Regisztráció  Belépés
Mai harmónia kártyám
... alkalmazkodás a kapcsolatban ugyanolyan veszélyes, mint a túlzott szabadságvágy, ha képtelen vagy alkalmazkodni.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy a szabadságnak kart karba öltve kellene járnia az alkalmazkodó képességgel.
Gondolkodj el azon, hogy szabadságod megélése címén tett cselekedeteiddel nem kényszerítesz-e másokat túlságos alkalmazkodásra, vagy neke...
2017-03-24 07:56:14
Miért nem lehet törölni pl decotext@tvn.hu felhasználót törölni?
Kedves Deco!!Még mindig nem kaptam választ arra nézve,hogy én mi a helyzet az igazi költőkkel Pl:Ady,Petőfi.Arany.Radnóti.Csokonai ,Balassi és így tovább a pénz nem minden ..Te is halandó ember vagy. Van egy olyan érzésem,hogy nem is akarod érteni. Nem akarom a te stílusodban folytatni. Cavintont kellene szedned. Csak ennyit .Nagyon kérlek,hogy felejts el!!...
2017-03-24 07:23:19
Amerikai szenátorok kétpárti javaslatot terjesztettek elő az Irán elleni szankciók szigorítására
... lényegében törvényerőre emelné a korábban megfogalmazott szankciókat, amelyeket azonban csak elnöki rendelet szabályoz.
A tervezet szerint az amerikai elnöknek kötelezően zárolnia kellene az ENSZ Irán-ellenes fegyverembargóját bármi módon megsértő személyek, vagy jogi személyek vagyonát is.
Robert Menendez, New Jersey-i szenátor az amerikai közszolgálati rádióban (NPR) e...
2017-03-24 07:04:25
B. Molnár Márta: Hamvas Béla, az ember...
... ugyancsak Tiszapalkonyáról került Bokodra, - s nem sokkal utánuk került oda Béla bácsi is.
Szabó Mihály mérnök úr, és Sz. Erzsike, fiatalok voltak akkor. Élhetnek még, - talán, meg kellene keresni, és meg kellene kérdezni őket, - addig, amíg még lehet. Addig, - amíg még lehet.
Szívesen emlékszem vissza rájuk.
Szabó Mihály mérnök urat mindenki tisztelte. Bár akkor, -...
2017-03-23 22:37:08
Szijjártó: az uniót a képmutató és hazug brüsszeli bürokratáktól kell megvédeni
... Szerinte az Európai Bizottság kudarcot vallott a válságkezelés során, és úgy vélte: a testület alelnökének ilyenkor a "Magyarország és Lengyelország elleni lázítás" helyett inkább arról kellene beszélnie, hogy nem sikerült válaszokat adnia az Európai Bizottságnak az általa felsorolt súlyos kérdésekre.
Szijjártó Péter azt mondta, világos, hogy Frans Timmermanst frusztrálja, h...
2017-03-23 18:27:41
A biztonság és a szakemberhiány is téma volt a Századvég gazdaságkutató Turizmus konferenciáján
... hangsúlyozta, hogy jól meg kell különböztetni egymástól a rendezvényeket, azért, hogy nemzetközileg is vonzóak legyenek és több látogatójuk legyen. A Magyar Turisztikai Ügynökségnek fel kellene mérnie, hogy milyen rendezvényeknek lehet ilyen sikere, és csak azoknak kell állami segítség - mondta.
Regős Gábor, a Századvég kutatócsoport vezetője is azt erősítette meg, hogy szüks...
2017-03-23 18:26:13
A Jobbik magyarázatot követel az amerikai kémkedési ügyben
... utal az is, hogy a rendőrség formai hibát vétve gondoskodott arról, hogy egye...
2017-03-23 18:19:06
Bekérették Törökország uniós nagykövetét Erdogan fenyegetésként értékelt kijelentései miatt
... m...
2017-03-23 18:15:08
Ombudsman: ki kell egészíteni az iskolai fegyelmi eljárás szabályozását
... jogsérelmek egy része már a jogalkotás szintjén megelőzhető lett volna. Ezért az ombudsman szerint összhangba kell hozni a fegyelmi határozat kihirdetésének jogintézményét a törvénnyel, és meg kellene alkotni a diákönkormányzat véleményezési jogával kapcsolatos szabályozást. A tényállás megfelelő tisztázása érdekében pótolni kellene a sértettek és a tanúk meghallgatására vonatkozó...
2017-03-23 18:14:05
Almán is meg lehet élni.....
... van, vagy a hölgyeknél jól használható a menstruációs zavarok megszüntetésére. Minden embernek, de főleg azoknak, akik rendszeresen ülő munkát végeznek, legalább minden második hónapban kellene almakúrát tartani. Ez azt jelenti, hogy legalább egy napig csak almát ehet.

Lehetőleg csak egészséges, lédús, és érett almát együnk.

Lehetőleg törekedjünk arra, hogy...
2017-03-23 13:15:32
1 2 3 ...............4556 4557 .......6834 6835 ........9111 9112 9113 
Címkék: Molnár Márta, Hamvas Béla, Bekérették Törökország, Kedves Deco, ENSZ Irán-ellenes, Robert Menendez, Szabó Mihály, Európai Bizottság, Európai Bizottságnak, Szijjártó Péter, Frans Timmermanst, Magyar Turisztikai Ügynökségnek, Regős Gábor, amerikai kémkedési, iskolai fegyelmi, kapcsolatban ugyanolyan, túlzott szabadságvágy, szabadságnak kart, alkalmazkodó képességgel, igazi költőkkel, olyan érzésem, korábban megfogalmazott, tervezet szerint, amerikai elnöknek, amerikai közszolgálati, válságkezelés során, testület alelnökének, általa felsorolt, rendőrség formai, jogalkotás szintjén, ombudsman szerint, fegyelmi határozat, diákönkormányzat véleményezési, tényállás megfelelő, tanúk meghallgatására, menstruációs zavarok, napig csak, diákönkormányzat, tiszapalkonyáról, cselekedeteiddel, rendezvényeknek, megszüntetésére, alkalmazkodásra, meghallgatására, gazdaságkutató, megfogalmazott, rendezvényeket, fenyegetésként, konferenciáján, szakemberhiány, kihirdetésének, jogintézményét, alkalmazkodni, nemzetközileg,
© 2013 TVN.HU Kft.