Regisztráció  Belépés
Fővárosi Közgyűlés - A tervek szerint jövőre megnyitnák a Rác fürdőt
... előterjesztés szerint a budai oldal legexkluzívabb fürdőjének újranyitása primer társasági érdek. "Egyszerre szolgálja a turistapiac anyagilag legerősebb szegmensének bevonzását és ezen keresztül a nyereség növelését" - fogalmaztak.
A fürdőberuházás tervezett értéke 1,5 milliárd forint, a szálló újranyitása pedig még mintegy 1 milliárdba kerülhet.
Az előterjesztés szerin...
2018-09-20 19:23:16
Új bankkártya rendszert vezet be a Budapest Bank
... digitális fejlesztéseik gyorsabbá válnak majd.
A közleményben kitértek arra: az átállás ideje alatt a bankkártyákata megszokott módon lehet majd fizetéskor használni, illetve és ATM-en keresztül készpénzt is lehet majd felvenni velük, azonban szombat délután előfordulhatnak rövid ideig tartó, átmeneti kiesések.
Felhívják a figyelmet arra: a pénzintézet elektronikus csat...
2018-09-20 18:03:07
Mintegy 150 enteriőrön keresztül mutatkoznak be a legújabb lakberendezési trendek az Arénában
...
A lakberendezés és az enteriőr design képviselői, magyar manufaktúrák, fiatal tervezőcsapatok, nemzetközi gyártók és forgalmazók termékei és ötletei lesznek láthatók a rendezvényen - közölték a szervezők az MTI-vel.
Az aréna tereiben lakberendezők és belsőépítészek által megtervezett komplex enteriőrök nyújtanak majd inspirációt a látogatóknak.
A rendezvény egyik k...
2018-09-20 15:43:00
ITM: növelni kell a magyar vállalatok hozzáadott értékét
... rendszer reformja, kezdve a kereske...
2018-09-20 15:42:46
Elhunyt Kulcsár Győző - FIRSSÍTETT (új: az Emmi és a MOB is saját halottjának tekinti)
... mérnöki diplomát szerzett, ám csak rövid ideig hasznosította ezen tudását. Sportolói pályafutását követően, 1979-ben már főtitkárként irányította a Magyar Vívó Szövetséget, majd hat éven keresztül szövetségi kapitányként dolgozott. 1985-től mesteredző.
Kapitánykodása után, 1986-ban Olaszországba vállalt munkát. Vercelliben 2001-ig dolgozott sikeresen, tanítványai közül Mauriz...
2018-09-20 13:43:35
A szeretet benned van
A szeretet benned van, csak az a kérdés, hogy mennyire engeded kinyitni, azt a kiskaput, amin keresztül eljuthat másokhoz is.
Amikor feltárul a szíved, akkor a szívcsakrád is gyógyul. Hirtelen úgy érzed, hogy mindent kiadnál magadból, és semmit sem kell megtartanod, mert úgy is visszakapod. Sőt még többet is, mint amint vártál.
Ha engeded a szeretetet áramolni, vagyis nem...
2018-09-20 13:36:36
A Paktum
... csak azokat szabad szóhoz juttatni, akik ezt így értelmezik.
[17] A magyar hadsereget egyharmadára kell csökkenteni.
[18] A Szovjetunió az átmentett kommunistákon keresztül megtartja politikai befolyását Magyarországon, az Egyesült Államok viszont megerősíti gazdasági befolyását a magyar életben.
[19] Magyarország teljes garanciát ad a magya...
2018-09-20 13:36:06
Európai Bizottság: fokozott fellépés szükséges az erdőtüzek megelőzéséhez
... felelős biztos elmondta, az elmúlt néhány év adatai azt mutatják, hogy a tűzesetek száma és súlyossága növekszik. A Közös Kutatóközpont tudósai az európai erdőtűz-információs rendszeren keresztül folyamatosan nyomon követik az erdőtüzeket Európában.
"Az adatok összegyűjtése és elemzése révén a JRC segít a változások jobb megértésében, valamit alapot biztosít a nemzeti hatóság...
2018-09-20 13:22:49
Ahmed H. pere - Jogerősen öt év börtönre ítélték a szír férfit
... felsorakozott rendőröket. Az összecsapásokban több rendőr is megsérült.
Az indoklás szerint a családjával a lezárt határhoz érkező vádlott elmondta a rendőröknek, hogy Magyarországon keresztül Németországba kívánnak jutni. A férfi a tömeget türelemre intette, de mások határidőt szabtak a rendőröknek az átkelő megnyitására. A rendőrök megdobálásában a vádlott is részt vett, ma...
2018-09-20 12:52:30
Elkészült az Orion űrhajó kiszolgáló modulja
... elektromos árammal a NASA Orion űrhajóját, amely első küldetésén, várhatóan 2019 végén űrhajósok nélkül fog végrehajtani Hold körüli repülést.
A mérnökök három műszakban 24 órán keresztül dolgoztak, hogy befejezzék a kiszolgáló modul összeszerelését, amely tesztelésének utolsó fázisait most végzik Brémában. Ellenőrzik a beszerelt radiátorokat, a hajtómű rendszert bonyolult ve...
2018-09-20 12:33:01
1 2 3 ..............4349 4350 .......6524 6525 .......8698 8699 8700 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Budapest Bank, Elhunyt Kulcsár Győző, Európai Bizottság, Ahmed, Magyar Vívó Szövetséget, Egyesült Államok, Közös Kutatóközpont, NASA Orion, tervek szerint, legújabb lakberendezési, magyar vállalatok, szeretet benned, erdőtüzek megelőzéséhez, szír férfit, budai oldal, turistapiac anyagilag, nyereség növelését, fürdőberuházás tervezett, szálló újranyitása, előterjesztés szerin, közleményben kitértek, átállás ideje, bankkártyákata megszokott, figyelmet arra, pénzintézet elektronikus, enteriőr design, aréna tereiben, rendezvény egyik, szeretetet áramolni, magyar hadsereget, átmentett kommunistákon, magyar életben, elmúlt néhány, tűzesetek száma, erdőtüzeket Európában, adatok összegyűjtése, változások jobb, nemzeti hatóság, összecsapásokban több, indoklás szerint, lezárt határhoz, tömeget türelemre, átkelő megnyitására, rendőrök megdobálásában, mérnökök három, kiszolgáló modul, beszerelt radiátorokat, hajtómű rendszert, összecsapásokban, előfordulhatnak, összeszerelését,
© 2013 TVN.HU Kft.