Regisztráció  Belépés
Elefánt plüss szundikendő
alvás közben k...
2018-04-12 14:13:22
Ideje van a gyógyulásnak, a bennünk lévő fájdalmak elengedés
... figyelj nagyon Szíved tisztaságára, hogy a SZÍV és a TUDAT összekapcsolódásában egy újfajta energetikai rendszert tudj működtetni!
Testedben, lelkedben, bárhol felmerül valamilyen kellemetlen érzés,- SZÍVED isteni Lángjában, a Szent Tűzben, a Szent Fényben hagyd, hogy minden feloldódjon.
Csak a Szívedre figyelj, az isteni Szentségre mely benned él.
Az összes figyelm...
2018-03-22 10:37:43
Tallóztam
... fogyasszon.

Fokhagyma

A fokhagyma nagyon erős antibakteriális és fájdalomcsillapító hatással rendelkezik. Egy-két gerezd fokhagymát forraljon rövid ideig tejben, majd igya meg. Kellemetlen íze hamar megszokható, a legrosszabb köhögést is elmulasztja.

Juharszirup

A juharszirup olyan természetes cukrokat tartalmaz, amit bárki nyugodtan fog...
2018-03-14 15:04:28
Hatékony otthoni gyógymódok a köhögés megszűntetésére
... fogyasszon.

Fokhagyma

A fokhagyma nagyon erős antibakteriális és fájdalomcsillapító hatással rendelkezik. Egy-két gerezd fokhagymát forraljon rövid ideig tejben, majd igya meg. Kellemetlen íze hamar megszokható, a legrosszabb köhögést is elmulasztja.

Juharszirup

A juharszirup olyan természetes cukrokat tartalmaz, amit bárki nyugodtan fo...
2018-03-12 06:10:07
Kincsek otthonra: 12 legfontosabb illóolaj
... órát vesz igénybe, az aromaterápiás masszázs után tehát ne zuhanyozzunk le rögtön! Az illóolajok csakis erősen hígított formában, ún. bázisolajba keverve kerülhetnek a bőrre, különben kellemetlen, égető érzést, bőrirritációt okoznak.Hígításra a hidegen sajtolt, nagy tisztaságú olajok a legalkalmasabbak. Különösen ajánlott a könnyen beszerezhető napraforgóo...
2018-03-10 22:24:36
Vannak olyan emberek, akiknek keressük a társaságát
... velük való találkozás élvezetet okoz nekünk,
és előnyöket rejt magában. Viszont vannak olyan emberek, akik elől kitérünk,
mert untatnak minket,...
2018-03-09 09:30:34
Hogyan és mit mozogjon, aki COPD-ben szenved ?
... segít elkerülni, enyhíteni a légszomjat.

Figyelje a test jelzéseit! Hagyja abba az edzést, ha szédül, ha erősen ver a szíve, ha gyengének érzi magát, ha fullad, vagy ha egyéb kellemetlen érzést tapasztal. Ha nagy fájdalma van, mindenképpen beszéljen erről az orvosával.

Edzés előtt mindig tájékozódjon az időjárásról! Egyes időjárási viszonyok - túl meleg...
2018-03-04 20:58:23
A megbocsájtás a szeretet kifejezési formája..
... egy személyhez vagy helyzethez, akinek vagy aminek nem tudsz megbocsájtani, ez pedig olyan mintha hozzá lennél láncolva.
Kiszakít a jelen pillanatból, életed jelen idejéből és kellemetlen állapotba visz.
Fontos megbocsátanunk másoknak, de az önmagunknak való megbocsájtás még ennél is fontosabb.
Ha mi ily módon változunk, akkor önmagunk elfogadása, az önmagunknak val...
2018-03-03 14:01:30
Tíz tipp, hogy mire használd a levendulát!
... Ekcéma
Keverj össze levendula olajat más illóolajakkal (olíva, szezám, stb), majd masszírozd be az érintett területre. Nyugtató hatása segít csökkenteni az ekcémával járó bőrpirosodást és kellemetlen érzést is.

9. Pattanás
A levendula az egyik legjobb természetes megoldás a pattanások ellen. Adj pár csepp illóolajat egy sima krémhez és használd hetente párszor...
2018-02-19 10:41:24
Menj ki a kényelmes zónádból ...
Feladó: Sweet_Iris
. 02. 05:54:32

- Menj ki a kényelmes zónádból!
Csak te tudsz növekedni ha hajlandóak kellemetlen érzést érezni
és kényelmetlen, amikor te próbálj ki valami újat."
"Brian Tracy"...
2018-02-10 15:10:34
1 2 3 ...............47 48 .......70 71 .......93 94 95 
Címkék: Szent Tűzben, Szent Fényben, Brian Tracy, bennünk lévő, köhögés megszűntetésére, szeretet kifejezési, kényelmes zónádból, újfajta energetikai, isteni Szentségre, összes figyelm, fokhagyma nagyon, legrosszabb köhögést, juharszirup olyan, aromaterápiás masszázs, illóolajok csakis, hidegen sajtolt, könnyen beszerezhető, test jelzéseit, személyhez vagy, jelen pillanatból, önmagunknak való, érintett területre, ekcémával járó, egyik legjobb, pattanások ellen, sima krémhez, legalkalmasabbak, megszűntetésére, antibakteriális, megbocsátanunk, aromaterápiás, bőrpirosodást, bőrirritációt, megbocsájtani, illóolajakkal, tisztaságára, gyógyulásnak, mindenképpen, megbocsájtás, tájékozódjon, beszerezhető, zuhanyozzunk, kényelmetlen, legfontosabb, megszokható, kellemetlen, természetes, szundikendő, feloldódjon, juharszirup, elmulasztja, kerülhetnek, rendelkezik, energetikai, napraforgóo, bázisolajba, legrosszabb, időjárásról, önmagunknak, csökkenteni, photobucket, pillanatból, illóolajok, fokhagymát, pattanások, masszírozd, szentségre,
© 2013 TVN.HU Kft.