Belépés
Külföldi sajtó Magyarországról - Brit lap a kormány iránti bizalom növekedéséről, francia lap a külföldi ösztön
... kormányzatai iránt növekszik, annak ellenére, hogy ezekben az országokban hanyatlóban vannak a demokrácia normái. Az okok között azt emelték ki, hogy a demokrácia nem gyökeresedett meg kellőképpen a szóban forgó társadalmak jelentős részének politikai tudatában.
A tanulmány Magyarország esetében megállapítja, hogy "a jogállamiság Orbán Viktor kormányzása alatt jelentősen csor...
2018-10-10 14:22:16
Romániai referendum - A kezdeményezők nem adják fel és a pártokat hibáztatják a bojkottért
... millió támogató aláírást.
Az egyesület vezetője szerint hatalmas referendum-ellenes propagandagépezettel kellett szembenézniük és a pártokat bírálta azért, hogy nem tájékoztatták kellőképpen a lakosságot. Hangsúlyozta, kezdeményezésük nem volt politikai jellegű annak ellenére, hogy a referendum bojkottálására felszólítók ezt akarták elhitetni a választókkal.
A referendum...
2018-10-08 12:22:24
Mi a megfejtés nr. 74 ?
... amik átmentek a próbán, ami a következő volt:

- a párom ne tudja megfejteni
- a fiam ( atomfizikus ) fejtse meg ...
2018-10-03 15:11:40
Ha kellőképpen

Ha kellőképpen érzékivé váltok, még a leghétköznapibb dolgokat is érezni fogjátok: érezni fogjátok az öltözeteteket, érezni fogtok egy pohár hideg italt, egy csésze meleg kávét vagy teát, érezni fogjátok a kávé aromáját, a forrásban lévő tea illatát - és egyre gazdagabbá, egyre élőbbé vá...
2018-09-26 18:05:23
Merkel: a kormánypártok túl sokat foglalkoztak önmagukkal, ezen változtatni kell
... foglalkoztak saját magukkal, és a szövetségi alkotmányvédelmi hivatal (BfV) vezetője, Hans-Georg Maassen ügyében első próbálkozásra helytelen döntést hoztak, mert nem vették figyelembe kellőképpen, hogy "mi mozgatja teljesen jogosan az embereket, amikor előléptetésről hallanak".
"Nagyon sajnálom, hogy ez megtörténhetett" - mondta Angela Merkel. A döntést felülvizsgálták és me...
2018-09-24 12:23:14
Bölcsességek
... bálvány nem szereti látni a szobrászt,
aki faragta; a lekötelezett szeme nem kívánja jótevőjét. Az adásban az a nagy
fortély, hogy kevésbe kerüljön és nagyon áhítsá...
2018-09-17 08:38:18
A templomban, majd az iskolaudvaron nyitotta meg a tanévet az újraalapított marosvásárhelyi katolikus gimnázium
... ezzel együtt kell élni. Szerinte a gáncsoskodásnak az a célja, hogy félelmet és bizonytalanságérzetet ébresszen a közösségben. Az igazgató azonban úgy vélte, hogy az iskola tanárai kellőképpen megedződtek ahhoz, hogy a gáncsoskodás ellenére biztonságos oktatási körülményeket tudjanak biztosítani a diákoknak.
A marosvásárhelyi katolikus gimnázium miniszteri rendelettel alakult...
2018-09-10 15:51:49
Kun Magdolna: Fejet hajtva


Fejet hajtva

Drága, nagymamám, valahogy mindig kimaradt,
hogy kellőképpen megköszönjem fáradságodat,
s azt a sok együtt töltött órát, napot, évet,
melyekben méltán fellelhett...
2018-09-02 17:04:15
Levél 8.20
...
Jó, reggel!
Mai nap Ünnepről szól. Ma, köszöntjük István, és Vajk nevű honfi társainkat. Hétfő van,még a hosszú hétvége utolsó pihenő napja. Használjuk ki a lehetőséget. Kellőképpen figyeljünk egymásra akik elmennek megnézni a tűzijátékot. Véleményem szerint ez nem kellene, vagy ha igen, akkor kisebb verzióban.
Szép napot!

Isten, Áldja meg Magyarországot...
2018-08-20 04:52:17
Féja Géza: Szent István népe
... dolgok is megmozdultak: mikor I. Béla a székesfehérvári országgyűlésre minden faluból két-két érdemes embert hívott meg, hogy a kereskedői uzsora meggátlására kibocsájtott törvényt kellőképpen megmagyaráztassa, a küldöttek ellepték a fehérvári mezőt, azonnal vezetőket választottak maguk köréből, faemelvényeket ácsoltak, fölküldték reájuk a maguk választotta vezetőket és a szavukat...
2018-08-18 20:20:06
1 2 3 .......................143 144 ............215 216 ............285 286 287 
Címkék: Féja Géza, Szent István, Orbán Viktor, Hans-Georg Maassen, Angela Merkel, kormány iránti, külföldi ösztön, pártokat hibáztatják, iskolaudvaron nyitotta, újraalapított marosvásárhelyi, országokban hanyatlóban, demokrácia normái, okok között, szóban forgó, tanulmány Magyarország, jogállamiság Orbán, egyesület vezetője, pártokat bírálta, referendum bojkottálására, következő volt, leghétköznapibb dolgokat, pohár hideg, csésze meleg, kávé aromáját, forrásban lévő, szövetségi alkotmányvédelmi, döntést felülvizsgálták, lekötelezett szeme, igazgató azonban, iskola tanárai, gáncsoskodás ellenére, marosvásárhelyi katolikus, hosszú hétvége, székesfehérvári országgyűlésre, kereskedői uzsora, küldöttek ellepték, fehérvári mezőt, maguk választotta, megmagyaráztassa, alkotmányvédelmi, marosvásárhelyi, leghétköznapibb, kezdeményezésük, megtörténhetett, magyarországról, felülvizsgálták, székesfehérvári, gáncsoskodásnak, faemelvényeket, előléptetésről, országgyűlésre, magyarországot, bojkottálására, iskolaudvaron,
© 2013 TVN.HU Kft.