Belépés
Harmonia.......
... kelléktárában. A tükör a hiúság csapdájára is figyelmeztethet. Jól használva mély önismerethez, rosszul használva tükörútvesztőhöz, illúziók kergetéséhez jutunk. A régiségben a tükrökre vagy a tükör keretére szimbólumokat faragtak, festettek szerte a világon, Kínától Magyarországig, s ezeknek mágikus jelentőséget tulajdonítottak. Több nép babonásan rettegett a tükörképtől, mert az...
2018-10-12 16:10:31
Megalakult az informatikai cégeket és szakmai műhelyeket tömörítő Mesterséges Intelligencia Koalíció Balatonfür
...
A háromnapos Infotér konferencia keddi, nulladik napján a Digitális jólét program (djp) szakmai vezetője, Gál András Levente elmondta, hogy a mintegy 70 magyar és nemzetközi céget, egyetemet, tudományos műhelyt, szakmai- és közigazgatási szervezetet magába foglaló tömörülés célja, hogy Magyarország Európa élvonalába kerüljön, fontos tagjává válva a nemzetközi mesterséges inte...
2018-10-09 16:02:07
Férfi vízilabda világliga - Varga Dénes és Hárai Balázs újra a válogatott keretében
...
A két klasszis tavaly a hazai rendezésű világbajnokság után döntött úgy, hogy átmenetileg lemondja a nemzeti csapatban való szereplést, most azonban mindketten újra Märcz Tamás szövetségi kapitány rendelkezésére állnak.
A magyar válogatott október 24-én Szolnokon kezdi szereplését a világliga európai selejtezőjében, ami egyúttal az Európa Kupa selejtezője is.
A magy...
2018-10-08 22:51:27
Romániai népszavazás - Megkezdődött a voksolás a férfi és nő házasságán alapuló családfogalom alkotmányba iktat
...
A referendum sikere esetén úgy pontosítják az alaptörvényt, hogy a család "egy férfi és egy nő önkéntes elhatározásával létrehozott házasságon" alapul, meggátolandó az azonos neműek házasságkötésének legalizálását. A hatályos román alkotmányban a nemsemleges "házaspárok" fogalom szerepel.
Romániában az alkotmányt legalább kétharmados parlamenti többséggel elfogadott törv...
2018-10-06 07:05:31
Nemzetek Ligája - Keretet hirdettek a görögök és az észtek is
...
Mindkét ország sportági szövetsége honlapján közölte a névsort.
Az észtek Mattias Käit és Enar Jääger mellett a Bajnokok Ligája-döntős Liverpooltól nyáron a Cagliarihoz távozott Ragnar Klavan játékára sem számíthatnak sérülés miatt.
A két forduló után hárompontos magyar csapat jövő pénteken Görögországban, három nappal később pedig Észtországban lép pályára a Nemzet...
2018-10-04 23:51:47
Orosz külügy: megrendezett propagandaakció a holland vádaskodás
...
Hollandia a nap folyamán jelentette be, hogy áprilisban ezen a címen kiutasított négy orosz hírszerzőt.
Állásfoglalásában az orosz diplomáciai tárca azt hangsúlyozta, hogy a Hollandiában kibontakozott, állítólagos kibertámadásokról szóló, célirányos sajtókiszivárogtatásokkal kísért oroszellenes kémmánia-kampány súlyos kárt okoz a kétoldalú viszonynak. A dokumentumot megf...
2018-10-04 23:38:14
Hidvéghi: Brüsszel több eszközzel is gyengítené a határvédelmet
...
Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója kedden Budapesten újságíróknak felidézte: az Európai Bizottság migrációügyi biztosa az ENSZ-ben arról beszélt, legalizálni és szervezni akarja a bizottság az Európába tartó gazdasági bevándorlást, és ezt a célt tűzte ki az ENSZ migrációs csomagja is.
Az Európai Parlament "szélsőségesen bevándorláspárti" állampolgári jogi,...
2018-10-02 12:41:31
Kreml: Putyin a haditechnikai együttműködésről is tárgyalni fog Indiában
...
Putyin csütörtökön és pénteken tesz majd hivatalos látogatást Indiában, amelynek vezetése sajtójelentések szerint az amerikai szankciófenyegetések ellenére is Sz-400-as légvédelmi rakétarendszereket kíván beszerezni. Peszkov nem bocsátkozott részletekbe a Putyin és Modi által aláírandó dokumentumokkal kapcsolatban.
Korábban az IndiaTV csatorna azt közölte, hogy a felek S...
2018-10-01 14:32:52
Felhívás ’56 - os Kaszinóra
A Hunyadi Mátyás Diákmozgalomért Alapítvány a hagyományokhoz híven idén is történelmi vetélkedőt szervez az 1956-os forradalom emlékére általános és középiskolásoknak.
A játékra 3 fős csapatokat várunk.
A rendezvény időpontja: 2017. október 25. 1400-1600 óra
Helyszíne: Győri Műszaki SZ.C. Hunyadi Mátyás Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, ,,A" épület...
2018-09-26 20:25:53
Román ifjúsági szervezetek is tiltakoznak az román nyelv oktatására vonatkozó törvénymódosítás ellen
...
A CTR és a CNE a Magyar Középiskolások Országos Szövetségével (Makosz) közösen tett közzé nyilatkozatot, amelyben elsősorban azt kifogásolták, hogy a kormány mindenféle szakmai egyeztetés, előkészítés nélkül, rövid idővel a tanévkezdés előtt módosította a román nyelv elemi iskolai oktatásának a rendszerét a kisebbségi nyelveken oktató iskolákban.
A szervezetek kijelente...
2018-09-26 19:58:29
1 2 3 ...............552 553 .......828 829 .......1103 1104 1105 
Címkék: Mesterséges Intelligencia Koalíció Balatonfür, Varga Dénes, Hárai Balázs, Nemzetek Ligája, Kínától Magyarországig, András Levente, Magyarország Európa, Märcz Tamás, Európa Kupa, Mattias Käit, Enar Jääger, Bajnokok Ligája-döntős Liverpooltól, Ragnar Klavan, Hidvéghi Balázs, Európai Bizottság, Európai Parlament, Hunyadi Mátyás Diákmozgalomért Alapítvány, Győri Műszaki SZ, Hunyadi Mátyás Szakgimnáziuma, Magyar Középiskolások Országos Szövetségével, informatikai cégeket, válogatott keretében, holland vádaskodás, haditechnikai együttműködésről, román nyelv, hiúság csapdájára, tükrökre vagy, tükör keretére, háromnapos Infotér, nemzetközi mesterséges, hazai rendezésű, nemzeti csapatban, magyar válogatott, világliga európai, referendum sikere, azonos neműek, hatályos román, alkotmányt legalább, észtek Mattias, címen kiutasított, orosz diplomáciai, kétoldalú viszonynak, dokumentumot megf, párt kommunikációs, célt tűzte, hagyományokhoz híven, 1956-os forradalom, rendezvény időpontja, kormány mindenféle,
© 2013 TVN.HU Kft.