Belépés
Krónika 9. rész (Minority SafePack, napirend után)
... Kárpát-medencében, ezt figyelembe kell venni - szögezte le, közölve: az MSZP frakciója is támogatja a javaslatot.
Ikotity István (LMP) nyomatékosította: az ő pártja is támogatja a kezdeményezést. Hatékonyabban kell fellépni a magyar kisebbségek védelmében, ez nem lehet vita tárgya - szögezte le.
Fuzik János megköszönte a kezdeményezést elismerő szavakat. Örömét fejezte k...
2017-10-30 20:03:46
Százötvenezren vettek részt a Kultúrházak éjjel-nappal programjain
... a szerdai sajtótájékoztatón Budapesten.
Hozzátette: megközelítőleg 700 intézmény és civil szervezet partnerként, mintegy 150 ezer fő pedig látogatóként erősítette a szakmai kezdeményezést, amely kétezer programot kínált az érdeklődőknek. A rendezvényeken több mint 1400 helyi közösség működött közre.
A helyettes államtitkár emlékeztetett: a Kultúrházak éjjel-nappal idei ...
2017-03-01 12:41:44
Palkovics: az ELTE részeként működhet tovább a Savaria Egyetemi Központ
...
Palkovics László közölte: az ELTE szenátusa hétfőn úgy döntött, hogy támogatja a szombathelyi karok által kifejezett csatlakozási szándékot, és a kezdeményezést a Nyugat-magyarországi Egyetem szenátusa is támogatta.
Hozzáfűzte: ha a két intézmény így gondolja, akkor a fenntartó is támogatni fogja az integrációt, a részletekről már megkezdődtek a tárgyalások.
Kitért ...
2016-07-01 14:45:10
Illegális bevándorlás - Aláírta a menekültek befogadásáról szóló megállapodást Szlovákia és Ausztria
... adni. Szerinte Ausztria minden oda érkező migránst emberhez méltó körülmények között tudna elhelyezni. A Caritas főtitkára, Bernd Wachter elmondta: ugyan örömmel fogad minden olyan kezdeményezést, amely megakadályozza, hogy az ausztriai Traiskirchenben a menekülteknek a szabad ég alatt kelljen aludniuk, a mostani megállapodással létrejött helyzetet azonban nem tekinti fenntartható...
2015-07-21 13:11:26
Illegális bevándorlás - Kritizálják a menekültek elhelyezésről szóló osztrák-szlovák megállapodást Ausztriában
... eszerint ma mindennek olcsóbbnak kell lennie, és ez alól az emberi jogok sem képeznek kivételt.
A Caritas főtitkára, Bernd Wachter elmondta: ugyan örömmel fogad minden olyan kezdeményezést, amely megakadályozza, hogy Traiskirchenben a menekülteknek a szabad ég alatt kelljen aludniuk, a megállapodással létrejött helyzetet azonban nem tekinti fenntartható állapotnak.
A Eu...
2015-07-10 13:01:46
Több tízezren írták alá a Disney-szereplők sokféleségét szorgalmazó anya petícióját
... a stúdió egy fontos területre nem fektet elég hangsúlyt: filmjeiben alig fordulnak elő sérült emberek, pedig ők gyakran céltáblái kortársaik, iskolatársaik zaklatásának.
A kezdeményezést hétfőig már több mint 60 ezren írták alá, megközelítve a kitűzött célt, a 67 ezer támogatót.
Keston Ott-Dahl és élettársa, Andrea a DelaneySkye.com blogon vezeti Down-kóros kislányuk fe...
2014-11-11 10:51:35
Hoffmann Rózsa: páratlan siker a diákok közösségi szolgálata
... közösségnek szüksége van. A középiskolák egynegyedében a diákok már megkezdték a közösségi szolgálatot - tette hozzá.
Az államtitkár emlékeztetett: általában tetszés övezte a kezdeményezést, a tapasztalatok azt mutatják, hogy sikeres az akció, nagy az érdeklődés az iskolák részéről. Több tanintézményben már a törvényi előírás előtt gyakorlat volt a közösségi szolgálat - jegye...
2013-11-18 16:34:20
Csökkent a kiszabott fogyasztóvédelmi bírság mértéke Szabolcsban
... említette, amelyet Brüsszel is a legkiemelkedőbbre értékelt. Az NFH főigazgatója szerint az eredményeket csak széleskörű társadalmi összefogással lehetett elérni, ennek érdekében több kezdeményezést indított el az elmúlt években a hatóság. Ilyen volt például a fogyasztóvédelemben a jogkövető vállalkozások munkáját elismerő pozitív lista és a fogyasztóbarát embléma bevezetése, a Ne...
2013-01-15 13:12:41
Pénteken tartják a humánum napját
... Emberek Társaságát, amelynek elnökségével Raoul Wallenberg születésének 100. évfordulója alkalmából megalapították a Helytállásért magyar embermentő elismerést.
Mint írták, a kezdeményezést az indokolta, hogy a magyar embermentők a napjainkban előkerülő dokumentumok alapján - leginkább túlélő szemtanúk hiányában - az izraeli Yad Vashem Intézet által kiadott Világ Népeinek Iga...
2012-08-02 11:42:21
szeretettel
... harcászat?
-- Mindig arra kell vigyázni, hogy maga üsse az elsőt, Felség.
Ez nagyon fontos.
-- A katonaiskola szerint is az a harcoló fél van előnyben,
aki magához ragadja a kezdeményezést.
-- És egy söröskancsót vagy széklábat. Aztán durr bele!
-- Az mi?
-- Olyasmi, mint a suhi, csak később gyógyul, és a sértett
munkabírását erősen csökkent...
2012-04-10 11:06:29
1 2 3 4 
Címkék: Minority SafePack, Savaria Egyetemi Központ, Hoffmann Rózsa, Ikotity István, Fuzik János, Palkovics László, Nyugat-magyarországi Egyetem, Szerinte Ausztria, Bernd Wachter, Keston Ott-Dahl, Emberek Társaságát, Raoul Wallenberg, Vashem Intézet, Világ Népeinek Iga, menekültek befogadásáról, menekültek elhelyezésről, diákok közösségi, kiszabott fogyasztóvédelmi, humánum napját, magyar kisebbségek, kezdeményezést elismerő, szerdai sajtótájékoztatón, szakmai kezdeményezést, rendezvényeken több, helyettes államtitkár, szombathelyi karok, ausztriai Traiskirchenben, mostani megállapodással, emberi jogok, megállapodással létrejött, fontos területre, kezdeményezést hétfőig, kitűzött célt, középiskolák egynegyedében, közösségi szolgálatot, államtitkár emlékeztetett, iskolák részéről, törvényi előírás, közösségi szolgálat, legkiemelkedőbbre értékelt, eredményeket csak, elmúlt években, jogkövető vállalkozások, fogyasztóbarát embléma, magyar embermentők, napjainkban előkerülő, katonaiskola szerint,
© 2013 TVN.HU Kft.