Regisztráció  Belépés
Német kormányalakítás - Merkel és Seehofer üdvözli a szociáldemokraták döntését a koalíciós tárgyalás elkezdésé
... kiemelte: az SPD várhatóan újabb követelésekkel áll elő, arra hivatkozva, hogy a koalíciós szerződést el kell fogadtatni a párttagsággal, de a múlt héten kötött megállapodással lefektetett kereteket nem lehet tovább tágítani.
Velük szemben Martin Schulz, az SPD elnöke a kongresszus után a párttagoknak küldött körlevelében kiemelte: "intenzíven tárgyalunk majd azért, hogy még ...
2018-01-22 08:34:29
Illegális bevándorlás - Kormányszóvivő: mindent elkövetünk a kiskapuk eltűnéséért
... tevékenységazonosításra alkalmas eszközöket szükséges bevezetni - hangoztatta a kormányszóvivő, megjegyezve: a rendszer önbevalláson alapul majd, de meglesz a mód az ellenőrzésre bírósági és ügyészségi keretek között.
A "Stop Soros" törvénycsomag második elemét, a fizetendő illetéket azért vezetnék be, mert Magyarország az elmúlt mintegy két és fél évben több mint egymilliárd...
2018-01-18 09:31:22
A magyar kultúra napja - Kiállítások, zenés irodalmi estek Fejér megyében
... Hobo Látja Isten, hogy állok a napon címmel tart zenés irodalmi estet. Ezt követően nyílik meg Legéndy Péter képzőművész MÉMEK című kiállítása.
Jöv...
2018-01-17 16:24:47
9. Amit nem mondhatok el senkinek ...
... könyvvitelből: http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=485 838&aid=268641
*
Ma már tudom, hogy sem ángyi nem hitte el, hogy képes voltam - egy évvel később, teljesen szabályos keretek között - leérettségizni!
*
LÁTHATOD TE IS, HOGY MENNYI ÁRMÁNY ÉS GONOSZKODÁS KÍSÉRTE VÉGESTELEN-VÉGIG a TOVÁBBTANULÁSOMAT és minden tevékenységemet!
*
Amikor a gyesről ...
2018-01-13 05:48:34
Választás 2018 - Z. Kárpát: a felaprózódott ellenzék nem számolhat reális győzelemmel
... feltétlenül ismerő kisebb ellenzéki erők" nem számolhatnak reálisan győzelemmel, a Jobbik pedig tisztességes eszközökkel, programalapú viták generálásával igyekszik elérni célját a jogszabályi keretek között. Értékelése szerint ezzel szemben a kormánypártok ezen kereteket meghaladva próbálják "kinyírni" politikai ellenfeleiket és az egypártrendszer felé vinni az országot.
Az ...
2018-01-11 16:44:11
ÁSZ: a DK és az MLP is tiltott vagyoni hozzájárulást fogadott el
... részesülő pártok gazdálkodását, legutóbb a DK és az MLP pénzügyeit vizsgálta. A mostani megállapítások között szerepel a közlemény szerint, hogy a DK gazdálkodására vonatkozó számviteli keretek kialakítása és a belső szabályozások tartalma nem felelt meg a jogszabályi előírásoknak, ellenőrzési rendszere nem az előírásoknak megfelelően működött.
A párt az ÁSZ megállapítása sze...
2018-01-09 17:12:34
Die Presse: Magyarország szerint Brüsszel veszélyezteti a jogállamiságot
... rá.
A miniszter szerint Brüsszel lépései a demokrácia alapkérdéseit feszegetik.
"Mekkora mozgástere van a nép által megválasztott intézményeknek?" - tette fel a kérdést. "Milyen keretek között mozoghat egy nemzetállam az Európai Unióban?" - fűzte hozzá.
Az igazságügyi miniszter úgy véli: az európai állampolgárok többsége azon a nézőponton van, hogy a "nemzeti parlam...
2018-01-09 13:10:23
Faggyas Sándor: A korona visszatér
... számú különgép) 1978. január 5-én késő este leszállt Ferihegyen, és másnap délután az Országház kupolacsarnokában az amerikai küldöttséget vezető Cyrus Vance külügyminiszter ünnepélyes keretek között átadta őket Apró Antalnak, az Országgyű­lés akkori elnökének.

Persze csak formálisan neki, a diplomáciai protokoll szerint a Rákosit és Kádárt egyaránt kiszolgáló, hétp...
2018-01-05 19:47:19
Faggyas Sándor: A korona visszatér
... számú különgép) 1978. január 5-én késő este leszállt Ferihegyen, és másnap délután az Országház kupolacsarnokában az amerikai kül...
2018-01-05 19:26:13
Kihirdették a Magyar Bor Nagydíj győzteseit
... képviselte.
A vörösborok esetében a Villányi borvidé...
2018-01-04 17:03:08
1 2 3 .................208 209 ........312 313 ........415 416 417 
Címkék: Faggyas Sándor, Magyar Bor Nagydíj, Martin Schulz, Stop Soros, Hobo Látja Isten, Legéndy Péter, LÁTHATOD TE IS, HOGY MENNYI ÁRMÁNY ÉS GONOSZKODÁS KÍSÉRTE VÉGESTELEN-VÉGIG, Európai Unióban, Cyrus Vance, Apró Antalnak, szociáldemokraták döntését, koalíciós tárgyalás, kiskapuk eltűnéséért, magyar kultúra, felaprózódott ellenzék, korona visszatér, koalíciós szerződést, múlt héten, kongresszus után, párttagoknak küldött, rendszer önbevalláson, ellenőrzésre bírósági, fizetendő illetéket, elmúlt mintegy, napon címmel, évvel később, jogszabályi keretek, kormánypártok ezen, egypártrendszer felé, mostani megállapítások, közlemény szerint, belső szabályozások, jogszabályi előírásoknak, előírásoknak megfelelően, miniszter szerint, demokrácia alapkérdéseit, igazságügyi miniszter, európai állampolgárok, amerikai küldöttséget, diplomáciai protokoll, vörösborok esetében, külügyminiszter, megállapodással, kormányalakítás, egypártrendszer, tevékenységemet, intézményeknek, követelésekkel, megállapítások,
© 2013 TVN.HU Kft.