Regisztráció  Belépés
Krónika 9. rész (toronyházak, napirend után)
... amely 65 méteres magasságban húzta volna meg az építhető toronyházak magasságkorlátját. A kormány képviselője felszólalásában ugyanakkor jelezte, egyéni képviselői módosító javaslatban kezdeményezte, hogy ezt a magasságot növeljék 90 méterre azokban az esetekben, ha ahhoz a Központi Építészeti-Műszaki Tervtanács hozzájárul.
Tuzson Bence megjegyezte, a jogerős építési engedéll...
2018-06-18 22:13:22
Megrovást kapott pártjától Molnár Gyula, az MSZP volt elnöke
... azzal, hogy nem terjesztette az országos elnökség elé a Liberálisokkal kötött választási megállapodást.
Hozzátette: a fegyelmi eljárást a Központi Pénzügyi Ellenőrző Bizottság kezdeményezte, a fegyelmi ügyek tanácsa pedig megállapította a fegyelmi vétséget.
Az ügy ezzel le van zárva - tette hozzá Tóth Bertalan.
Az MSZP, a Párbeszéd és a Magyar Liberális Párt által m...
2018-06-18 20:33:00
Újabb titkos megállapodást hoztak nyilvánosságra Romániában
...
A dokumentumot hétfőn a Román Hírszerző Szolgálat (SRI) hozta nyilvánosságra, miután a hírszerzés vezetője, Eduard Hellvig kezdeményezte a titkosítás feloldását. A hírszerzés úgy ítélte meg, hogy a kilenc évvel ezelőtt megkötött egyezmény jelenleg semmilyen titkot nem sért, ezért nyilvánosságra hozható.
A dokumentumot George Maior, a hírszerzés akkori vezetője, Laura Cod...
2018-06-18 14:22:37
Kreml: versenyellenesek az Északi Áramlat-2 megakadályozására irányuló kísérletek
...
Peszkov arra reagált, hogy Petro Porosenko ukrán elnök egy olyan csoport létrehozását kezdeményezte az Európai Unión belül, amely megakadályozná a tervezett, Oroszországból Németországba vezető Északi Áramlat-2 földgázvezeték megépítését. A szóvivő szerint a csővezeték hozzájárul majd Európa energiabiztonságához.
Az Északi Áramlat-2, mintegy 9,5 milliárd eurós projekt ke...
2018-06-18 14:02:20
Vb-2018 - Nem bírt a svájciakkal a brazil csapat
...
Eredmény:
E csoport, 1. forduló:Brazília-Svájc 1-1 (1-0)------------------------Rosztov , 43 109 néző, v.: César Arturo Ramos (mexikói)
gólszerzők: Coutinho (20.), illetve Zuber (50.)
sárga lap: Casemiro (47.), illetve Lichsteiner (31.), Schär (65.), Behrami (68.)
Brazília:
---------Alisson - Danilo, Miranda, Thiago Silva, Marcelo - Casemiro (Fernandin...
2018-06-17 22:12:25
Mintha jó taktika lenne nem szólni az elmebetegre, hogy tegy
... ellensúlyok szerepét, illetve a sajtószabadságot is veszélyben érzik. Azt kérik öntől, kötelezze el magát amellett, hogy ezekről a kérdésekről tudományos feltárómunkát és vitasorozatot kezdeményez. Mi a válasza?

- Ismerem a levélírók aggodalmait, de erről közösen kell gondolkozni és tárgyalni. Ígérem, tanulmányozom a levélben foglaltakat. Ugyanakkor figyelembe...
2018-06-17 05:40:50
A cseh lakosságot megosztja az azonos neműek házasságkötésének lehetősége
... csütörtökön a parlament elé terjesztett egy javaslatot, amely lehetővé tenné az azonos neműek házasságkötését. Válaszul erre a lépésre pénteken egy másik, 37 tagú képviselői csoport azt kezdeményezte, foglalják az alkotmányba, hogy a házasság kizárólag egy férfi és egy nő legalizált kapcsolata.
A cseh társadalom nagymértékben toleráns az azonos neműek kapcsolata iránt. A rend...
2018-06-16 14:41:42
Nyíltvízi úszó vk - Német győzelem a férfiaknál, brazil a nőknél, nincs magyar a tízben
... strandprogram szervezők.
"Hazánkban ezt a napot eddig is több tízezrek tölthették a víz örömeinek adózva. A Magyar Úszó Szövetség azonban az Úszás Napjának világszintre terjesztését kezdeményezte, hogy minél többeket nyerjen meg e sportnak" - nyilatkozta Szabó Tünde.
A férfiak versenyében - amely négy, egyenként 2,5 kilométeres körből állt - a német Floriian Wellbrock sz...
2018-06-16 12:21:44
Bajkai István: legyen november 25. az Aranycsapat emléknapja
... sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, nagy örömmel és lelkesedéssel vállalta a feladatot, és támogatja a határozat megszületését.
Lomnici Zoltán, a testület elnöke május 17-én jelentette be, hogy kezdeményezik, az Országgyűlés november 25-ét, a legendás londoni magyar-angol 6:3-as labdarúgó-mérkőzés évfordulóját az Aranycsapat napjává nyilvánítsa.
A Legfelsőbb Bíróság kor...
2018-06-15 17:11:49
Határon túli orvosok számára szerveztek továbbképzést Szegeden
... Éppen ezért rendkívül fontos a korai diagnosztika - hangsúlyozta a szakember.
Farkas András, a Szent-Györgyi Albert Rotary Club programért felelős tagja az MTI-nek elmondta, a kezdeményezés keretében eddig 15 szívfejlődési rendellenességgel született határon túli gyereket operáltak meg Szegeden, további három beavatkozás költségeit pedig a román vagy a szerb társadalombiztosí...
2018-06-15 14:21:38
1 2 3 ..........1063 1064 .....1595 1596 ......2126 2127 2128 
Címkék: Molnár Gyula, Északi Áramlat-2, Bajkai István, Központi Építészeti-Műszaki Tervtanács, Tuzson Bence, Központi Pénzügyi Ellenőrző Bizottság, Tóth Bertalan, Magyar Liberális Párt, Román Hírszerző Szolgálat, Eduard Hellvig, George Maior, Laura Cod, Petro Porosenko, Európai Unión, Oroszországból Németországba, César Arturo Ramos, Thiago Silva, Magyar Úszó Szövetség, Úszás Napjának, Szabó Tünde, Floriian Wellbrock, Lomnici Zoltán, Legfelsőbb Bíróság, Farkas András, Szent-Györgyi Albert Rotary Club, brazil csapat, cseh lakosságot, azonos neműek, építhető toronyházak, kormány képviselője, magasságot növeljék, jogerős építési, országos elnökség, fegyelmi eljárást, fegyelmi ügyek, fegyelmi vétséget, dokumentumot hétfőn, hírszerzés vezetője, titkosítás feloldását, kilenc évvel, dokumentumot George, hírszerzés akkori, olyan csoport, szóvivő szerint, csővezeték hozzájárul, kérdésekről tudományos, levélírók aggodalmait, levélben foglaltakat, lépésre pénteken, házasság kizárólag, cseh társadalom,
© 2013 TVN.HU Kft.