Regisztráció  Belépés
Orbán a Bildnek: "Önök akarták a migránsokat, mi nem"
... Törvényszék ítélete ellenére megtagadják csaknem 1300 menekült befogadását, a kormányfő azt mondta: több mint húsz tagállam nem hajtotta végre a kvótát, "mégis csak minket bírálnak, ez a kettős mérce esete". Hozzátette: az ítélet egyébként arra az EU-határozatra vonatkozott, amely gyakorlatilag az ítélettel egyidőben lejárt, és most újra kell tárgyalni.
Kérdésre, hogy különb...
2018-01-08 09:51:14
Völner: az EB kvótaügyi keresetének a vége nem lehet az, hogy migránsokat kelljen befogadni
... kötelezettségszegési eljárásban, azt mondta: szilárd jogi álláspontja, hogy "a kifutása a dolognak" az nem lehet, hogy migránsokat kelljen befogadni.
Az államtitkár szerint egyértelműen látszik a kettős mérce, mert senki nem kifogásolja az eljárását azoknak az államoknak, amelyek a befogadási elvárásokat egy százalék alatt teljesítették.
A perbe fogott államok esetében f...
2018-01-04 19:53:10
Semjén: elképesztő az Európai Bizottság döntése a Lengyelországgal szembeni eljárásról
... hogy a bizottság semmit nem tesz akkor, amikor egyes európai tagállamok nem tartják be az európai szerződéseket, majd "politikai alapon eljárást indít" a lengyel kormány ellen.
Ez a kettős mérce tipikus esete, és amit most az Európai Bizottság tesz, az ellentétes az európai értékekkel - jelentette ki a kormányfő helyettese.
Azt is kiemelte, hogy Közép-Európa és benne Len...
2017-12-20 14:35:49
Európában tilos a demokrácia?
...313-
(a) "Egyenlőség jelet húztál"
(b) " ..a kettős mérce képletét továbbra sem adtad közre.. "
-értem én hogy próbálsz körmönfontan:) fogalmazni de ebbe csak belezavarodsz:))
-
-hogy te kiket állítasz párba az a te döntésed!
-emlékeim szerint,a neveket most ne keresgélem,volt olyan ifjúsági vezető akit hamis pénz forgalmazásért elítéltek......asszem...
2017-12-18 17:16:06
Európában tilos a demokrácia?
...#311.
Egyrészt megtudtam, kire nem... De hiszen nem ezt kérdeztem! Bevezetted ezt a mosodáddal. Egyenlőség jelet húztál. Nagy hiba volt!!! Mivel a kettős mérce képletét továbbra sem adtad közre, maradnék az egyenlőségjelnél.
Értem, Mészáros Lőrinc. Gyorsan meggazdagodott (szinte a semmiből). Legyen! Egyenlő Gyurcsány. (Aki gazdagodás természetes nektek)
De!!!!
...
2017-12-18 16:48:29
Trócsányi: "nem teljesen megnyugtató" az együttműködés az Európai Bizottsággal
... téma zömének esetében teljesen normális ügymenet zajlik.
Az EB-től érkező politikai nyomásgyakorlás Trócsányi László szerint felveti a jóhiszemű eljárás, a védekezéshez való jog és a kettős mérce kérdését.
"Politikailag szeretnének minket elmeszelni" - fogalmazott a miniszter.
Kiemelt figyelmet igénylő témaként említette a szociális Európa ügyét, mondván, "el akar...
2017-12-11 09:41:51
Trócsányi: kettős mércét alkalmaz a Európai Bizottság Magyarországgal szemben
... hatástalannak minősített kvótarendszer bíróság előtti érvényesítése esetén Lengyelország és Magyarország Csehországgal együtt mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megakadályozza azt, hogy kettős mérce érvényesüljön Európában. A migránsok szétosztását célzó kvótahatározatot az európai uniós országok döntő többsége ugyanis nem hajtja végre, így a bizottság által bejelentett b...
2017-12-09 10:41:29
Kovács Zoltán Berlinben: a tagállamok egyetértésére kell építeni az EU jövőjét
... élő, segítségre szoruló közösségekért.
Azzal kapcsolatban, hogy a kvótákat nem csak az Európai Bíróság elé állított tagállamok nem tartják be, megjegyezte, hogy tartózkodni kellene a kettős mérce használatától.
A civil törvénnyel kapcsolatban aláhúzta: Soros György tevékenysége is jelzi, hogy soha nem volt még nagyobb szükség a külföldről támogatott szervezetek átláthat...
2017-12-07 16:29:13
Phjongcshang 2018 - Az orosz lapok a sportolók olimpiai indulásának esélyeit latolgatják
... válsághoz, az orosz társadalmat pedig a megosztottság elmélyüléséhez".
A kommentár rámutatott, hogy a tagadás, a felelősök rejtegetése és az a változatlan retorika, amely a Nyugatot kettős mérce alkalmazásával vádolta meg, eredménytelem maradt.
"Nehéz arra számítani, hogy az oroszországi hatalom megengedi majd a tiszta sportolóknak, hogy önállóan döntsenek arról rész ve...
2017-12-06 11:52:29
A Szovjetunióba elhurcoltak emléknapja - Rétvári: a málenkij robot a 20. századi rabszolgaság
... fogalmazott.
Hozzátette: "nem fogadjuk el, hogy valaha is ne mi döntsünk a saját sorsunkról, hanem más országokból próbálják meghatározni Magyarország történelmi lépéseit. És mi nem fogadjuk el, hogy kettős mérce legyen a 20. századi diktatúrák áldozatai között".
Varga Benedek, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója arról beszélt, hogy az utóbbi években egyre nagyobb szere...
2017-11-25 15:52:37
1 2 3 ..................58 59 .........87 88 ........115 116 117 
Címkék: Európai Bizottság, Európai Bizottsággal, Európai Bizottság Magyarországgal, Kovács Zoltán Berlinben, Mészáros Lőrinc, Trócsányi László, Magyarország Csehországgal, Európai Bíróság, Soros György, Varga Benedek, Magyar Nemzeti Múzeum, tagállamok egyetértésére, orosz lapok, sportolók olimpiai, málenkij robot, kettős mérce, ítélet egyébként, ítélettel egyidőben, államtitkár szerint, eljárását azoknak, befogadási elvárásokat, százalék alatt, perbe fogott, bizottság semmit, európai szerződéseket, lengyel kormány, európai értékekkel, kormányfő helyettese, neveket most, jóhiszemű eljárás, védekezéshez való, szociális Európa, migránsok szétosztását, európai uniós, bizottság által, civil törvénnyel, külföldről támogatott, orosz társadalmat, megosztottság elmélyüléséhez, kommentár rámutatott, felelősök rejtegetése, oroszországi hatalom, tiszta sportolóknak, saját sorsunkról, utóbbi években, lengyelországgal, egyenlőségjelnél, kvótahatározatot, magyarországgal, nyomásgyakorlás, megakadályozza, alkalmazásával,
© 2013 TVN.HU Kft.