Regisztráció  Belépés
Lelkes Miklós
... röppen az általuk csalafintán beröptetett sült galamb, - de mi minden röppen ki a szájukból utána, amikor számot kellene adniuk a röptetésről!

Édes Istenem, Neked nem okoz keserűséget, amikor hallod, hogy mi is röppen ki ilyenkor?! Nem volna jobb, ha ilyenkor ezek a látszat-emberek inkább befognák a po...?

Ha a nép valóban Nép volna, igazi, Petőfi Népe, - há...
2017-06-26 01:37:04
"Ti gyermekek..."
... engedelmeskedj nekik. Most jobban tudod értékelni a fáradságot és gondot, melyet szüleid testedre és lelkedre fordítottak. Próbáld azért azt nekik viszonozni. Vigyázz, hogy ne okozz szüleidnek keserűséget semmi illetlen szóval, ne szomorítsd meg őket engedetlenségeddel. Szeresd őket, mert szüleid, de még inkább, mivel az Urat szolgálják és mivel egyszer majd velük mégy be a dicsős...
2017-06-24 07:57:45
Szavak
... mit érez.

De nem mindig sikerül ez nektek,
sokszor egészen mást mondtok sután,
a jóra törekvő ész nem érték,
nektek a szenvedő szív se mérték.

Sok keserűséget okoztok így,
mennyi búbánat származik ebből,
egészségesebb recept kellene...

amikor mindennek értelme van,
s amikor jelzi a hű szív hangja,
ha a két ember e...
2017-05-18 11:42:48
Szüljetek magyar gyermekeket!
... fél életüket...

- Ezt hozta a történelem, ezt kellett csinálni. Nem volt ott akkor sírás-rívás, nem értünk rá arra. Bizonytalanságérzet, az volt, meg nagypapán láttam a keserűséget. Ők egy ponton vissza is mentek, mentették, ami menthető, de mindent elvettek tőlük. A Bánffy nagyszüleim Kolozsváron haltak meg, egy szeretetházban...

- Ezek olyan történelmi ...
2017-05-13 22:56:41
Csak szenderegj... Az élet könyvébe írtad nevem szerelmeddel
Csak szenderegj...
Az élet könyvébe írtad nevem
szerelmeddel, anyám.
Öledből kínok közt születtem,
hitemben keserűséget mart
minden reményt vesztett perc.
Színarany reggelek vitáztak
ágaskodó akácok koloncán,
ablakot fényeztek simogatásaik.
Ülj le, anyám, pihenj meg!
Tedd foszló foteled karfájára kezed,
hadd érintse meg szelíd ...
2017-05-05 15:15:51
Bölcs
Az emberek mindig azt mondják mosolyogjak,.. mintha a mosolygás eltüntetné az összes sebet és fájdalmat... hát én megpróbáltam.... Megpróbáltam elrejteni az összes keserűséget, és eltakarni a szomorúságot a mosolyokkal... és megtanultam, hogy ha belül fáj, akkor a szíved úgyis megtalálja a módját hogy kimutassa, teljesen mindegy, hány maszkot viselsz.

[kep...
2017-05-02 08:35:05
Megtettél mindent
... hajtogatod, hogy többé látni sem akarod, a nevét is ezerszer elátkozhatod!
Mert amikor megpillantod... az felülír majd minden észérvet, logikát, múltbéli sebeket, büszkeséget vagy keserűséget. Abban a pillanatban lehet, hogy a szíved hosszú, mély hallgatás után megszólal... és ha így lesz, egy lélegzetvétellel túlharsogja milliónyi szabály hangját.
Csak mert̷...
2017-05-01 18:21:24
Enged,menni
... hajtogatod, hogy többé látni sem akarod, a nevét is ezerszer elátkozhatod!
Mert amikor megpillantod... az felülír majd minden észérvet, logikát, múltbéli sebeket, büszkeséget vagy keserűséget. Abban a pillanatban lehet, hogy a szíved hosszú, mély hallgatás után megszólal... és ha így lesz, egy lélegzetvétellel túlharsogja milliónyi szabály hangját.
Csak mert̷...
2017-04-29 14:14:28
Építő vita
... kinek a hibája. Az építő vita a problémákat célozza, a vádaskodás és egymás hibáztatása viszont romboló. Az ilyen veszekedés fájdalmat okoz, haragot, védekezést, agresszív érzéseket, keserűséget és más erős érzelmeket vált ki.

Ezért mondja a Biblia: ,,távol maradni a perpatvartól: dicsőség, a bolond mind belekeveredik" (Példabeszédek 20:3).

Vallj...
2017-04-24 09:09:30
Tallóztam
... váljunk."


"Az emberek mindig azt mondják mosolyogjak, mintha a mosolygás eltüntetné az összes sebet és fájdalmat. Hát én megpróbáltam. Megpróbáltam elrejteni az összes keserűséget, és eltakarni a szomorúságot a mosolyokkal. És megtanultam, hogyha belül fáj, akkor a szíved úgyis megtalálja a módját hogy kimutassa, teljesen mindegy, hány maszkot viselsz."
...
2017-04-23 05:42:57
1 2 3 .....................68 69 ...........102 103 ..........135 136 137 
Címkék: Lelkes Miklós, Édes Istenem, Petőfi Népe, élet könyvébe, általuk csalafintán, szájukból utána, látszat-emberek inkább, jóra törekvő, szenvedő szív, ponton vissza, emberek mindig, mosolygás eltüntetné, összes sebet, összes keserűséget, szíved úgyis, módját hogy, felülír majd, pillanatban lehet, szíved hosszú, lélegzetvétellel túlharsogja, építő vita, problémákat célozza, ilyen veszekedés, bolond mind, lélegzetvétellel, engedelmeskedj, szeretetházban, belekeveredik, egészségesebb, példabeszédek, megpróbáltam, szerelmeddel, szomorúságot, megpillantod, perpatvartól, simogatásaik, elátkozhatod, mosolyokkal, büszkeséget, nagyszüleim, megtanultam, röptetésről, keserűséget, túlharsogja, fordítottak, kolozsváron, pillanatban, mosolyogjak, gyermekeket, problémákat, hibáztatása, csalafintán, beröptetett, hajtogatod, fáradságot, vádaskodás, szenderegj, történelmi, eltüntetné, veszekedés, történelem, szomorítsd, szolgálják, érzelmeket, megtalálja, szüleidnek, viszonozni, védekezést, értékelni, fájdalmat, mentették,
© 2013 TVN.HU Kft.