május 14-én, hétfőn.
Az előzetes tervek alapján AJ Styles, Shinsuke Nakamura, Charlotte Flair, The New Day, Naomi, Kevin Owens és Jinder Mahal is ringbe lép a gálán.
A jegyárusítás november 24-én indul, a livenation.hu és a ticket...
2017-11-21 11:21:30
1 2 3 .........33 34 ....49 50 .....65 66 67 
Címkék: Budaházy György, Szikinger István, Nyikita Mihalkov, Counter Terrorism Policing North East, Eisenkrammer Károly, Hosszú Katinka, Bernek Péter, Gyurta Gergely, Josef Schuster, Németországi Zsidók Központi Tanácsának, Katalán Köztársasági Baloldal, Oriol Junqueras, Papp László Budapest Sportaréna, Shinsuke Nakamura, Charlotte Flair, Kevin Owens, Jinder Mahal, elsőfokú ítélet, hamis okirat, német koalíciós, elektronikus ügyintézés, magyarok programja, antiszemita tüntetések, németországi zsidóság, választási kampány, tanács elnökével, bíró korábban, előzetes letartóztatásával, film előzetese, ország himnuszához, levél szerzői, eddigi nyilatkozatok, munkajogi szabályozás, menekültpolitika területén, koalíciós szerződést, elektronikus ügyintézést, indulás után, felhasználók észrevételeit, területileg illetékes, összehangolt akció, szolgálat biztosította, helyi lakosságot, ügyben keresett, hatósági tájékozt, olyan csapat, viadal főszervezője, esemény honlapján, emelt szinten, első évben,
© 2013 TVN.HU Kft.