|
|
|
... petrezselyemzöld
Az előzőleg csíkokra szelt húst összekeverjük az étkezési keményítővel, valamint a szójaszósszal és az osztrigaszósszal. Ezután a húst forró olajban sűrűn kevergetve megsütjük, majd hozzáadjuk a csilipaprikát, a fokhagymát, hagymát és a gombát. Néhány percnyi sütés után az előzőleg félpuhára főzött rizst is a wokba helyezzük, és időnként megkeverve a tö... |
2010-04-17 21:06:14 |
|
|
|
|
|
|
... mazsolaszemek,tortadara,darált dió, vagy bármi, amit szerettek.
Elkészítés:
A csokikat összetördeljük egy kisebb lábosba, és annyi tejszínt öntünk rá, ami éppen ellepi.
Kis lángon, állandóan kevergetve felolvasztjuk.
Amikor langyosra hűlt, a maradék tejszínt felverjük (a Hulala tejszínbe például nem kell cukor, mert már édesítve van, és habfixáló sem kell... |
|
2010-04-17 19:17:34 |
|
|
|
|
|
|
... olajat és a szezámolajat felforrósítjuk a wokban. Beletesszük a hagymát és üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a sonkát és kb. 1 percig együtt... |
2010-04-17 16:39:18 |
|
|
|
|
|
|
... pirosra. Köretnek grillen sült cukkiniszeleteket, félbevágott csiperkét, lilahagyma-szeleteket és póréhagymát tálaljunk mellé. Köményes-mustáros pác - A mustárt tegyük keverőedénybe, majd kevergetve öntsük hozzá az olajat, szórjuk bele a sót, a borsot, a köményt, az apróra vágott lila hagymát és a vékony karikákra szeletelt újhagymát. Az egészet jól keverjük össze, és már pácolhat... |
|
2010-04-17 06:30:41 |
|
|
|
|
|
|
... paradicsomok belsejét kikaparjuk, húsukat péppé zúzzuk. A rozmaringot apróra vágjuk. A zellert rézsútosan kisebb darabokra szeleteljük, majd a rozmaringgal együtt a maradék vajban állandóan kevergetve puhára pároljuk. Belekeverjük a bort, a levest, a sáfrányt, és felforraljuk. Még 10 percig főzzük, majd hozzáadjuk a zöldbabot, az olajbogyókat, és sóval, borssal ízesítjük. Felforra... |
|
2010-04-17 06:27:52 |
|
|
|
|
|
|
... fokhagymát, az ananászt, a cukrot, a kókuszos tejet, és borssal megszórjuk. Lefedjük, és kis lángon, fél óráig főzzük, ha szükséges, időnként kevés forró vízzel feltöltjük. A húst folyama... |
2010-04-17 06:04:25 |
|
|
|
|
|
|
... cukorral, vaníliás cukorral, majd keverjük bele a lisztet. Öntsük hozzá a tejet, tegyük hozzá a kettévágott vanília rudat, jó alapo... |
2010-04-16 18:14:15 |
|
|
|
|
|
|
... cukorral, vaníliás cukorral, majd keverjük bele a lisztet. Öntsük hozzá a tejet, tegyük hozzá a kettévágott vanília rudat, jó alaposan keverjük vele össze, majd tegyük... |
2010-04-16 17:06:09 |
|
|
|
|
|
|
... zsiradékban paradicsompürét pirítunk rozsdabarnára, majd hozzáadjuk a lisztet. Addig pirítjuk, amíg a liszt át nem veszi a pirított paradicsom színét. Felöntjük vízzel. Habverővel állandóan kevergetve lassan kiforraljuk. A sózásnál vegyük figyelembe, hogy a füstölt szalonna, a gépsonka és az ecetes uborka is tartalmaz sót. A pecsenyelevet szitán keresztül a bordákra szűrjük. A láb... |
2010-04-16 14:30:33 |
|
|
|
|