Belépés
7 farsangi édesség
... összekeverjük, majd a felfuttatott élesztőt is hozzáöntjük, majd annyi langyos tejjel, amennyit felvesz, összedagasztjuk. Amikor már szép hólyagos, az olvasztott margarint is hozzágyúrjuk. Kevés liszttel meghintjük, és meleg helyen duplájára kelesztjük
Miután megkelt, lisztezett deszkán hüvelykujjnyi vastagságúra nyújtjuk. Fánkszaggatóval kiszaggatjuk, majd a maradékot újra ö...
2011-02-28 23:58:35
1 
Címkék: felfuttatott élesztőt, olvasztott margarint, maradékot újra, fánkszaggatóval, összedagasztjuk, hüvelykujjnyi, összekeverjük, hozzágyúrjuk, felfuttatott, kiszaggatjuk, vastagságúra, hozzáöntjük, meghintjük, kelesztjük, lisztezett, olvasztott, duplájára, maradékot, margarint, farsangi, élesztőt, liszttel, hólyagos, nyújtjuk, amennyit, langyos, megkelt, édesség, felvesz, deszkán, miután, helyen, amikor, tejjel, kevés, annyi, meleg,
© 2013 TVN.HU Kft.