Belépés
Fehérboros brokkolifelfújt
... és a fehérborral együtt turmixban pürésítjük. Elkészítjük a vajas rántást: a vajat felolvasztjuk, ráhintjük a lisztet, elkeverjük a vajjal és néhány percen át, lassú tűzön, állandóan kevergetve melegítjük. Több részletben hozzáadjuk a tejet, keverjük folyamatosan, hogy csomómentes legyen. Közepes lángon besűrítjük. Levesszük a tűzről, hűlni hagyjuk, majd hozzákeverjük a tojássárgá...
2010-04-20 07:12:22
Kelt palacsinta szederkrémmel
... letakarva kelesszük meg. Keverjük át, és kevés forró olajban süssünk belőle kissé vastagabb palacsintákat. A krémhez olvasszuk fel a vajat, keverjük bele a lisztet, majd apránként, állandóan kevergetve öntsük hozzá a tejet, és főzzük sűrűre. Keverjük bele a cukrot meg a tejszínt, és hűtsük ki. Keverjük habosra a mascarponéval, majd lazán forgassuk bele a friss szedret, és a reszel...
2010-04-20 07:11:17
Magyaros gombaleves
... Felöntjük 1 liternyi vízzel, és 5 percig forraljuk. Közben a lisztet simára keverjük a tejföllel és egy-két ...
2010-04-19 19:09:16
Sajtgombócleves
... és az összes fűszert, a petrezselyemzöld kivételével. Puhára főzzük. A lisztet 1/2 dl vízzel és a megmaradt kefírrel simára keverjük, majd a forrásban lévő levesbe öntjük. Folytonosan kevergetve legalább 5 percig forraljuk. A sajtos gombócmasszából nedves kézzel diónyi gombócokat formálunk, és a forrásban lévő levesbe tesszük. Legalább 10 percig, kis lángon forraljuk. Egy gombócot...
2010-04-19 18:55:02
Sertéshús földimogyoróval
... megtisztított és feldarabolt húst dolgozzuk össze a cukorral, a fűszerkeve...
2010-04-19 17:25:08
Kókuszos lepény
... és a sárgájukat egy kisebb fazékban kézi habverővel csomómentesre keverjük a cukorral, az étkezési keményítővel és a tejszínnel. Hozzáadjuk a kókuszreszelék 2/3-át, azaz 10 dkg-ot, és kevergetve mérsékelt tűzön 5-8 perc alatt sűrűre főzzük. A megfőtt krémet levesszük a tűzről, és azonnal belelöttyintjük a rumot, beledobjuk a vajat, és robotgéppel 5-8 percen át keverjük, hogy hamar...
2010-04-19 16:14:35
Olasz tészta
... frissen reszelt sajt,
nagy csokor petrezselyem,
só,
őrölt bors

Elkészítés:

Serpenyőben vajat olvasztokk, beleteszem a t...
2010-04-19 12:42:00
Barackos krémszelet
... evőkanalanként a vajba vegyítjük. A krémet a tésztára kenjük, és kb. 4 órára hűtőbe tesszük.
A feldarabolt fehér csokoládét és kókuszzsírt (vagy va...
2010-04-18 21:21:22
Cseh rakott burgonya :
... percig főzzük.
Közben a hagymát megtisztítjuk, és kockára vágjuk.
A vajat vagy margarint megforrósítjuk, és a hagymát üvegesre pároljuk. Meghintjük a liszttel, és állandóan kevergetve 1 percig pirítjuk. Felöntjük a tejszínnel és a levessel.
A mártást kb. 5 percig főzzük. A zöldborsót forrásban lévő, sós vízben kb. 10 percig főzzük.
A zöldfűszereket megmossuk, é...
2010-04-18 08:59:12
Keleti csirkesaláta receptje:
... evőkanál ecet
víz, só, bors, cukor, olaj
egy fej saláta és paradicsom a díszítéshez

A csirkemellet apróra kockázva megfőzzük.
A rizst nagy edényben, óvatosan kevergetve, hogy össze ne törjön, ételízesítős vízben főzzük.
Leszűrjük, hagyjuk mindkettőt kihűlni.
Ezalatt apróra vágjuk a zöldhagymát és a paradicsom húsos részét, megőröljük a mogyorót...
2010-04-18 08:13:21
1 2 3 ............311 312 .......463 464 465 467 468 ......622 623 624 
Címkék: fehérborral együtt, vajas rántást, vajat felolvasztjuk, krémhez olvasszuk, friss szedret, lisztet simára, összes fűszert, petrezselyemzöld kivételével, megmaradt kefírrel, forrásban lévő, sajtos gombócmasszából, kisebb fazékban, étkezési keményítővel, megfőtt krémet, vajba vegyítjük, tésztára kenjük, feldarabolt fehér, hagymát megtisztítjuk, vajat vagy, hagymát üvegesre, zöldborsót forrásban, zöldfűszereket megmossuk, csirkemellet apróra, rizst nagy, paradicsom húsos, petrezselyemzöld, belelöttyintjük, földimogyoróval, brokkolifelfújt, sajtgombócleves, gombócmasszából, kókuszreszelék, evőkanalanként, zöldfűszereket, megforrósítjuk, csomómentesre, megtisztított, mascarponéval, szederkrémmel, felolvasztjuk, hozzákeverjük, megtisztítjuk, palacsintákat, folyamatosan, ételízesítős, csirkemellet, csirkesaláta, petrezselyem, keményítővel, csomómentes, robotgéppel, díszítéshez, zöldhagymát, kókuszzsírt, feldarabolt, folytonosan, serpenyőben, kivételével, fehérborral, elkészítjük, fűszerkeve, kevergetve, tojássárgá,
© 2013 TVN.HU Kft.