Belépés
Sült rizs sertéshússal
... petrezselyemzöld

Az előzőleg csíkokra szelt húst összekeverjük az étkezési keményítővel, valamint a szójaszósszal és az osztrigaszósszal. Ezután a húst forró olajban sűrűn kevergetve megsütjük, majd hozzáadjuk a csilipaprikát, a fokhagymát, hagymát és a gombát. Néhány percnyi sütés után az előzőleg félpuhára főzött rizst is a wokba helyezzük, és időnként megkeverve a tö...
2010-04-17 21:06:14
Sport szelet
... mazsolaszemek,tortadara,darált dió, vagy bármi, amit szerettek.

Elkészítés:
A csokikat összetördeljük egy kisebb lábosba, és annyi tejszínt öntünk rá, ami éppen ellepi.
Kis lángon, állandóan kevergetve felolvasztjuk.
Amikor langyosra hűlt, a maradék tejszínt felverjük (a Hulala tejszínbe például nem kell cukor, mert már édesítve van, és habfixáló sem kell...
2010-04-17 19:17:34
Kínai sült rizs
... olajat és a szezámolajat felforrósítjuk a wokban. Beletesszük a hagymát és üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a sonkát és kb. 1 percig együtt...
2010-04-17 16:39:18
Grillezett köményessertéstarja
... pirosra. Köretnek grillen sült cukkiniszeleteket, félbevágott csiperkét, lilahagyma-szeleteket és póréhagymát tálaljunk mellé. Köményes-mustáros pác - A mustárt tegyük keverőedénybe, majd kevergetve öntsük hozzá az olajat, szórjuk bele a sót, a borsot, a köményt, az apróra vágott lila hagymát és a vékony karikákra szeletelt újhagymát. Az egészet jól keverjük össze, és már pácolhat...
2010-04-17 06:30:41
Fasírt provence-i módra
... paradicsomok belsejét kikaparjuk, húsukat péppé zúzzuk. A rozmaringot apróra vágjuk. A zellert rézsútosan kisebb darabokra szeleteljük, majd a rozmaringgal együtt a maradék vajban állandóan kevergetve puhára pároljuk. Belekeverjük a bort, a levest, a sáfrányt, és felforraljuk. Még 10 percig főzzük, majd hozzáadjuk a zöldbabot, az olajbogyókat, és sóval, borssal ízesítjük. Felforra...
2010-04-17 06:27:52
Ázsiai sertéssült ananászos...
... fokhagymát, az ananászt, a cukrot, a kókuszos tejet, és borssal megszórjuk. Lefedjük, és kis lángon, fél óráig főzzük, ha szükséges, időnként kevés forró vízzel feltöltjük. A húst folyama...
2010-04-17 06:04:25
Házi dzsemmel.....
... cukorral, vaníliás cukorral, majd keverjük bele a lisztet. Öntsük hozzá a tejet, tegyük hozzá a kettévágott vanília rudat, jó alapo...
2010-04-16 18:14:15
Recept
... cukorral, vaníliás cukorral, majd keverjük bele a lisztet. Öntsük hozzá a tejet, tegyük hozzá a kettévágott vanília rudat, jó alaposan keverjük vele össze, majd tegyük...
2010-04-16 17:06:09
Sertésszelet hentes módra
... zsiradékban paradicsompürét pirítunk rozsdabarnára, majd hozzáadjuk a lisztet. Addig pirítjuk, amíg a liszt át nem veszi a pirított paradicsom színét. Felöntjük vízzel. Habverővel állandóan kevergetve lassan kiforraljuk. A sózásnál vegyük figyelembe, hogy a füstölt szalonna, a gépsonka és az ecetes uborka is tartalmaz sót. A pecsenyelevet szitán keresztül a bordákra szűrjük. A láb...
2010-04-16 14:30:33
1 2 3 ............311 312 .......464 465 466 467 468 ......622 623 624 
Címkék: előzőleg csíkokra, étkezési keményítővel, húst forró, előzőleg félpuhára, wokba helyezzük, csokikat összetördeljük, kisebb lábosba, maradék tejszínt, szezámolajat felforrósítjuk, mustárt tegyük, apróra vágott, vékony karikákra, rozmaringot apróra, zellert rézsútosan, rozmaringgal együtt, maradék vajban, kókuszos tejet, húst folyama, gombát megtisztítjuk, nagy serpenyőben, kettévágott vanília, pirított paradicsom, sózásnál vegyük, füstölt szalonna, ecetes uborka, pecsenyelevet szitán, bordákra szűrjük, osztrigaszósszal, petrezselyemzöld, paradicsompürét, felforrósítjuk, összetördeljük, megforrósítjuk, keverőedénybe, szójaszósszal, csilipaprikát, összekeverjük, megtisztítjuk, pecsenyelevet, felolvasztjuk, rozsdabarnára, mazsolaszemek, belekeverjük, megborsozzuk, majoránnával, felforraljuk, olajbogyókat, keményítővel, pulykamellet, sertéshússal, sertésszelet, szezámolajat, paradicsomok, rozmaringgal, szeleteljük, rozmaringot, kiforraljuk, beletesszük, serpenyőben, menüajánlat, kettévágott, zsiradékban, póréhagymát,
© 2013 TVN.HU Kft.